Jaz bi pa tako rada vedela katere izdelke je ocenila na KMM Tanja, pa tole iskanje po najbolj aktivnih uporabnikih že lep čas ne deluje. Prosim vas, da to čimprej uredite, ker prav pogrešam to.
Roza zvezdic nimaš, ker nimaš ustvarjene svoje osebne strani na portalu. Na osebni strani te lahko druge forumašice ocenijo po zvezdicah od ene do pet, in te zvezdice, ko si enkrat ocenjena, se potem tudi na forumu obarvajo roza.
Kaj ko bi malo natančneje napisala, kaj točno ti povzroča težave. Je to iskanje pravega gumbka za nalaganje (to najbrž ne) ali ne znaš pomanjšati slike, spremeniti njenega formata, nalagaš slike z diska ali z interneta... Bo veliko enostavneje pomagati, če bom vedela, kje se ti zatakne.
You have enemies? Good. That means you ve stood up for something, sometime in your life. - Winston Churchill
Barbye je napisal/aEn problem imam. A še kateri ne odpre oziroma pokaže ocen od uporabnikov PL? Tut na moji strani jih noče pookazat, pa sem jih vpisala že veliko! A se bo ta težava kaj odpravila, ker me res zanima kaj določeni uporabniki menijo o izdelkih, pa se mi ne da ravno vsega prat na kozmetometru.
Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami.