- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano

- Make up &
ličenjeZadnje novice
Najbolj brano

- Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanje - Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano

- Nosečnost &
starševstvo

Ampak tudi tam mi je zadnjič prodajalka dala tester od Morganovega parfumčka, kljub temu, da sem "mula" in mi običajno prodajalke bolj gledajo pod roke, kot pomagajo.
kako ti je uspelo dobit tester???
V Kranju v Muellerju sem sem pa malo šnofala med parfumi in me vpraša prodajalka kaj iščem in ko ji povem, da nekaj svežega mi da enega za povohat. Ker mojemu študentskemu žepu predstavlja parfum veliko investicijo
, sem ji rekla, da bom prišla probavat na kožo, ko ne bom že od prej naparfumana in mi reče Ti bom dala testerček, da boš vidla kako se nosi. Mogoče se me je pa želela samo znebit 

Meni osebno niso le marketinška poteza - kremo za 50-60€ sigurno ne bom šla na lepe oči kupovati, ker ne vem, kako mi bo ustrezala.
Samo iz izkušenj vidim, da mi marsikdaj testerji pridejo prav, bodisi pri kremah bodisi pudrih (za parfume, da ne govorim). Ker imam sama precej suho kožo, nagnjeno k mašenju por, prvo preverim sestavine in potem na podlagi tega kupujem izdelke - včasih se zgodi, da me zamika drag izdelek (npr. Clinique SD, kak Suki izdelek), pa si ga preprosto ne upam kupiti, ker bi me prav duša bolela, če bi na blef nabavila nekaj. Tako lahko kupim napačno SD, ko bi s testiranjem lahko takoj videla, da mi je neka krema premalo (preveč je že skoraj redkost).
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...