Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Kako se v Excell-u naredi...

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4
Tikka
Starost: 43Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 4. avg 2008 11:59
Povezava do prispevka
Citiram iz zaklenjene teme:

soncnica19 je napisal/a
Živjo,

zanima me, če
slučajno kdo ve kako se nariše standardni odklon v grafikon (povprečja
in stand. odklon imam že izračunano, vendar ne znam narisat tega v
Excellu).

lp

Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
Tikka
Starost: 43Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 4. avg 2008 12:03
Povezava do prispevka
Vidim da si že odprla isto temo z istim vprašanjem. Lahko ti na hitro odgovorim le tako, da se za grafikone v excelu podatke vpiše ročno v celice, nato celice označiš in uporabiš opcijo risanja grafikonov. Trenutno bi morala poskusiti to sama narediti da bi ti lahko opisala celoten postopek, drugače pa se da dobiti natančna navodila drugje (npr. knjiga Excel za telebane).

Znaš na splošno narisati grafikon v excelu? Načeloma je zelo enostavno, tudi s statističnimi parametri, vem da sem enkrat to delala za eno nalogo iz statistike, ampak ta moment se ne morem spomniti natančno kako.

Lahko malce kasneje probam narediti, če mi pošlješ podatke. To "rišeš" v bistvu Gaussovo krivuljo katere osnova je neka raziskava? Gaussova je še enostavna za narediti (normalna porazdelitev), če pa imaš kakšno drugačno porazdelitev pa bo potreben morda SPSS.
Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Kako se v Excell-u naredi...
Stran 4 od 4
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Zveza potrošnikov Slovenije je danes napovedala kolektivno tožbo proti dobavitelju Gen-I.