Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Kaj uporabljate za čiščenje obraza?

Pojdi na stran 39 , 40 , 41 , 42 , 43 , 44 , 45 , 46 , 47 , 48 , 49
Lenccy
Starost: 123Pridružen: 14. dec 2009Prispevkov: 1254Kraj: Maribor, KoperStatus:Offline
Objavljeno: 11. mar 2011 15:18
Povezava do prispevka
Travica je napisal/a
A ta tudi ne ?
Imate kakšno dobro idejo za nakup?

Jaz sem v zadnjem času, cca. letu dni uporabljala:
- Alverde Heilerde čistilna krema (rdeča)

Vsi so mi bili ok in bom kar 'krožila' med temi.
Mlade oči so svetle luči, ki dolge noči spreminjajo v jutra
0
Nazaj na vrh
Sydelle
Starost: 34Pridružen: 3. dec 2008Prispevkov: 1752Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 11. mar 2011 15:26
Povezava do prispevka
Če si se zanimala za pene, lahko jaz priporočim tisto od bebe (čeprav zdaj vidim da sta na kmm-ju dve - prva in druga - pa ne vem, točno katero imam ). Res nežna, jaz imam suho kožo in nimam težav. Edino maskaro prej odstranim ali z vatko ali z baby robčki.
0
Nazaj na vrh
katkoc
Starost: 40Pridružen: 1. nov 2008Prispevkov: 1509Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 11. mar 2011 18:13
Povezava do prispevka
Lenccy je napisal/aAlverde Heilerde čistilna krema

Meni je tudi ta še vedno zelo fajn
Coo-coo :)
0
Nazaj na vrh
bubica10
Starost: n/aPridružen: 23. okt 2007Prispevkov: 5179Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 11. mar 2011 19:23
Povezava do prispevka
Meni je Alverde Heilerde tudi bila super, ampak mi je čez čas začela kar fajn izsuševat kožo.

Trenutno sta moja favorita dva gela za umivanje:
- Clinians
- Scheller granatno jabolko
Lots of people want to ride with you in the limo, but what you want is someone who will take the bus with you when the limo breaks down. (Oprah Winfrey)

A ustvari se samo trebaš napiti, pa sesti na bicikl, jer na sreću ćeš pre naleteti nego je pronaći.
(Balašević)
0
Nazaj na vrh
FemmeFatale
Starost: 40Pridružen: 30. maj 2009Prispevkov: 378Kraj: in his heartStatus:Offline
Objavljeno: 14. mar 2011 8:18
Povezava do prispevka
Včeraj sem, iz firbca, kupila Essence My skin čistilni gel (limeta/kumara). Sem ga že uspela stestirat in se mi ne zdi slab Smile  
0
Nazaj na vrh
jagoda007
Starost: n/aPridružen: 21. mar 2007Prispevkov: 1216Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 14. mar 2011 9:52
Povezava do prispevka
Scheller granatno jabolko.
0
Nazaj na vrh
dede
Starost: 40Pridružen: 24. mar 2006Prispevkov: 111Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 14. mar 2011 10:55
Povezava do prispevka
Jaz uporabljam Shiseido Pureness (foaming fluid in balancing softener-tonik).
Kaj pa vem, res da lahko imam teh 150ml res dolgo (7-8 mesecev) ampak ni pa nekega extra učinka. Za ta denar bom drugič poskusila nekaj novega
~Dede~
0
Nazaj na vrh
Ninocka07
Starost: 47Pridružen: 31. jul 2007Prispevkov: 200Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 7. jul 2011 14:46
Povezava do prispevka
Pri meni (suho- in zrelokožka z občutljivimi lički ) se čistilna mleka ne obnesejo dobro: preizkusila kar nekaj znamk in vedno pekoč občutek - predvsem na licih..
Zelo dobro pa se na moji koži obnesejo čistilne kreme/geli/mila - skratka - zadeve, ki se odstranjujejo z vodo.
V zadnjem letu sem uporabljala Clinique liquid facial soap extra-mild za zelo suho do suho kožo in pa Balea Sanfte Waschcreme (mit Hamamelis und Honigmelonenextrakt) trockene und sensible Haut.
Z obema sem super zadovoljna, morda celo - presenetljivo - z Baleo za odtenek bolj. Je kot nekakšna gosta krema, ki jo razmažemo po obrazu..Lepo se spere, koža pa je prijetno gladka na dotik in nič izušena.
Sicer pa razmišljam, da kmalu preizkusim odstranjevanje z organskim olivnim oljem..Moram še nabaviti krpico z mikrovlaken....
0
Nazaj na vrh
Latika
Starost: n/aPridružen: 2. nov 2009Prispevkov: 617Kraj: LJStatus:Offline
Objavljeno: 10. jul 2011 16:04
Povezava do prispevka
Jaz pa trenutno uporabljam otroški gel od Babylove, ampak se mi zdi, da mi izsuši kožo. Pred leti sem uporabljala Schellerjev gel (mislim, da neko morsko varjanto) in mi je pasal. A to še obstaja? Katere Schellerjeve gele uporabljate? Jaz bi rabila enega za občutljivo kožo.
0
Nazaj na vrh
MeiMei
Starost: 119Pridružen: 26. jan 2009Prispevkov: 3084Kraj: Here and now.Status:Offline
Objavljeno: 11. jul 2011 10:45
Povezava do prispevka
Schellerjev gel z algami so ukinili že pred nekaj časa, sedaj je popularen Gel z granatnim jabolkom. Smile
I do yoga so that I can stay flexible enough to kick my own arse if necessary.

Pain is inevitable. Suffering is optional.
0
Nazaj na vrh
vevercainlesnik
Starost: n/aPridružen: 8. jun 2011Prispevkov: 64Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 11. jul 2011 19:01
Povezava do prispevka
Prosim vas, če lahko malo pokomentirate naslednje gele/pene za čiščenje obraza. Zelo pomembno mi je, da so sestavine naravne in, da izdelek ni testiran na živalih. No to drži za vse 3, ne vem za katerega pa naj se odločim.

Imam mešano zelo občutljivo kožo z dermatitisom in več različnimi alergijami. Sem pa tja kak mozolj in kar nekaj ogercev, predvsem po bradi in nosu. Zdaj uporabljam Dr. Hauscha mleko za čiščenje, Sanctum vlažilno ekološko kremo in tonik Sanctum. To mleko, ki ga imam zdaj mi pusti tak masten občutek na koži. Sploh poleti, ko je bolj vroče mi ne ustreza.

Desert Essence Thoroughly Clean globinsko čistilo

Sestavine: Castile Soap, Water (Aqua), Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Tall Oil, Potassium Hydroxide), Glycerin, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil*, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Hydrastis Canadensis (Goldenseal) Root Extract, Hedychium Coronarium Root Extract (Awapuhi), Fucus Vesiculosus Extract (Bladderwrack), Cymbopogon Martini Oil (Palmarosa), Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Peel Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Oil, Calendula Officinalis Flower Oil, Callitris Intratropica Wood Oil (Blue Cypress) *Eco-Harvest®

Desert Essence Organics Pomegranate čistilni gel za obraz

Sestavine: Water (Aqua), Punica Granatum Extract (Pomegranate) *, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract*, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract*, Macrocystis Pyrifera Extract (Sea Kelp)*, Camellia Sinensis Leaf Extract (Green Tea)*, Glycerin, Sodium Coco-Sulfate (Coconut Derived), Decyl Glucoside (Coconut & Corn Derived), Cellulose Gum, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil*, Mentha Piperita (Peppermint) Oil*, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Saccarum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Vaccinium Myrtillus (Bilberry) Fruit Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol (Plant Dervied), Lactic Acid, Salicylic Acid, Chondrus Crispus (Carrageenan) *Certified Organic

100% Pure Čistilna pena s kumaricami

Sestavine:  Cucumber Juice, Organic Rose Hydrosol, Organic Green Tea, Aloe Juice, Extracts of Organic Calendula, Organic Chamomile, Organic Raspberry, Organic Blackberry, Organic Strawberry, Organic Blueberry, Organic Pomegranate, Cucumber, Organic Tomato, Celery, Japanese Honeysuckle, Organic Rosemary, Organic Oregano, Organic Thyme, Organic Lavender and Organic Cinnamon, Vitamin C (ascorbyl palmitate), Vitamin E (a-tocopherol), Organic Saponified Coconut Oil

Upam da mi bo znala katera svetovat... Lp.

0
Nazaj na vrh
KrvavaMeri
Starost: 37Pridružen: 5. nov 2007Prispevkov: 7853Kraj: Zagorje ob SaviStatus:Offline
Objavljeno: 11. jul 2011 19:06
Povezava do prispevka

Vsebina sporočila je bila citirana v primerno temo, Sestavine - III. del. Dotična tema je namenjena komentarjem sestavin izdelkov za nego obraza, zato so nezaželena vprašanja o sestavinah ali izbiri izdelkov na podlagi istih v drugih temah.

Več v pravilih PL.

Nazadnje urejal/a marko75 1. dec 2014 15:54; skupaj popravljeno 2 krat
mejkap - blog o ličenju
0
Nazaj na vrh
Latika
Starost: n/aPridružen: 2. nov 2009Prispevkov: 617Kraj: LJStatus:Offline
Objavljeno: 13. jul 2011 18:08
Povezava do prispevka
MeiMei je napisal/a
Schellerjev gel z algami so ukinili že pred nekaj časa, sedaj je popularen Gel z granatnim jabolkom. Smile

Ja, se mi je zdelo, da so ga ukinili, ampak kot se spomnim, mi je zelo ustrezal. A ta z granatnim jabolkom je po nežnosti primerljiv s tistim z algami? Ker res nočem imeti spet problemov z izsušeno povrhnjico.

0
Nazaj na vrh
KrvavaMeri
Starost: 37Pridružen: 5. nov 2007Prispevkov: 7853Kraj: Zagorje ob SaviStatus:Offline
Objavljeno: 18. jul 2011 8:20
Povezava do prispevka
Kopiram v ustrezno temo:

vevercainlesnik je napisal/aTanja, po tvojem nasvetu sem nameravala nabavit Derma E Pycnogenol Redness Reducing Serum, Derma E Very Clear Problem Skin Cleanser in Derma E - Pycnogenol neodišavljen tonik. Ker si trenutno ne morem privoščit takega zapravljanja, sem nekako sprjela kompromis, da malo več vložim v kremo - torej bom le naročila tale Derma E serum. Za tonik in čistilo za obraz, bi te lepo prosila, če mi predlagaš kako cenejšo alternativo tema dvema izdelkoma. Na en Bubchen izdelek sem enkrat dobila eno grozno alergijo, tako da se te znamke ne dotaknem več, ker takrat nisem mogla še nekaj časa kože k sebi spravit potem.
Ta Clinique je pa kot vidim za zelo suho kožo in se mi zdi, da mi ne bi ugajal. Bebe Young Care mi je od tega kar si mi predlagala glede na ceno super (upam le, da ni na ta račun slabše kvalitete). Tako, da bo verjetno ta penica kmalu pri meni.
mejkap - blog o ličenju
0
Nazaj na vrh
estelle
Starost: 39Pridružen: 30. maj 2008Prispevkov: 3817Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 12. sep 2011 1:28
Povezava do prispevka
Punce, če iščete zelo dobro zadevo za čisčenje obraza (predvsem za mastno kožo), toplo priporočam BabyLove Pflegender Waschbalsam. 

P.s. Tanja hvala! Če ne bi brala v tvojem postu o tem balzamu, ga verjetno ne bi nikoli preizkusila.
"As we advance in life it becomes more and more difficult, but in fighting the difficulties the inmost strength of the heart is developed." -
-- Vincent Van Gogh
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Kaj uporabljate za čiščenje obraza?
Stran 44 od 68
Pojdi na stran 39 , 40 , 41 , 42 , 43 , 44 , 45 , 46 , 47 , 48 , 49
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Koža je naš največji organ in prvi obrambni zid pred zunanjimi vplivi.