Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Vraščene dlake

Pojdi na stran 1 , 2
Jancka
Starost: n/aPridružen: 8. apr 2004Prispevkov: 16Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 8. apr 2004 20:14
Povezava do prispevka
Zivjo dekleta!
Jaz imam en grozen problem, ki mu kar ni videti konca! Ze nekaj časa uporabljam vosek za depiliranje. Ko sem se navadila na bolečine in da stvar deluje, so se zacele pojavljati vrascene dlake in to vedno huje! Na nogah niti ni tako kriticno, je pa zato na bikiniju katastrofa! Debele rdece bulice, ki rabijo cel mesec, da izginejo, pa se to ne popolnoma, poleg tega pa zacnejo nekatere dlake rasti veselo pod kozo in to zgleda obupno! Vedno mi rata kolikor tolikor vredu zdepilirat, a bikini izgleda čisto neokusno zaradi teh butastih dlak in bulic in ... Skratka, rabim pomoc!
Kako se znebit že vraščenih dlak?
In kako jih preprečit?

Za vaše odgovore vnaprej globoko hvaležna!
Jancka
0
Nazaj na vrh
Katja
Starost: n/aPridružen: 20. okt 2003Prispevkov: 18114Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 8. apr 2004 20:19
Povezava do prispevka
Večkrat moraš piling naredit, potem pa ni problemov.
0
Nazaj na vrh
daša
Starost: 46Pridružen: 17. feb 2004Prispevkov: 275Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 8. apr 2004 22:07
Povezava do prispevka
Jest imam enake probleme , kljub pilingu.
Daša
0
Nazaj na vrh
Sanny
Starost: 54Pridružen: 2. apr 2004Prispevkov: 2245Kraj: CeljeStatus:Offline
Objavljeno: 8. apr 2004 22:21
Povezava do prispevka
Jst sem imela iste probleme, dokler sem se brila, sedaj pa hodim h kozmetičarki, ki to opravi namesto mene, me namaže z nekakšnim oljem za po depilaciji, po depilaciji pa si pomagam tako, da si včasih takoj po depilaciji večkrat odprem pore in vraščene dlake z uporabo navadne glitzi gobice. Sicer ne pritiskam preveč, ker lahko dobiš vnetje, vendar pri meni to deluje in tako sem se rešila tega problema.
Velike stvari naredijo ljudje, ki imajo velike misli in se nato odpravijo v svet, da uresničijo svoje sanje. (Ernest Holmes)
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45030Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 8. apr 2004 23:25
Povezava do prispevka

Meni na bikini predelu ni nič pomagalo, dokler sem si pulila. Zdaj se brijem in je ok.

Jancka, probaj s pilingi ali z grobo brisačo vsak dan podrgni v nasprotni smeri rasti dlak - morda bo kaj bolje.

A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
Jancka
Starost: n/aPridružen: 8. apr 2004Prispevkov: 16Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 9. apr 2004 14:45
Povezava do prispevka
Zivjo

in hvala za nasvete. Zanima me pa se, kako se znebiti tistih vrascenih dlak, ki so ze do konca vrascene: torej se dlaka vidi pod sicer popolnoma zdravo kozo in rase vzporedno s kozo - in nekaj od njih je nemarno dolgih... Ena prijateljica mi je rekla, naj jih probam z zelooo debelo iglo spravit ven, vendar si jaz tega niti priblizno ne znam predstavljat.. A to kaksna kozmeticarka opravlja? Mislm, samo odstranjevanje vrascenih dlak? Ker jaz se depiliram skor do konca in mogoce bi me marskatera kozmeticarka mal cudno gledala, ko bi ji pokazala, kje bi jaz to... Je pa stos v tem, da mi je vosek se vedno najboljsa opcija. Ko sem eksperimentirala z britvico, sem ze naslednji dan cudno hodila, ker me je vse srbelo za znort..

No, bom probala kej ustvarit z brisa?o oz. gobico, peelingi pa se ne obnesejo, ker se mi zdi, da se bolj zamasijo pore.

Hvala se enkrat pa se beremo!

0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45030Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 9. apr 2004 14:48
Povezava do prispevka

Jancka, z zelo tanko iglo, ne debelo! Debelejša bo, težje boš zraven prišla, bolj si boš razmrcvarila.

Svetujem ti, da greš v Sanolabor pa tanke sterilne igle in si samo z iglo ven del dlakice potegneš - nadaljuješ pa lahko s pinceto.

A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
Cokoladna
Starost: n/aPridružen: 18. okt 2003Prispevkov: 1919Kraj: VrhnikaStatus:Offline
Objavljeno: 10. apr 2004 0:38
Povezava do prispevka
ja jaz imam popolnoma isti problem.En mesec bom zdaj pustila cisto pri miru,potem bom pa previdno brila
življenje je cukrček!
0
Nazaj na vrh
barbara
Starost: n/aPridružen: 20. okt 2003Prispevkov: 3282Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 12. apr 2004 15:23
Povezava do prispevka

Sanny je napisal/aJst sem imela iste probleme, dokler sem se brila, sedaj pa hodim h kozmetičarki, ki to opravi namesto mene, me namaže z nekakšnim oljem za po depilaciji, po depilaciji pa si pomagam tako, da si včasih takoj po depilaciji večkrat odprem pore in vraščene dlake z uporabo navadne glitzi gobice. Sicer ne pritiskam preveč, ker lahko dobiš vnetje, vendar pri meni to deluje in tako sem se rešila tega problema.

0
Nazaj na vrh
Akasha
Starost: n/aPridružen: 12. okt 2004Prispevkov: 7649Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 10. jul 2005 19:42
Povezava do prispevka
Ja,igla pomaga začasno,se pa meni tudi po navadnem britju kdaj to naredi,ni treba puljenja dlačic niti.
THE SPIRIT OF FIRE !!!
0
Nazaj na vrh
blumma
Starost: 43Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 5067Kraj: obalaStatus:Offline
Objavljeno: 10. jul 2005 19:46
Povezava do prispevka
dober piling
:L:
LP :L:
0
Nazaj na vrh
Thunderstorm
Starost: n/aPridružen: 26. avg 2004Prispevkov: 359Kraj: PostojnaStatus:Offline
Objavljeno: 10. jul 2005 19:57
Povezava do prispevka
Ej to pa tudi mene zanima. Meni ne pomaga ne piling ne rokavica ... ne kozmetičarka ... vglavnem se mi dlake vraščajo na nogah, sam odkar si jih depiliram z dep. strojčkom se mi vraščajo manj kot prej ko sem hodila voskat k kozmetičarki. Bikini predela pa si ne upam s dep. strojčkom in to grem še vedno voskat h kozmetičarki, potem pa imam nekakšne bulice in vse skupaj je še grše kot da bi pustila tistih nekaj dlak. Baje obstaja nekaj od Decleorja (mogoče še katera druga znamka), s čimer se namažeš po depilaciji in naj bi ugodno vplivalo na kožo itd. sam jaz tega nisem probala, ker je kar visoka cena ... mogoče katera pozna? Ali pa ni rešitve za te zadeve? Je pa res, da če so dlake vraščene na nogah in da ni zraven še vnetih, rdečih bulic, potem to niti ni tako opazno oz. te mora res kdo od fulll blizu pogledat, da se to vidi.
Stay on-line!
0
Nazaj na vrh
snezka
Starost: n/aPridružen: 6. dec 2004Prispevkov: 914Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 10. jul 2005 21:47
Povezava do prispevka
a tiste tanke stlerilne iglice se da dobiti se kje drugje, ali samo v Sanolaborju(kje pa je?). Jih imajo mogoce tudi v lekarni?
be happy;)
0
Nazaj na vrh
Ic3PrIncZ
Starost: 40Pridružen: 9. okt 2004Prispevkov: 3133Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 26. avg 2005 15:44
Povezava do prispevka
Proti vraščanju obstaja še neka krema od Thalgo - Biodepyl (6500sit). Jz sm si jo kupila in je trenutno še na preizkušnji. Uporabljam pa jo le na bikini predelu. Bom pa poročala če bo kaj izboljšanja čez kakšen mesec. Sicer pa se mi zdi da ni vredno svoje cene.

Kaj pa od Johnsona - Hair minimizing lotion? Je katera probala?

No sj pomoje je to bl nateg kot da bi resno kej učinkval. Sam bi pa mogoče probala:)
Light travels faster than sound! This is why some people appear bright until you hear them speak.
0
Nazaj na vrh
Tinka_F
Starost: 37Pridružen: 10. nov 2006Prispevkov: 3Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 15. jan 2007 19:47
Povezava do prispevka
Jaz pa dokar uporabljam  DEPILEVE-INTIMATE FOLISAN, ki sem ga dobila pri svoji kozmetičarki,proti vraščanju dlak, nimam več takih problemov. Zgleda kot lip glos in si potem mažeš dokler ti ne zrastejo,jaz si jih tudi do naslednjega obiska pri kozmetičarki. Stane pa samo 1300 sit(5,41eura) in ga ma za približno 3,4 mesece.
Tinka
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Vraščene dlake
Stran 1 od 2
Pojdi na stran 1 , 2
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Kate se je vedno upirala pravilom hitre mode in cikličnim trendom, saj daje prednost klasičnemu slogu