- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano

- Make up &
ličenjeZadnje novice
Najbolj brano

- Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanje - Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano

- Nosečnost &
starševstvo

. Sedaj se že nekaj časa trudim to popraviti.

meni res super nahrani in navlaži ustnice
všeč mi je tudi od terra naturi, ampak ga redko kupim, ker nimam Müllerja v bližini 
. Sedaj se že nekaj časa trudim to popraviti.
, pa tudi tisti, ki sem jim ga podarila, ga zelo hvalijo in še vedno rabijo (dobili so kar velikodušne zaloge, ker sem zadeve nareidla ogromno, in v enem letu nisem porabila niti 1/4 moje škatlice). Sicer se bo verjetno kmalu kaj pokvaril, ker nima nobenega konzervansa, ampak naj traja dokler more. 
Zadeva meša mazilo zelo intenzivno, in ga zaradi sile tudi malo segreje, tako da se res lepo premeša. No, na koncu sem se spomnila in dodala tudi malce dekspantenola (taka viskozna tekočina), eno malo žličko, ki pospešuje celjenje in zaščiti razpokane ustnice, pa tudi pikico salicilne kisline (trdne), ki naj bi mehčala kožo razpokanih ustnic, predvsem pa zato, ker bi bila v tem primeru tudi kot "improviziran" konzervans. Mislim da je je blo na koncu noter nekje za 0,5%, da ne bi ustnice začele pečt. Ker se je zadeva med mešanjem spet segrela in malce "stopila" se je salicilna tudi lepo raztopila. Po končanem mešanju se splača zadevo pustit "počivat", da se ohladi in strdi in se tako vidi dejansko konsistenco. Če je pregosta, se doda olje, če je preredka, je težava večja, tako da bodite previdne. 
In res blagodejen na ustnice. Mogoče nekoč naredim biznis. 
.
Deluje
!!
Hitro pozdravi razpokane ustnice (Alverde ognjič uporabljam predvsem za preprečevanje tega) in ima super mentolast okus oz. učinek.
Prosim sporočite, kje je možno kupit zadevo!?Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...