Nars je francoska profesionalna znamka dekorativne kozmetike in je v Sloveniji seveda ni mogoce dobiti. Primerljiva z MAC kozmetiko.Vse stvari so odlicne, seveda najbolj slavni je njhov blusher, odtenek Orgasm. Jaz ga redno uporabljam, pase na vse odtenke.
Da ne bomo OT iz teme Iščem ... Ofelia, meni se zdi izredno tvegano kupovati NARS preko Ebaya. Zasledila sem že veliko ponaredkov, in to zelo dobrih. Kaj pa če pišeš na HQHair kdaj bodo kaj obnovili zaloge? Se spomnim, da so imeli decembra 10% popust in je lahko to botrovalo temu, da so zaloge pošle. V tem času sem se tudi sama preveč obirala za en Narsov set. Je bil že v treh dneh razprodan. Nars imajo po novem tudi na Strawberrynetu. Odtenka Orgasm žal nimajo.
Ni slaba tale ideja z pisanjem na hqhair. Jim bom pisala, in javila kaj bodo rekli. Na Strawberrynetu sem videla ja, sam mi ne koristi, ker ni zeljenih odtenkov. Jaoo zakaj je tako tezko dobiti to kaj si zelis :D
The important thing is not to be bitter over life's disappointments. learn to let go of the past, and recognize that every day won't be sunny.
Opfelia, kar še naprej spremljaj na HQhair, ker bodo sigurno spet dobili. Se velikokrat zgodi, da kakšnega odtenka zmanjka, pa potem kar hitro dobijo spet novo zalogo. Se ti bolj splača tukaj malo počakat kot naročat na ebayju, ker boš vsaj dobila original. Na ebayu jim ni za zaupat, ker je res precej ponaredkov. Jaz sem Nars vedno naročila na HQhair in sem bila zelo zadovoljna, pa še hitro sem dobila paketek.
Hvala bom. Sem jim vceraj pisala, sam se mi niso nic odgovori, predvidevam pa da sem na napacen mail poslala. Mas mogoce njihov mail? Koliksna pa je postnina pri hqhair?
lp
The important thing is not to be bitter over life's disappointments. learn to let go of the past, and recognize that every day won't be sunny.