Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Sestavine

Pojdi na stran 91 , 92 , 93 , 94 , 95 , 96 , 97 , 98 , 99 , 100 , 101
Jerca
Starost: n/aPridružen: 15. maj 2004Prispevkov: 7789Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 1. jun 2006 15:33
Povezava do prispevka
Ne, tudi za ne bo v redu za tvojo kožo, ker ima že na tretjem mestu komedogeno (maši pore) sestavino. Malo pobrskaj po KMM:
0
Nazaj na vrh
Applebitecc
Starost: 43Pridružen: 22. maj 2006Prispevkov: 34Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 1. jun 2006 16:02
Povezava do prispevka
Men se koža po dveh dneh skoraj nič več ne masti, odkar uporabljam tist Garnier Fresh Fluid. Ne morem verjet, kaj ti nardijo te komedogene sestavine...
Groza, pa vsi strokovnjaki ti govorijo, kako maš občutljivo kožo, to si pa noben ne spomni, da bi lahko blo.
Carpe diem.
0
Nazaj na vrh
mecajek
Starost: n/aPridružen: 6. dec 2005Prispevkov: 618Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 1. jun 2006 18:10
Povezava do prispevka
  • Hydrogenated Didecene, Cyclomethicone, Olea Europaea Fruit Oil, Hydrogenated Polyisobutene, Vitis Vinifera (Grape Seed) Oil, Camellia Oleifera (Green Tea) Extract, Aloe Barbadensis Extract, Curcuma Longa Extract (Curcumina Longa), Tocopherol Acetate, Zea Mays Oil, Retinyl Palmitate, Vanilla Planifolia Extract, Propylparaben
Kako se vam zdi?
0
Nazaj na vrh
Jerca
Starost: n/aPridružen: 15. maj 2004Prispevkov: 7789Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 1. jun 2006 18:42
Povezava do prispevka
Super krema za nego suhe kože, za mešano do mastno kožo pa je verjetno premastna.
0
Nazaj na vrh
mecajek
Starost: n/aPridružen: 6. dec 2005Prispevkov: 618Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 2. jun 2006 14:18
Povezava do prispevka
Gre za olje. Je od Paule in v Zda znižano, v Eu pa nič.
0
Nazaj na vrh
ana25
Starost: 123Pridružen: 26. jan 2005Prispevkov: 9323Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 2. jun 2006 14:30
Povezava do prispevka
Ja, to mi je ful bedno, ker imajo v ZDA ful boljše akcije, pa darila prilagajo (pred kratkim en puder v prahu, zgledal je krasen, ne vem, če še traja ta akcija), v EU pa nič. Se bo treba pritožit.
0
Nazaj na vrh
VRTNICA 22
Starost: 41Pridružen: 20. jul 2005Prispevkov: 575Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 2. jun 2006 19:24
Povezava do prispevka
 Prosila bi vas, če malo pokomentirate Sun Mix-ovo kremo za sončenje, ki jo uporablja moja mami. Pravi, da ji zelo odgovarja, jaz pa nisem prepričana v njeno delovanje zaščite:

Aqua, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Paraffinum Liquidum, C12-20 Acid PEG-8 Ester, 4-Methylbenzylidene Camphor, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Propylene Glycol, Fructose, Glucose, Sucrose, Urea, Dextrin, Alanine, Glutamic Acid, Aspartic Acid, Hexyl Nicotinate, Carbomer, Triethanolamine, Methylparaben, Allantoin, Potassium Cetyl Phosphate,....

Hvala za odgovore!
0
Nazaj na vrh
cristallyne
Starost: 47Pridružen: 21. mar 2006Prispevkov: 2686Kraj: NMStatus:Offline
Objavljeno: 2. jun 2006 22:33
Povezava do prispevka

Kaj mislite o tej zadevi?

Complete Everyday Sunshine

Ingredients: Aqua, Octocrylene, Glycerin, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Stearyl Alcohol, Homosalate, Dihydroxyacetone, Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Polyethylene, Dimethiconol, Squalane, Sorbitan Stearate, PEG-100 Stearate, Polysorbate 60, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Arachidyl Alcohol, Benzyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Myristyl Alcohol, Ethylparaben, Methylparaben, Propylparaben, Disodium EDTA, Parfum, Linalool, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Eugenol .

V Mullerju je cena cca. 1900 sit

"Dve stvari sta brezmejni: vesolje in človeška neumnost. Za vesolje nisem povsem prepričan".(Einstein)
0
Nazaj na vrh
Thunderstorm
Starost: n/aPridružen: 26. avg 2004Prispevkov: 359Kraj: PostojnaStatus:Offline
Objavljeno: 3. jun 2006 12:43
Povezava do prispevka
Oj. Prosim, če mi katera komentira sestavine te kreme za prsi. Rabim nekaj za nego, pa me zanima, če ni notri kakšne škodljive zadeve. Ugotovila sem, da ni komedogena in da ima na 2. mestu vlažilec.
Sestavine: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Glyceryl Stearate, Paraffinum Liquidum, Buxus Chinensis, Stearic Acid, Hydrolyzed Wheat Gluten, Ceratonia Siliqua
Gum, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Siloxanetriol Alginate, Butylene Glycol, Caffeine, Carbomer, Methyl Lactate, Propylparaben, Methylparaben, Parfum, Alpha-Isomethyl
Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Sodium Hydroxide.

A katera ve, če ima Avonova krema za prsi boljše sestavine in kakšna je cena? hvala hvala
Stay on-line!
0
Nazaj na vrh
ana25
Objavljeno: 5. jun 2006 14:44
Povezava do prispevka
Tanja, videla sem novo reklamo na PL za kremo proti aknam z nikotinamidom. Zanima me, kaj je to za ena zadeva in kako učinkuje (je vredna preizkusa)?
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45033Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 6. jun 2006 10:33
Povezava do prispevka
Vrtnica 22, naj si raje omisli kaj od Garnier ali L Oreala, imajo boljše A filtre.

Crystalline, je povsem ok, le UVA zaščita je bolj za silo (kot že rečeno, me malo skrbi butyl methoxydibenzoylmethane oz. njegova stabilnost, ampak recimo, da je za vsak dan in če niste full na soncu ok).

Ana, je, to je nekakšna alternativa antibiotikom, hkrati pa deluje še vlažilno, malce pomirja in blago deluje tudi proti pigmentnim madežem. Skratka, vsekakor zelo ok zadeva, ki pa seveda ne nadomesti aok in UV filtrov temveč jih le dopolnjuje. Je pa bolj proti mozoljem, ne deluje proti zamašenim poram.
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
ana25
Objavljeno: 6. jun 2006 10:39
Povezava do prispevka
Uh, hvala, Tanja, sliši se vredno preizkusa.  Kako se pa vklopi, če zdaj uporabljam Differin in občasno CP? Razmišljala sem o negi en večer Differin, en večer Avon Alternative z glikolno, a bi se dalo še to kam vklopit, ali nima smisla?
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45033Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 6. jun 2006 10:48
Povezava do prispevka
Če imaš težave z mozolji bi iblo bolje kombinirati Differin in ta gel namesto Alternative.
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
ana25
Objavljeno: 6. jun 2006 11:29
Povezava do prispevka
Saj Differin mi drugače zelo pomaga zdaj, edino pred in med menstruacijo je še kriza... Bom preverila malo še cene, pa premislim. Hvala ti!
0
Nazaj na vrh
cristallyne
Starost: 47Pridružen: 21. mar 2006Prispevkov: 2686Kraj: NMStatus:Offline
Objavljeno: 6. jun 2006 12:35
Povezava do prispevka
Tanja, najlepša hvala!! 
"Dve stvari sta brezmejni: vesolje in človeška neumnost. Za vesolje nisem povsem prepričan".(Einstein)
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Sestavine
Stran 96 od 116
Pojdi na stran 91 , 92 , 93 , 94 , 95 , 96 , 97 , 98 , 99 , 100 , 101
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
To sezono ni ene same barve, ki bi prevladovala, ampak je na voljo celotna mavrica barv, iz katere lahko izbirate.