- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano
- Make up &
ličenje - Moda &
stilZadnje novice
Najbolj brano
- Rekreacija &
hujšanjeZadnje novice
Najbolj brano
- Zdravje &
odnosi - Nosečnost &
starševstvo
Spely lep pozdrav!
Tudi jaz sem potrebovala dermatologa.Ko sem bila v ZD Jesenice-podn,ko sem bila v ZD Kranj-podn, nato pa so mi svetovali naj grem v Ljubljano na pregled k dr.Stjepan Bunti.Bil je edini,ki mi je pomagal.Sedaj je že žal pokojni,vendar se je pri njem "učila"dr.Petek.Slišala sem,da je prevzela njegovo ordinacijo.Zasledila sem jo tudi v reviji Viva.Ordinacija je bila v pritličju bloka (nekje blizu Plave lagune).
Če še dela,ti jo priporočam!!!
Mislim pa,da je samoplačniška ordinacija.
Držim pesti zate.
Karmen
Za cene pa resnično ne vem.Vem,da me je zdravljenje prišlo okrog 40.000 sit.Dobro je tudi to,da dobiš bel recept in vsakič,ko imaš težavo greš z njim v lekarno in ti zmešajo sestavine.
Karmen
V MB je dr. Šmajgert - Aljaževa ulica (pri Telekomovem centru).
Jaz sem hodila k njemu pred 8 leti, ko je se delala s svojo zeno (pokojna). Zdaj dela s svojim sinom (sin recimo cisti kozo oz. dela "kozmeticarska opravila", ce se malo cudno izrazim) in je baje ok. Sama nisem bila vec tam, samo je pa bila pred kratkim moja sestricna in je bila zadovoljna.
Pa še en dober dermatolog v Ljubljani je dr. Boris Kralj, nahaja se pa v centru Murgle.
LP
Jaz sem iz štarejskega konca. Pred leti sem obiskovala dr. Remsa na Ptuju. Samoplačniško. Sem pa bila z njim super zadovoljna, prav tako tudi moja prijateljica. Ordinacijo ima zraven Term Ptuj. Cen se pa tudi žal ne spomnim več. Mogoče stane en pregled tam okoli 5000. NAjbolše, da jih pokličeš. Veliko sreče.
Aja, drugače je pa dober tudi dr. Luft iz MB bolnice. Jaz sicer nisem bila pri njemu, vem pa da so bile punce z njim zadovoljne. Upam, da ejpravilen priimek, bom preverila in ti jutri točno napišem.
veliko sreče pri izbiri dermatologa!
pozdrav, ina
Joj, se opravičujem... Jaz sem nanjo čisto pozabila , ko si omenila samoplačniško sem takoj pomislila na Šmajgerta, dejansko pa me je dr. Bezjakova "pozdravila".
Res je super - pa še zastonj
Čakaš tudi ne dolgo (v primerjavi z bolnico... ) - samo napotnico rabiš.
Hi!
Men pa je najboljša od vseh do sedaj, dermatologinja v Rogaški, dr. Ružica Slivnik.Vem, da mi je pred leti prva znala pomagat pri preioralnem dermatitisu (prej pa sem morala kar nekaj zdravnikov zamenjati) in sem ji še danes hvaležna
! Je pa seveda samoplačniško, ampak se splača!
lp
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...