živjo!
Zanima me koliko poznate kozmetiko dr. Murad in kakšna se vam zdi? Sem mal pregledovala sestavine izdelkov namenjenih mastni koži, pa se mi zdi, da so super (salicilna kislina, derivat vitamina A, glikolna kislina...)
.Kakšne so pa kaj cene?
V reviji Viva je bila nekaj mesecev nazaj tudi brošurica o tej kozmetiki in naslov kozmetičnega salona, kjer jo uporabljajo in prodajajo (BM studio d.o.o.). Ste že kdaj bile v tem salonu, ki se nahaja v Lj, na Dunajski? To naj bi bil nekako kozmetično-dermatološki salon.
Odločam se, da bi jih poklicala in se naročila za nego obraza, pa me zanimajo vaše izkušnje, če jih imate.
Hvala in lep pozdravček!
Alja

No, da vidiva, kaj bo Tanja rekla in ostale.
punce so ful prijazne,zavzamejo se za stranko in veliko vedo.Prijetna atmosfera je tam in pri meni imajo res posebno mesto
...čakam še na Tanjino mnenje, pa seveda vsa ostala mnenja. Pol pa takoj v ponedeljek zjutraj kličem za termin

U madonca, pol bom pa res ful pozorna na sestavine, pa na to kaj se res splača nabavit, če je tako drago! Sej če bi mi ti izdelki res pomagal, pol mi ni žal dat tolk denarja, ker moja koža nujno rabi pomoč, ji fuuuuuuuul manjka vlage, po drugi strani se pa fuuuuuuuul masti in je problematična. Poročam kako sem se kaj zmenila za obisk v salonu
, pol se bom pa odločila katere od Muradovih izdelkov bom kupila, bom vidla kaj mi bodo tam svetovali. Sej pravim, če bi delovalo, pol mi ni škoda denarja, ker je vse stvar prioritet in jaz pač mislim, da je lepa koža pred marsikatero drugo stvarjo, tako da se raje odpovem čemu drugemu...Ampak ali je vredno svojega denarja, to me najbolj skrbi...
...pa si ga kar ne upam več uporabljat.