Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Sothys

LeTTi
Starost: n/aPridružen: 4. maj 2007Prispevkov: 19Kraj: kranjStatus:Offline
Objavljeno: 5. maj 2007 12:30
Povezava do prispevka
Zivjo! a mi lahko prosim svetujete pri nakupu Sothys fluida...a so sestavine uredu?
Sestavine:

Aqua (Water), Isohexadecane, Glycerin, Biosaccharide Gum-1, Ethoxydiglycol, Decyl Oleate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Extract, Zea May (Corn) Germ Oil, Cetyl Alcohol, PEG-8, Stearic Acid, Siegesbeckia Orientalis Extract, Polyglycerl-10 Pentastearate, Behenyl Alcohol, Nylon-12, Arginine, C12-15 Alkyl Benzoate, Dimethicone, Titanium Dioxide, Phenoxyethanol, PEG-7 Glycerl Cocoate, Adenosine Triphosphate, Mannitol, Pyridoxine, Histidine, Xanthan Gum, Caprylyl Glycol, Propylene Glycol, Sodium Stearoyl Lactylate, Centaurium Erythraea Extract, Phenylalanine, Tyrosine, Methylparaben, Butylparaben, RNA, Ethylparaben, Propylparaben, Sodium Polyacrylate.

Sicer pa imam zelo občutljivo, mešano kožo, nagnjeno k aknam...sem že imela nekaj od Sothys in mi je ustrezalo ampak o sestavinah pa ne vem veliko in nočem kupiti tega, če je notri kaj škodljivega.

0
Nazaj na vrh
LeTTi
Objavljeno: 6. maj 2007 12:08
Povezava do prispevka
zakaj mi pa nobedn noce odgovorit...sej sem gledala po kozmetometru pa tega izdelka ni..
0
Nazaj na vrh
gejba
Starost: 45Pridružen: 15. nov 2005Prispevkov: 1283Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 6. maj 2007 13:30
Povezava do prispevka
Če pa je ena čudna zadeva.  Jaz je na mojo občutljivo, mešano kožo ne bi dala, ker ima za moj okus preveč maščob. Če se jo pa odločiš sprobat - poročaj o rezultatih.
0
Nazaj na vrh
LeTTi
Objavljeno: 7. maj 2007 11:27
Povezava do prispevka
hmmm...a ta zadeva je cudna in mastna...zdej pa ne vem, ce si me prepricala v nakup
mogoce bom pa vseeno probala...bom porocala o rezultatih.
0
Nazaj na vrh
gejba
Starost: 45Pridružen: 15. nov 2005Prispevkov: 1283Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 7. maj 2007 15:15
Povezava do prispevka
Ni bogata z AOK, nima UV zaščite, pa tudi vlažilne substance ne dominirajo - tako da res ne vem kako naj bi si mastna koža pomagala s tole kremico.
Bo pa najbolje, če počakaš na kakšen bolj strokoven komentar.
0
Nazaj na vrh
LeTTi
Objavljeno: 7. maj 2007 15:32
Povezava do prispevka
Mam bolj tako dehidrirano kožo....pa pravis, da vlazilne substance ne dominirajo..hmmmmmm
Sej cakam na strokovni odgovor pa nic od tega ... a ma kdo strokoven komentar?
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45030Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 7. maj 2007 15:52
Povezava do prispevka
Letti, zadeva je povprečna - nič blazno dobrega, nič posebno slabega. Skratka, škoda toliko denarja za nekaj povprečnega, ko lahko dobiš nekaj zelo dobrega za bistveno manj. Npr. Garnier Fresh, ki je nekomedogena, lahka, zelo vlažilna in vsebuje aok.
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
LeTTi
Objavljeno: 7. maj 2007 16:32
Povezava do prispevka
ahaaaa...hvala za nasvet. bom pa probala tale garnier, sem prebrala ocene na KMM. ceprav me tud clinique zelo mika..
0
Nazaj na vrh
LeTTi
Objavljeno: 21. maj 2007 20:42
Povezava do prispevka
Tanja na pomoc! Po tvojem nasvetu in po ocenah na KMM sem zacela uporabljati Garnier Fresh....po priblizno 10 dneh uporabe se je zgodil izbruh mozoljev ( niso gnojni, samo rdeci, prevsem po celu in bradi ). Kremica mi je sicer ustrezala, nisem se svetila in tudi luscila se nisem...glede prehrane pa nic novega, edino eno novo sojino mleko sem pila nekaj dni. lahko bi bila tudi alergija na to. A mi lahko priporocis kaksno drugo kremico? LP
0
Nazaj na vrh
Lai Ming
Starost: -13Pridružen: 11. jan 2005Prispevkov: 13584Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2009 15:50
Povezava do prispevka
Citiram iz zaklenjene teme:

meadow je napisal/aDobila sem teste  kreme Sothys Beauty Garden -  Face care with helianthus and rosemary. Zanima me, če katera pozna to kremo alli znamko (ima jo moja  kozmetičarka, a je nisem še preizkusila). Po prvem nanosu mi je krema kar všeč. Čeprav imam mešano kožo, z mastnim T-delom,  se mi obraz ne sveti.  Na žalost na testerju ni napisanih sestavin, tako da ne vem kaj je.

0
Nazaj na vrh
meadow
Starost: n/aPridružen: 19. jun 2007Prispevkov: 84Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2009 17:12
Povezava do prispevka
Ups, sem enostavno spregledala.....
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45030Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 20. maj 2011 9:59
Povezava do prispevka
Citiram v ustrezno temo:

Tanaya69 je napisal/aZanima me kakšno mnenje imate o kremah sothys, ker razmišljam o nakupu le te. Imam mešan tip kože, zelo občutljivo in z razširjenimi porami. Stara sem 41 let.

bubica10 je napisal/a
... ti pa nobena ne bo znala kaj veliko pomagati brez seznama sestavin .

Točno tako.

Tanaya69, dobrodošla na Planetu Lepote! Kot ti je že Bubica10 napisala (hvala, Bubica), potrebujemo seznam sestavin, ampak mislim, da bi se dalo najti tudi kaj boljšega in cenejšega.

Poleg tega je (naj)bolj pomembno, ali je tvoja koža mastna, suha, nagnjena k nastajanju nečistoč ... in seveda izbira vseh ustreznih izdelkov za celotno nego kože.
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Sothys
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Pomanjkanje spanja izčrpa duševne sposobnosti, poslabšuje duševno zdravje in resno ogroža telesno zdravje.