- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano
- Make up &
ličenje - Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanjeZadnje novice
Najbolj brano
- Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano
- Nosečnost &
starševstvo
Jst ga mam od AD, men je BBBB. TI ga lahko v kaksno salcko za enkrat umit pretresem, pa ti ga prinesem, ce hoces
Dermalogica - Gentle Cream Exfoliant
Aloe Barbadensis Gel, Diatomaceous Earth (Sloum Diatomeae), Butylene Glycol, Isodecyl Salicylate, Apricot (Prunus Armeniaca)Kernel Oil, Cetearyl Alcohol,Ceteareth-20,Papain, Bromelain, Glyceryl Stearate, Titanium Dioxide, Salicylic Acid, Algin, Lactic Acid, Sulfur, Sodium Hydroxymethyglycinate, Lavender (Lavandula Anjustifolia)Oil, Extracts of: Cornflower (Centaurea Cyanus), Lemon (Citrus Medica Limonum), orange (Citrus Aurantium Dulcis), Orange 9Citrus Aurantium Dulcis) Flower, Matricaria (Chamomilla Recututa); Silica, Tetrasodium EDTA, Methylparaben.
Dobila sem tester te zadeve in me zanima
- koliko je komedogena (glede na cet. alc. + cet. 20)
- ima salicilna v taki zadevi kaj smisla (ph pa to)
- a vsa ta olja ne zapacajo kože še bolj
Tanja (in ostale bolj pridne za učit
)
Tina, meni je bil ta piling mega super.
Lp, Nataša
Simona, v Muellerju bi ga morali imeti.
Kaj pa pravite na sledeči piling, ki vsebuje: aqua, polyethlene, glycerin, sorbitol, decyl glucoside, lauryl glucosoide, sodium pca, peg-7 glyceryl cocoate, acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, camellia si nensis, panax ginseng, spirea ulmaria, hydro genated palm glycrides citrate, panthenol, propylene glycol, lactic acid, parfum, silica, tocopherol, butylene glycol, tetrasodium edta, benzophenone-4, benzoic acid, ci 77891
Ko sem jo v Douglasu sprasevala za ta piling ga ni bilo, ko sem jo pa prosila, ce poklice v LJ ga naroci, pa je izjavila, da niso povezani, da nima tel.st. in da to ne gre.
Andy, v mullerju ga do zdaj niso imeli - mogoce imajo zdaj, ko je prenovljen.
kaj??? ne morem verjet. katera prodajalka je bila?
meni so naročili one blazinice za obraz in oči. res čudno.... jim bom zašpecala naslednjič ko bom tam.
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...