Kateri so vaši najljubši pudri oz. kateri so vam dobri in kateri slabi in jih niti pod razno ne priporočate
Kateri so vaši najljubši pudri oz. kateri so vam dobri in kateri slabi in jih niti pod razno ne priporočate
Meni je najljubsi Max Factor v stiku,pravzaprav sem samo tega uporabljala,ostale sem probala,samo mi niso bili vsec in se niti ne spomnim kateri so bili. Samo naslednjic ga ne bom vec kupila,tko da moram na lov za novim
,tko da kr na dan s predlogi!!!
Aja doma imam pa tester od Nivee-skin like in ga bom probala!Je katera ze?
Zame je najboljši Jade Maybelline - SMOOTH RESULT.
Je z vitaminom A in C,faktor pa ima 18.
Lepo se razmaže in ne izsuši kože.

HAJ
Punce rabim nasvet glede pudra in sicer za suho kožo.Kaj priporočate?
čAO in hvala.

@pikapoka
Revlon Moisturestay ali Maybelline Smooth Result
Aja doma imam pa tester od Nivee-skin like in ga bom probala!Je katera ze?
Nina, meni je ravno tale Skin Like eden bojših pudrov. Je lahke teksture, prekriva srednje in ne daje "maskastega" občutka. Glede na to, da imam rumen podton kože in zelo težko dobim primerno nianso pudra, je št. 04 (natural beige) za mojo kožo kot ulita! 
Glih stevilko 04 imam...Bom probala,mogoce bo tudi meni ustrezal.

nevem no,jaz cesa takega (pudri,kreme) tam zihr ne bom kupila nikoli

@Sunshine
CS original sploh ni maskast - če ga lepo naneseš, seveda, meni je krasen, zelo lepo prekrije in da naraven mat videz. CS Lite da tudi naraven mat videz, samo manj prekriva, medtem ko Natural vsebuje tudi mikro bleščice in zato ne da mat videza.
@Čokoladna
Oriflame negovalna res ni preveč kvalitetna - vsaj meni in večini se tako zdi, medtem, ko je dekorativa precej v redu.
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...