Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Testerji

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4
nikanika
Starost: 39Pridružen: 12. dec 2004Prispevkov: 299Kraj: KoperStatus:Offline
Objavljeno: 13. jan 2006 15:00
Povezava do prispevka
Ja mene pa zanima kako je s temi testerčki od parfumov?
Neki časa sem delala v ljubljanski Nami v Velenju in vem da so na oddelku kozmetike imele par tistih malih flaškic od parfumčov in mi tu pa tam kakšnega dale.
 Zadnjič sem bila v Standardu kjer imajo res veliko izbiro parfumov, pa sem vprašala, če bi lahko dobila kak majčkeni testerček, da bi se lažje odločila za parfum itak si morem kupiti novega! In mi niso hotele dat, so rekle da jih nimajo pol čez sekundo pa so rekle da ti testerčki grejo samo strankam ki kupijo nad 20 000 sit...brezveze.
Me zanima če je kera z Velenja pa da dobiva testerčke kje?

0
Nazaj na vrh
.:sonja:.
Starost: 43Pridružen: 21. okt 2004Prispevkov: 7366Kraj: VelenjeStatus:Offline
Objavljeno: 13. jan 2006 16:20
Povezava do prispevka
Bedni so. Jaz bi jim rekla, da potem sigurno ne bom kaj kupila pri njih in da upam, da so plačane od prometa. Zlobnice.
V VE pa še res nisem nikjer prosila za testerje. Sem pa dostikrat v Mullerju v LJ in nisem dobila nič.
0
Nazaj na vrh
ilafa
Starost: 38Pridružen: 8. dec 2004Prispevkov: 1854Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 13. jan 2006 18:05
Povezava do prispevka
Meni je zadnjič v Nami v Ljubljani prodajalka dala tester za goshev puder sama od sebe!

V Muellerju (vsaj v Kranju) pa preverjeno dobijo fuuuuuuuuuuuuul testerjev ki si jih prodajalke med sabo potalajo Smile Ampak tudi tam mi je zadnjič prodajalka dala tester od Morganovega parfumčka, kljub temu, da sem "mula" in mi običajno prodajalke bolj gledajo pod roke, kot pomagajo.
http://www.macjedlake.com
0
Nazaj na vrh
nikanika
Starost: 39Pridružen: 12. dec 2004Prispevkov: 299Kraj: KoperStatus:Offline
Objavljeno: 14. jan 2006 11:56
Povezava do prispevka
ilafa kako ti je uspelo dobit tester???
Ok, razumem da si jih med seboj potalajo, sam če bi js delala na oddelku kozmetika ali pa celo v prfumeriji nebi imela parfuma doma(oz. nevem če bi si ga kupovala), sj pa majo one velike flaške testerjev in jih lahko nesejo domov dobavitelju pa rečejo, da jih je kdo ukradel. Pogosto pri nas vidim da pri nekaterih parfumih testerja sploh ni???
Nevem no tako težko je dat kakšen testerček od sebe. AJA še preden mi je rekla, da nimajo testerčkov je rekla, da to sploh več ne obstaja, da se proizvajalcem niti ne splača delat testerjov za parfume več

0
Nazaj na vrh
ilafa
Starost: 38Pridružen: 8. dec 2004Prispevkov: 1854Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 14. jan 2006 12:54
Povezava do prispevka
V nami sem samo brskala po Goshevem stojalu pa je prodajalka pristopila do mene in mi dala tester Smile V Kranju v Muellerju sem sem pa malo šnofala med parfumi in me vpraša prodajalka kaj iščem in ko ji povem, da nekaj svežega mi da enega za povohat. Ker mojemu študentskemu žepu predstavlja parfum veliko investicijo Embarrassed , sem ji rekla, da bom prišla probavat na kožo, ko ne bom že od prej naparfumana in mi reče Ti bom dala testerček, da boš vidla kako se nosi. Mogoče se me je pa želela samo znebit  

http://www.macjedlake.com
0
Nazaj na vrh
Lepotica*
Starost: 42Pridružen: 11. avg 2005Prispevkov: 3315Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 14. jan 2006 19:25
Povezava do prispevka
Ti pa imaš srečo.
Meni še se kaj podobnega ni nikoli zgodilo
Če sejemo plevel, ne moremo pričakovati,
da bomo dobili lepe cvetlice.
Kar sejemo tudi žanjemo.

0
Nazaj na vrh
KayaK
Starost: n/aPridružen: 16. nov 2008Prispevkov: 34Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 16. nov 2008 18:43
Povezava do prispevka

Ne vem, ali je samo pri meni tako, ampak zelo me moti pretirano navdušenje nad testerji. Koža naj bi imela svoj cikel obnavljana in ta naj bi bil dolg 28 dni. Po enkratni ali nekajkratni uporabi, za kolikor testerji po navadi zadoščajo, nikakor ne moremo vedeti ,ali nam bo izdlek ustrezal ali ne. Treba ga je uporabljati dalj časa, po zgornji logiki torej cca. 1 mesec. Vaše mnenje?
Testerji so zame zgolj marketinška poteza.
0
Nazaj na vrh
Lai Ming
Starost: -13Pridružen: 11. jan 2005Prispevkov: 13584Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 16. nov 2008 18:43
Povezava do prispevka
Zakaj te pa moti, če je nekdo drug navdušen nad testerji? Wink Meni osebno niso le marketinška poteza - kremo za 50-60€ sigurno ne bom šla na lepe oči kupovati, ker ne vem, kako mi bo ustrezala.

Seveda testerji ne trajajo celo večnost in zaradi svoje majhne količine niso primerni za dolgotrajno preizkušanje (razen, če jih dobiš v večji količini, kot jih kje v tujini lahko, ali pa jih greš večkrat iskat ipd.), ampak raje dam nekaj štirikrat na obraz, kot pa nobenkrat., običajno že takoj vidim, da mi nekaj po teksturi, efektu itd. ne ustreza (npr. imam suho kožo pa mi je kaka krema premalo - kaj naj počnem z že kupljeno kremo za več deset evrov?).

Torej, ja, lahko takoj vidimo, da nam bo kak izdelek ustrezal ali ne (vsaj delno) - prvo vidim, če mi je dovolj (da mi zadostuje glede na potrebe kože), kasneje pa (o nekaj uporabah), če mi povzroča kake neprijetne reakcije (mašenje por, izpuščaji itd.).
0
Nazaj na vrh
KayaK
Objavljeno: 16. nov 2008 18:48
Povezava do prispevka
Moje izkušnje so, žal, drugačne. Se mi je velikokrat zgodilo, da mi je bil po testerju izdelke super, po daljši uporabi pa katastrofa. Zato sem spremenila svoje mnenje glede tega (seveda se je prej tudi meni zdelo odlično, da neko drago kremo stestiram na ta način). Ugotovila sem pa tudi to, da nekaj, kar mi na prvi pogled (beri po nekaj uporabah) ne ustreza, pri daljši uporabi zelo koristi. Imam namreč zelo problematično kožo.
Nisem pa želela nikogar napadati, pač povedati svoje mnenje. Se pa strinjam, da so pa OK testerji za parfume.
0
Nazaj na vrh
Lai Ming
Starost: -13Pridružen: 11. jan 2005Prispevkov: 13584Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 16. nov 2008 18:54
Povezava do prispevka
Nisem niti razumela tvojega sporočila kot napad Smile Samo iz izkušenj vidim, da mi marsikdaj testerji pridejo prav, bodisi pri kremah bodisi pudrih (za parfume, da ne govorim). Ker imam sama precej suho kožo, nagnjeno k mašenju por, prvo preverim sestavine in potem na podlagi tega kupujem izdelke - včasih se zgodi, da me zamika drag izdelek (npr. Clinique SD, kak Suki izdelek), pa si ga preprosto ne upam kupiti, ker bi me prav duša bolela, če bi na blef nabavila nekaj. Tako lahko kupim napačno SD, ko bi s testiranjem lahko takoj videla, da mi je neka krema premalo (preveč je že skoraj redkost). Smile

0
Nazaj na vrh
KayaK
Objavljeno: 16. nov 2008 18:57
Povezava do prispevka
No, saj je zanimivo slišati še drugo mnenje. Jaz se zdaj načeloma držim naslednjega postopak: vem, kakšen tip kože imam, izberem temu primeren izdelek, preverim sestavine in to je to. Je pa res, da zadnje čase uporabljam samo naravne in organske kozmetične izdelke - in koža je končno čista in zdrava.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Testerji
Stran 4 od 4
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Pomanjkanje spanja izčrpa duševne sposobnosti, poslabšuje duševno zdravje in resno ogroža telesno zdravje.