, tle pa tud R ne pomaga. Pa mi jokamo kakšno kožo imamo( jokamo ne sam tko se reče). 

, tle pa tud R ne pomaga. Pa mi jokamo kakšno kožo imamo( jokamo ne sam tko se reče). 

, tle pa tud R ne pomaga.

da bom kdaj v drogerijo lahko stopila brez plonk listka. 
 Vsebnost je 100g tako da je za zelo dolgo časa.Punci hvala, si grem kar Paula's Choise temo prebrati. 
 potem sem mislila da imam mešano,ampak nimam, ker se mi T-predel sploh ne sveti (niti v tistih dneh pred menstruacijo) pa tudi suhih lic nimam. Po mojem je moja koža normalna, ampak mi ti ogrci gredo strašno na živce. sploh ne vem kaj naj naredim. Za čiščenje uporabljam Nivein Baby gel (ne vem točnega imena), ker je edini, ki mi ne izsuši kože, kremo pa imam Garnier Total Fresh, UV zaščite trenutno ne uporabljam, ker sem cel dan na faksu in me ni nič zunaj, razen po peti uri, takrat pa je itak že tema. V glavnem sumim, da mi Garnier krema maši pore
, ker sem nekje prebrala, da naj bi bil glicerin komedogen.Zdaj pa ne vem kaj naj naredim, ker mi je krema drugače čist vredu. Kakšen predlog? Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...