- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano
- Make up &
ličenje - Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanjeZadnje novice
Najbolj brano
- Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano
- Nosečnost &
starševstvo
Jaz imam piling od Balee, uporabljam ga 1 krat na teden, pri maskah pa kombiniram Avonovo in Oriflamove.
Jaz sem pa ful zadovoljna z Alverde pilingom in pa Freeman čistilna maska. Trenutno pa sem na lovu za eno ful vlažilno masko...verjetno bo kar od Schellerja.
Glede na to, da je ta piling, ki ga uporabljam (vsaj za mene) nežen, si ga naredim kar 2x na teden in potem dam gor še masko.
jaz delam piling 2x tedensko. Imam tega od Alverde, ki je nezen. Po mojem mnenju ne mores skode naredit, ce uporabljas nezne stvari. Odstranis odmrle celice in dobro prekrvavis kozo.
Maske pa kombiniram razlicne.
lp
Pilinga jaz ne bi delala več kot 2x tedensko (sama sem to včasih počela, pa vam odsvatujem!), in sicer 1x na teden do 10 dni za suho kožo, 1x do 2x tedensko za bolj mastno in debelo.
Pikica, za tvoja leta je povsem dovolj piling 1x na 10 dni, dober je od Alverde, pa Oriflame Skin Structures, Freeman... pa bodi res nežna . Vsi ti so tudi za suho kožo. Idealno je, da si po tem naneseš kakšno dobro vlažilno masko, npr. mineralno od Schellerja.
Pri zelo mastni koži je čisto ok, če daš čistilno masko gor do 3x tedensko (vsak drugi dan), pri suhi enako z vlažilno. Normalna in mešana koža pa po potrebi - idealno je na mastne predele čistilno, na suhe vlažilno.
Jaz imam Peeling Alverde (breskev) in Phytomer - uporabljam izmenicno.
Maske pa Afrodita, Garnier (v vreckah), Freeman (s kumaro in ginsengom), Decleor in Mediteranea (ta je - je z blatom in potem so vse pore crne od tega - sploh ne gre lepo dol). Drugace pa vsake toliko sprobam kaksno novo v vrecki
Oj!
Kaj pa po maski? A daste gor tonik ali pa kremo, ce to delate pred spanjem?
Ja, jaz tudi tako: piling, maska, tonik, krema. To počnem enkrat na teden.
LP, Pipi
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...