Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

SILK GLOSS

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4
Angellina
Starost: 35Pridružen: 14. jan 2004Prispevkov: 6907Kraj: celjeStatus:Offline
Objavljeno: 7. nov 2004 17:30
Povezava do prispevka

Ali je katera ze sprobala max factorjev silk glos?

NOVI MAX FACTORJEV SILK GLOSS

Odkrijte ustnice, ki se počutijo prav tako dobro, kot izgledajo z  novim, superbleščečim Max Factorjevim Silk Glossom 

Obožujete intenziven sijaj lip glosa, a potrebujete vlažilno moč balzama za ustnice? Zdaj vam prvič doslej Max Factor nudi oboje - novi Silk Gloss združuje intenziven in obstojen lesk z mehkim občutkom negovalnega balzama za ustnice.

Čudovite ustnice pogosto potrebujejo nekaj nežne in ljubeče nege - posebej takrat, ko se temperature skokovito znižajo! Novi Max Factorjev Silk Gloss ne poskrbi samo za čuten in obstojen lesk, temveč ustnice tudi navlaži in jih zaščiti. To pa pomeni, da lahko odslej istočasno uživate tako v prednostih čudovitega sijaja kot tudi ustrezne nege ustnic.

V kliničnih preizkusih je 96 % žensk potrdilo, da Max Factorjev Silk Gloss na ustnicah pusti enak občutek kot balzam. To pa zato, ker Silk Gloss vsebuje posebno formulo na osnovi vazelina s kar 40 % negovalnih snovi, ki vlažijo in negujejo ustnice. Še več - skupaj z negovalnimi elementi vsebuje tudi obstojne ojačevalce leska z bleščečimi delci, ki odsevajo svetlobo in zagotavljajo do dve uri* leska. Tako Silk Gloss izgleda prav tako čudovito, kot je njegov občutek na ustnicah.

Silk Gloss je obvezen del repertoarja Max Factorjevega filmskega maskerja Grahama Johnstona, ki je dosegel svoj vrhunec z make-upom v filmu Bridget Jones: Na robu pameti. "Najboljše pri Silk Glossu je to, da ni lepljiv, kar se mi zdi precejšnja slabost pri drugih glosih. Tudi njegova obstojnost predstavlja resnično prednost, saj nekateri drugi glosi zelo hitro izginejo," pravi Graham.

"Silk Gloss je bil popoln pripomoček pri snemanju filma Bridget Jones: Na robu pameti, saj ga lahko uporabimo tako za naraven kot tudi za zapeljiv videz. Če ga uporabimo samostojno, bo ustnicam podaril lesk in jih rahlo obarval; lahko pa ga nanesemo preko rdečila in s tem poudarimo dnevni make-up, ki se tako spremeni v večernega.

V kliničnih preizkusih je 79 % žensk potrdilo, da je sijaj Silk Glossa trajal dve uri.

Silk Gloss zagotavlja tudi odlično nego in ščiti ustnice kot pravi balzam, kar je neprecenljivo, kadar delate na terenu, kjer je oster mraz, ali pa pri visokih tropskih temperaturah. Prav takšni pogoji pa so bili prisotni pri snemanju filma Bridget Jones: Na robu pameti!"

In ker so ustnice to sezono prave barve samo, če so rožnate, rdeče ali koralne, je Max Factorjev Silk Gloss na voljo v 6 modnih odtenkih - od bogatih, vznemirljivih tonov rdeče Cashmere Red, do svetlega, prefinjenega sijaja Chrystal Dew.

Naj vaše ustnice zasijejo z novim leskom Max Factorjevega Silk Glossa - popolno kombinacijo vlažilnega balzama za ustnice in glosa z intenzivnim leskom. Zdaj ni več potrebno delati kompromisov!

Paleta odtenkov Max Factor Silk Glossa:
320 Creme Caramel 345 Peach Glow
325 Cashmere Red 350 Mellow Pink
330 Satin Pink 355 Crystal Dew

Max Factor Silk Gloss je na voljo od 01.11.2004 za 2033 SIT.
Max Factor Silk Gloss je na voljo v 6 barvnih odtenkih

Normalnost je relativna.
0
Nazaj na vrh
candy
Starost: 43Pridružen: 27. avg 2004Prispevkov: 11856Kraj: KoperStatus:Offline
Objavljeno: 7. nov 2004 17:31
Povezava do prispevka
iiiiiii...... ta desen mi je pa zelooooo bbbbb!!
0
Nazaj na vrh
Angellina
Objavljeno: 7. nov 2004 17:32
Povezava do prispevka

Meni je tudi desni full vsec =))

Normalnost je relativna.
0
Nazaj na vrh
Glory
Starost: 46Pridružen: 6. nov 2003Prispevkov: 3914Kraj: KoperStatus:Offline
Objavljeno: 7. nov 2004 17:39
Povezava do prispevka
Jaz sem jih povohala in  mi tako smrdijo... Sploh ne bi mogla dat to na ustnice... Drugače se krasni odtenki pa tudi ni pretirano lepljiv...
Glory ima vas rada >:D<
0
Nazaj na vrh
candy
Starost: 43Pridružen: 27. avg 2004Prispevkov: 11856Kraj: KoperStatus:Offline
Objavljeno: 7. nov 2004 17:52
Povezava do prispevka
A resno smrdi...hmmm če bi meni smrdel ga tudi ne bi uporabljala...morem povohat prej
0
Nazaj na vrh
Glory
Starost: 46Pridružen: 6. nov 2003Prispevkov: 3914Kraj: KoperStatus:Offline
Objavljeno: 7. nov 2004 17:59
Povezava do prispevka
Meni ma tak sladkoben vonj... Presladek...
Glory ima vas rada >:D<
0
Nazaj na vrh
Pupyka
Starost: n/aPridružen: 7. nov 2004Prispevkov: 13Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 7. nov 2004 18:59
Povezava do prispevka

Lep pozdravček vsem!

Jaz sem si kupila ta glos peach glow (na sliki 3.) in se mi zdi zelo super glos! Po teksturi podoben avonovim, tak satenast občutek da ustnicam. Meni pa lepo nežno diši, podobno kot avonovi. Men je super!

Če presojaš ljudi, nimaš časa, da bi jih ljubil. (mati Tereza)
0
Nazaj na vrh
Janči
Starost: 41Pridružen: 9. maj 2004Prispevkov: 5345Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 7. nov 2004 19:10
Povezava do prispevka
Kakšna je pa cena?
Vse ljubezni se zgodijo, a le prava traja. Je kot izvir, nenehno nastaja.
0
Nazaj na vrh
Angellina
Objavljeno: 7. nov 2004 19:12
Povezava do prispevka
Spodaj v clanku pise da je 2033 sit.
Normalnost je relativna.
0
Nazaj na vrh
bushbaby
Starost: n/aPridružen: 4. apr 2004Prispevkov: 4438Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 7. nov 2004 19:32
Povezava do prispevka
Meni pa dišijo BBB, čisto po enih piškotkih, za pojest. Samo barve so mi pa popolnoma nikakve in neizrazite (trenutno sem po Malinini zaslugi v rdeči fazi , se malo prevešam na oranžno in roza, ampak ne svetlejše, kot so moje ustnice, in od teh glossov se kvalificira pod "temnejšega" samo eden, ki je pa neke fuksijaste barve).
[size=9:391e3108a4]Half a bee, philosophically
Must ipso facto half not be.
But half a bee has got to be.
A vis a vis its entity- d you see?
[/size:391e3108a4]
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45030Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 7. nov 2004 19:39
Povezava do prispevka
Meni ni noben všeč, ker so skoraj brezbarvni, sam shimmer je notri (torej primerno predvsem za 13-letnice), razen enega zelo temno fuksija.
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
Pupyka
Starost: n/aPridružen: 7. nov 2004Prispevkov: 13Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 7. nov 2004 19:51
Povezava do prispevka
Jaz vedno uporabljam najprej šminko in šele nato glos, ki je v podobni barvi kot šminka. Pod tem glosom imam na primer namazano šminko apricot freeze od avona in mi je zlo všeč. Brez šminke, pa meni ni noben glos všeč, ker so vsi premalo pigmentirani.
Če presojaš ljudi, nimaš časa, da bi jih ljubil. (mati Tereza)
0
Nazaj na vrh
Angellina
Objavljeno: 7. nov 2004 20:02
Povezava do prispevka

Tanja je napisal/aMeni ni noben všeč, ker so skoraj brezbarvni, sam shimmer je notri (torej primerno predvsem za 13-letnice), razen enega zelo temno fuksija.

Ja,saj jaz imam pa ravno taksne za cez dan malo rajsi.Da ni prevec vpadljivo,sploh v soli.

Sicer pa stavim na rdeco!

Normalnost je relativna.
0
Nazaj na vrh
Andy
Starost: n/aPridružen: 27. okt 2003Prispevkov: 9911Kraj: in paradiseStatus:Offline
Objavljeno: 7. nov 2004 20:27
Povezava do prispevka
Tudi jaz sem, kakor je omenila Bushy, v fazi barv in mi tile odtenki zaradi nepravih barv ne dišijo najbolj.
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45030Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 7. nov 2004 20:51
Povezava do prispevka

Zanimivo - očitno imamo vse obdobje barv. Pri meni je trenutno RDEČA!!!

A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
SILK GLOSS
Stran 1 od 4
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Pomanjkanje spanja izčrpa duševne sposobnosti, poslabšuje duševno zdravje in resno ogroža telesno zdravje.