...aplavz Avonu za dostavo šala Aleni
Punce kje na Avonovi strani se lahko prebere o motivacijskem programu in o nagradah??? Sem iskala pa nisem najdla...
...aplavz Avonu za dostavo šala Aleni
Punce kje na Avonovi strani se lahko prebere o motivacijskem programu in o nagradah??? Sem iskala pa nisem najdla...
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sonjavo najlepša hvala....ma sem en butec....pa še tako na veliko je napisano, jaz pa sem vse tiste male naslovčke pogledala, tega pa preprodsto nisem vidla
Aja, še to sem pozabila: prihaja nov tonik proti ogrcem. Vsebuje salicilno - ok - ampak, verjele ali ne, na prvem mestu ima alcohol denat!!! Se ga nisem niti povohati upala, da mi ne bi nosu zažgalo.
To pomeni, da ima najmanj kakih 60% alkohola - če si sploh lahko to predstavljate.
https://www.planet-lepote.com/forum/forum_posts.asp?TID=5260& amp;PN=1&TPN=40
Joj Tanja, lepa hvala. Očitno sem tole zluftala .
Torej tole definitivno odpade.....
Zadeva za "razmaščevanje las" gre pa nazaj - nula od nule učinka, razen, da diši.
Jaz sem včeraj ga preizkusila ta sprey. Sem ga pošpricala po laseh, počesala nato pa malo posušila. Meni je super. Ponavadi perem vsak drugi dan. Sem prestavila pranje za en dan.
Ali morda katera ve, če so v kampaniji 03 znižani naslednji proizvodi:hidratantni tonik brez alkohola, čistilna hidratantna krema, multivitaminska čistilna krema in tonik ter 24-urna hidratantna krema?
Ali mi morda ve katera tudi povedat, kakšna je kaj ta multivitaminska čistilna krema in tonik? Sem iskala po forumu, pa nisem našla, sestavin pa tudi ne vem, ker na avon.com trenutno ni med prodajnimi izdelki v katalogu. Hvala!!!
LP
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...