Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Aubrey Organics nega obraza

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6
Tinka
Starost: n/aPridružen: 27. mar 2005Prispevkov: 2751Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 9. jan 2008 12:37
Povezava do prispevka
Bomo, ko bomo nekaj časa uporabljale .
Lahko povem za bodybutter, da ima v lončku prav čuden vonj, kar malo na kislo potegne, ampak ko ga naneseš na kožo, pa se razvije prijeten čokoladen vonj .
0
Nazaj na vrh
Lolle
Starost: 32Pridružen: 14. feb 2007Prispevkov: 159Kraj: FinskaStatus:Offline
Objavljeno: 9. jan 2008 17:20
Povezava do prispevka
Jaz nekaj izkušenj že imam! Smile
In sicer sem naročila potovalni paket za mastno/mešano kožo. Tonik mi je fenomenalen, kogar seveda ne moti precej močan zeliščni vonj in pa nekaj alkohola (katerega pa se seveda ne čuti in ne voha) ampak mi je velika embalaža predraga - 15,60 € (+ poštnina). Maska in čistilni lotion sta mi ful v redu, čistilni lotion zelo lepo diši - zanimivo, je ful nežen in ne spuca dobro pudra, tako da je primeren bolj za suho kožo - sam men je bil super ker je moja mešana koža trenutno mal izsušena (pudra pa ne uporabljam veliko). Maska fino očisti (ima tudi glino) poleg tega kože čisto nič ne izsuši, vonj je pa čisto tak - po glini. In pa eno funny dejstvo - maska je ful dobrega okusa lol! Ker jo namažem okol ust, pol se pa z jezikom mal oblizujem hehe. =)
Kremica SPF... hmmm kaj pa vem, ful mi je naredila mehko kožo in noro diši, se lepo razmazuje in vpije, ampak motilo me je, ker sem se prehitro začela svetit po njej; ni mi torej najbolj ustrezala.
Poskusila sem še tester Lumissence kreme za okrog oči - zelo redka, gelasta konsistenca, prosojno oranžne barve, zelo malo se je porabi, krasno se razmaže, je prav taka osvežilna - sam cena je too high.
In pa tester GPB balzama za lase... krasen vonj, mehki lasje, ampak... ne vem ful preveč mehki in skodrani so bili potem... bi mogla malo več testerjev poskusit za boljše mnenje, eden je bil vsekakor premalo (10 ml).
Doma imam še tester Rosa Moskueta bogatega losjona za roke - tester še čaka na posebno priložnost, ker sumim da ful diši.

All in all, zelo kvalitetno, ampak mal preveč za moj žep. Škoda =(
Behind every bitch there is a guy that made her that way.
0
Nazaj na vrh
Lai Ming
Starost: -13Pridružen: 11. jan 2005Prispevkov: 13584Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 9. jan 2008 17:50
Povezava do prispevka
Lolle je napisal/ačistilni lotion zelo lepo diši - zanimivo, je ful nežen in ne spuca dobro pudra, tako da je primeren bolj za suho kožo

:) Če ne očisti dobro pudra, ni primeren za noben tip kože, ne le za suho ... Obstajajo tudi nežni izdelki, ki dobro očistijo, pri tem pa ne izsušijo (suhe) kože.
0
Nazaj na vrh
Lolle
Starost: 32Pridružen: 14. feb 2007Prispevkov: 159Kraj: FinskaStatus:Offline
Objavljeno: 10. jan 2008 16:05
Povezava do prispevka
quote:774499b3eb="Lai Ming"
Lolle je napisal/ačistilni lotion zelo lepo diši - zanimivo, je ful nežen in ne spuca dobro pudra, tako da je primeren bolj za suho kožo

:) Če ne očisti dobro pudra, ni primeren za noben tip kože, ne le za suho ... Obstajajo tudi nežni izdelki, ki dobro očistijo, pri tem pa ne izsušijo (suhe) kože.

Sem se malo nerodno izrazila - je primeren za suho/normalno (morda tudi mešano) kožo in uporabnice ki ne uporabljajo pudra oz. zelo malo. Jaz ga ne in mi je ok, samo malo predrag je.
Behind every bitch there is a guy that made her that way.
0
Nazaj na vrh
DiLeMa
Starost: 38Pridružen: 2. okt 2005Prispevkov: 1218Kraj: CeljeStatus:Offline
Objavljeno: 10. jan 2008 16:53
Povezava do prispevka
Jaz sem v nagradni izri zadela tri potovalne pakete Aubrey Organics kozmetike, za suho, mešano/mastno in občutljivo kožo. Že prej sem tudi kupovala te zadeve preko slovenske spletne trgovine in imam veliko izkušenj z Aubrey Organics. Povem lahko tole:

Balzami za lase so fenomenalni, pa sem izredno zahtevan uporabnica, sem sprobala že ogromno lasnih prepatarov in vseh cenovnih razredov. Imam GPB balzam in tistega za mastne lase, za prvega lahko na KMM preberete oceno, za drugega pa jo bom napisala jutri - na hitro povem samo to, da krasno in zanimivo diši, je precej redek, ampak vseeno kompakter in kljub redki konsistenci lase krasno navzaži, izredno učinkovito omehča in tazvozlja, doda sijaj, gladkost in zelo prijeten vonj.

Kreme so mi tudi fantastične, tista nova za občutljivo kožo je pri meni winner, bila pa bi za mešano, normalno in zmerno suho kožo - ni mastna, je pa lepo vlažilna, se prekrasno razmaže, hitro vpije, za sabo pa pusti svilnato gladko kožo. Ima prijeten, svež vonj. Tudi Rosa Mosqueta krema za suho kožo mi je super, ocena je na KMM, takisto je ocenjen tisti Night Time Hydrator.

Toniki so nežni in osvežujoči, res te kar poživijo in čeprav vsebujejo alkohol, se ga niti malo ne vonja/čuti, tudi če nanesete na kakšen spraskan mozolj, ne bo niti malo peklo. Moj favorit je sicer tisti za občutljivo kožo (edini brez alkohola), ampak zgolj zaradi vonja, ki mi je najbolj všeč izmed vseh njihovih tonikov.

Maske za obraz so tudi super, tista za normalno kožo je ocenjena na KMM, še bolj pa mi je po novem všeč tista za mastno kožo, lepo očisti, ima krasen vonj (nežen in nekako povleče na idijske palčke), koža je po uporabi resnično mehka in niti malo izsušena.

Pri njih sem našla tudi svoj najljubši losjon za telo in roke, z mandlji in kolagenom. Diši noro mandljasto, je lepo kremast, krasno se razmazuje in hitro vpije, kožo pomiri in jo naredi svileno, učinek je dolgotrajen, pakunga pa je lepa, na pumpico. Winner v vseh pogledih.

Ja, pa še tole - pri Aubrey Organics imajo tudi fantovo majljubšo kremo za obraz, Men's Stock Daily Moisturizer, ki je edina krema pod soncem, ki jo z užitkom in redno uporablja in me nikoli ne pozabi opomnit, da je treba naročit novo. Ocena takisto na KMM.

Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45030Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 11. jan 2008 14:05
Povezava do prispevka
snezka je napisal/a
Vegecell Nighttime Hydrator with Green Tea
Ingredients: Vegetable Glycerin, Algae Extract, Organic Aloe Vera, Sea Herbal Complex (Bladderwrack, Laminaria), Witch Hazel (Natural Herbal Extract), Natural Grain Alcohol, Deionized Water; Extracts of Calendula, Roman Camomile, Linden, Echinacea, German Camomile, St. John's Wort, Watercress, Burdock, Sage, Lemon, Ivy, Soapwort, Meadowsweet, Clematis, Horsetail and Coltsfoot; Green Tea Powder (Matcha), Panthenol (Vitamin B-5), Glucose, Fructose, Sucrose, Alanine, Glutamic Acid, Nicotinic Acid, Linoleic Acid (Vitamin F), Calendula Oil, Aubrey's Preservative (Citrus Seed Extract, Vitamins A, C and E).

OK, razen rdeče je alko in laminaria pove samo, da so alge, ne pa katere - poznamo jih veliko vrst z različnimi učinki, nekatere so koristne, aok, druge škodljive, tretje za zgostitev. Modro je tudi dražeče za kožo.
snezka je napisal/a
Blue Green Algae with Grape Seed Extract Facial Cleansing Lotion
INGREDIENTS: Coconut Fatty Acid Cream Base, Organic Castile Liquid Soap, Organic Aloe Vera, Deionized Water, Aubrey's Preservative (Citrus Seed Extract, Vitamins A, C and E), Organic Evening Primrose Oil, Milk Thistle Extract, Organic Blue Green Algae, Canadian Willowherb Extract, Organic Jojoba Oil, Organic Lavender Oil, Organic Lemon Peel Oil, Organic Blue Camomile Oil, Grape Seed Extract.

Sta prvi dve stvarci primerni za mastno kožo oz. ju je vredno sploh preiskusit?

Modro dražeče, upam, da se zadeva hitro spere s kože, zna biti rahlo izsušujoče, ampak najbrž tega ne boste čutile, ker vsebuje tudi olja.

Koncept je ok in vsekakor so vložili precej truda v formule - naj se še pikico potrudijo in vržejo ven kožo dražeče sestavine, pa bo super za vse freake na naravno kozmetiko.
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
meadow
Starost: n/aPridružen: 19. jun 2007Prispevkov: 84Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 13. jan 2008 13:58
Povezava do prispevka
Kje pa se pri nas lahko kupi ta kozmetika?
0
Nazaj na vrh
Katja
Starost: n/aPridružen: 20. okt 2003Prispevkov: 18114Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 13. jan 2008 13:59
Povezava do prispevka

http://srcek.si/si/kozmetika/aubrey-organics-g186.shtml

0
Nazaj na vrh
Tinka
Objavljeno: 16. jan 2008 13:05
Povezava do prispevka
Da malo poročam po dobrem tednu uporabe:
- Akamuti krema za obnavljanje kože je kar precej mastna, mogoče bolj bolj primerna za nočni nego
- Akamuti BB je hčerka vrnila, ker ji je preveč smrdel ob samam nanašanju, pa še potem se je vonj spreminjal - nekaj časa po kakavu, pa po kislem, pa spet po kakavu ...
AB tonik za suho kožo ima alkohol (čeprav nek kao naraven iz zrnja), meni smrdi in malo peče, enako tonik za mešano kožo
- čistilo pri svojem delu ni najbolj uspešno, slabo očisti puder
krema za suho kožo je še najboljša iz te linije (ni pa nekaj waw), koža je mehka, jo kar lepo nahrani, puder se nanaša brez problemov. Čeprav pa se mi zdi, da za kakšno zelo suho kožo bi bila premalo.
- balzam za lase sem sprobala v testerju, nič posebnega, čisto predrag za ta efekt.
Skratka: nobeni presežki, je po mojem Alverde primerljiva ali boljša kozmetika, pa bistveno cenejša.
Najbrž je bil to prvi in zadnji nakup.
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45030Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 28. jan 2008 16:28
Povezava do prispevka
Tinka je napisal/aDa malo poročam po dobrem tednu uporabe ...

Tinka, se lahko veselimo kakšnih ocen na KMM?
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
Tinka
Objavljeno: 28. jan 2008 21:30
Povezava do prispevka
Uf, za to delo sem pa res bolj lena. Mogoče pa vseeno kaj ocenim ...

Odstranjen citat predhodnice zaradi razdelitve teme.
Moderatorka Lai Ming

0
Nazaj na vrh
sanda
Starost: 42Pridružen: 5. jun 2005Prispevkov: 4168Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 5. mar 2008 19:16
Povezava do prispevka
Očitno sem jaz slepa, ampak nikjer na tej povezavi ne najdem AO izdelkov, temveč samo Akamuti . Mi lahko katera pomaga? 
0
Nazaj na vrh
mimika
Starost: 42Pridružen: 30. okt 2005Prispevkov: 6588Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 5. mar 2008 19:25
Povezava do prispevka
Vtipkaj v Google Aubrey Organics (iskanje v slovenščini) in prvi zadetek bi moral biti pravi.
“Be daring, be different, be impractical, be anything that will assert integrity of purpose and imaginative vision against the play-it-safers, the creatures of the commonplace, the slaves of the ordinary.” - Cecil Beaton
0
Nazaj na vrh
sanda
Starost: 42Pridružen: 5. jun 2005Prispevkov: 4168Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 5. mar 2008 20:00
Povezava do prispevka
mimika hvala  (jaz sem iskala na strani srcek.si)
0
Nazaj na vrh
Dow*
Starost: n/aPridružen: 19. avg 2006Prispevkov: 2794Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 9. mar 2008 14:04
Povezava do prispevka

Pred kratkim sem bila v AO štacuni v Lj in dobila tester njihovo green algae kremo z spf 15. Danes sem jo prvič preizkusila. Zanima me, ali imajo vse njihove kreme tako izrazit vonj? Ker to sem si namazala že več ur nazaj, pa jo še vedno voham...
Hell is other people - Jean Paul Sartre
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Aubrey Organics nega obraza
Stran 3 od 6
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Večina žensk (in tudi vseh ostalih) si predstavlja menopavzo povsem napačno.