- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano

- Make up &
ličenjeZadnje novice
Najbolj brano

- Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanje - Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano

- Nosečnost &
starševstvo

| cokolina je napisal/a: |
Nisem še zasledila take teme ![]() Do danes sem uporabljala navadne čopiče z katerimi nisem bila pretirano zadovoljna. Ker sem si nakupila nove čopiče, kvalitetne in drage ( ) me zanima z čim čistite svoje čiopiče, koliko časa vam trajajo itd... |
| Lai Ming je napisal/a: |
Čiščenje čopičev ![]() |
| blondy je napisal/a: |
| http://www.youtube.com/watch?v=xIGEr81FqTM Hmm: ta link ne deluje. Na Youtube vtipkaj cleaning brushes (Video od Enkore). |
| cokolina je napisal/a: |
hehe pa sem upisala čiščenje čopičev pa mi ni nač našlo ?! ![]() |

A se vam potem vedno uspe v celoti posušit do naslednjega jutra / naslednje uporabe?
Včasih ga operem po vsaki uporabi, včasih pa ga parkrat uporabim in potem operem. Itak pa nimam takega problema glede pranja, ker imam 3 čopiče za tekoči puder. Posuši pa se ponavadi do naslednje uporabe, redkokdaj da se ne. Drugače pa ni nič narobe, če ga ne opereš po čisto vsaki uporabi, saj ga konec koncev samo ti uporabljaš. 

(samo pri čopičih iz naravnih dlak, seveda, pri sintetičnih tega ne delam)

Fajn očisti manjše čopiče, ti se hitro posušijo, jih dobro razkuži. Vrhunsko. Nisem nikoli imela kupljenih čistil za čopiče, zato ne vem, kako se ti obnesejo in ne morem primerjati. Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...