Baje, da se tile show your feet lakci kar precej krušijo . Jaz sem bila zadnjič v Muellerju na Čopovi in so imeli kar precej odtenkov. Ampak sem bila močna in nisem kupila NIČ, ker se odvajam te odvisnosti kupovanja Essence izdelkov samo zaradi tega, ker so poceni .
Levinja, nisem ga še preizkusila, tako da težko povem. Na CS strani sem med mnenji prebrala, da je tale odtenek dober kot highlighter, ampak definitivno ni, ker je preveč nenaravna barva. Jaz ga bom uporabljala kot senčilo (zaradi barve), piše pa gor, da je primeren za ustnice, oči, obraz in nohte. Torej je uporaba odvisna od odtenka. Jaz ga ne bom z ničemer mešala, bom najprej preizkusila, kako se obnese z Artdecojevim Eyeshadow base, ampak mislim, da se bo lepo prijel in ga ne bo treba mešati.
Po 17 dneh čakanja so končno prispeli! Malaga wine in Bastille my heart: ki mi v živo v stekleničkah ne delujeta nekaj blazno posebnega, pač rdečkota.
In pa: Eiffel for this color. Kako je pa ta lep! Sem se bala, da bo spet kakšen dolgočasen plum v smislu B&N, je pa tako lepa vijolična. In tudi ni samo ena izpeljanka črne. Nisem zdržala in sem si z njo že okrasila krempeljčke na nogah.
Punce, tale tema je postala vse drugo kot pa nove pridobitve.
Dajte nadaljnja vprašanja z izdelki, ki vas zanimajo, postavljati v ustreznih temah - in sicer tako, da citirate, kar vas zanima, uporabite ctrl+A, nato ctrl+C in skopirate v ustrezno temo (oz. če je ni, jo odprete - laki SYF bi komot imeli svojo temo npr., ali pa date v temo laki ali Essence) in zdraven samo dopišete, da nadaljujete iz teme nove pridobitve.
NP - vse Essence: Show Your Feet Nail polish - odtenki Carribean Sea (01), Deep Blue Sea (02) in Flashy Pink (05); tole bo sekalo poleti SOS Nail Savers Repair & Care Serum
You have enemies? Good. That means you ve stood up for something, sometime in your life. - Winston Churchill