Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Papulex gel

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6
Alena
Starost: 46Pridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 23299Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 19. jan 2007 21:35
Povezava do prispevka
Tanja je napisal/a
...če ima ena zadeva alkohol in nobenih koristnih sestavin, je zanič - zakaj bi kaj takega kdorkoli uporabljal? Če pa ima alko, ampak tudi kakšne dobre sestavine, ki lahko koži koristijo, se alkohol lahko spregleda - seveda odvisno tudi od kože, pogostosti nanosa ...
0
Nazaj na vrh
mukola
Starost: 44Pridružen: 22. nov 2006Prispevkov: 58Kraj: KoperStatus:Offline
Objavljeno: 21. jan 2007 12:27
Povezava do prispevka
Bom še jaz napisala mnenje o tem gelčku. Kot vsaka podobna kremica ali zdravilo enim pomaga enim pa ne. Jaz sem ga preizkusila in po daljši uporabi lahko povem, da mi pri nekaterih mozoljčkih pomaga pri drugih pa ne. Ko začutim da se mi dela podkožni mozolj, ko me boli še preden se ga vidi, se namažem s tem gelčkom (včasih tudi večkrat). Mozoljček je potem veliko manjši in prej zgine. Preden sem ga začela uporabljati so bili ti mozolji veliko večji in trdovratnejši. Je pa res, da od kar ga uporabljam nimam nič manj mozoljev, pa tudi mi ne pomaga pri vseh enako...
Vsaka nova pot se začne s prvim korakom!
0
Nazaj na vrh
tyncek
Starost: n/aPridružen: 1. maj 2005Prispevkov: 42Kraj: ObalaStatus:Offline
Objavljeno: 8. mar 2007 14:43
Povezava do prispevka
Jaz sem pa prav zadovoljna s tem gelom. Uporabljam ga že nekaj mesecev in stanje moje kože je sedaj boljše kot pred uporabo Papulexa.Ok, ni optimalna, ampak dobivam občutno manj podkožnih mozoljev in če že dobim kakšnega je ful manjši in se hitreje pozdravi.

Si pa zjutraj in zvečer najprej obraz umijem in si nanesem vlažilno kremo, ker se mi drugače koža preveč izsuši. Počakam nekaj minut, da se krema dobro vpije in se šele nato namažem s Papulex gelom.
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45032Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 16. jan 2008 22:39
Povezava do prispevka
jurejarh je napisal/a
Mene zanima,  če kdo pozna izdelke za nečisto kožo Papulex, kakšno mnenje in izkušnje imate z njimi.
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
barby:)
Starost: 40Pridružen: 11. dec 2006Prispevkov: 566Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 17. jan 2008 10:55
Povezava do prispevka
meni pa pomaga proti mastnim lasem da dam v šampon par kapljic olja čajevca.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Papulex gel
Stran 6 od 6
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Nošenje bele barve v vročih poletnih mesecih je skorajda obvezno – in tako so tudi lahke in zračne bele obleke obvezen del poletne garderobe.