Na obrazu (verjetno zaradi spremembe okolja pred časom, a sedaj sem že nekaj dni doma in ni nič boljše) imam na milijone takih drobnih pikic, še bolje rečeno izpuščajev, koža na trenutke rdečkasta. Večina na čelu in na licih. Kaj narediti? Počakati, da bo minilo? Iti k dermatologu (in verjetno čakati še kar nekaj časa)? Kakšna druga ideja?
Edino, kar sem v tem času začela na novo uporabljati je krema Garnier Pure, zdaj pa je raje ne. Je lahko to krivo? Hvala vsem za prijaznost
Po mojem bom šibala kar k dermatalogu. Po mojem je od kreme, očitno je le, da ne vem, od katere. Sem si namreč hkrati kupila Garnier Pure, ki sem ga uporabila vsak dan, pa dvakrat od Green line-a serum čist majčken. Zdaj pa ne vem, kaj bi bilo krivo. A je imela katera od teh dveh izdelkov tudi takšne težave?
Po moje je serum kriv. Ko sem si ga sama nanesla sem imela čist suho rdeči lišajasto kožo. Pa sem se tolažila da to ni to in še nekajkrat ponovila in je blo isto. Očitno mi neki noter ne paše.
Najbolj me pa čudi da dobim alergijo pa Avene Hydrance kremi. Ne vem zakaj ampak koža je po nanosu grozna, polno vodenih izpuščajev, rdeča, luskasta skratka nikakva. Pa naj bi bla za občutljivo kožo, res ne vem kako kožo mam.
Ja, bila pri dermo, se je tip kar zgrozil, pravi celo, da mora biti nekaj hormonskega, da je v taki količini "ven udarilo", mi predpisal diferin, zdaj pa ga ne dobim v nobeni lekarni. A ve katera, kje bi ga lahko dobila, bilo kje v SLO?
Preklicala, preklicala, neuspešno....Mi je že zmanjkalo lekarn. Kaj bi lahko tačas uporabljala namesto Differina? Mogoče pa bi se dobil preko meje, cena pa je zasoljena, verjetno.