Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

kamp

Pojdi na stran 1 , 2 , 3
Sydney
Starost: 42Pridružen: 14. maj 2004Prispevkov: 6530Kraj: CeStatus:Offline
Objavljeno: 26. jul 2004 15:11
Povezava do prispevka

Kateri kamp na Hrvaskem bi mi priporocale in zakaj? Mislim predvsem Kvarner, kaj nizje dol ne...lahko je tudi Istra. S fantom se odpravljava na morje in razmisljama kam bi sla. Iscema priporocila.  Enega ze imava v mislih, ampak sma z dobrim priporocilom pripravljena tudi spremeniti

P.S. Kako je pa z apartmaji in zasedenostjo? Ima katera izkusnje s tem?? Da bi recimo sla v eno mesto in si kar tam poiskala kak apartma? Se cenovno to sploh splaca...za dva?

Hvala!!

0
Nazaj na vrh
katra
Starost: 38Pridružen: 8. jan 2004Prispevkov: 770Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 26. jul 2004 15:14
Povezava do prispevka
joj tud mene to zanima. sva bla glih kar na agencijah pa ni nč. ampak nej bi blo pa že ta teden. a se dobi prenočitev, če kar greš pa pol tam poiščeš. mislm da je to ful cenejš. plis help
LP

Katra
0
Nazaj na vrh
katra
Starost: 38Pridružen: 8. jan 2004Prispevkov: 770Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 26. jul 2004 15:15
Povezava do prispevka
aja pa jst ne sprašujem za kamp ampak apartmaje. če mogoče katera kaj ve
LP

Katra
0
Nazaj na vrh
Sydney
Objavljeno: 26. jul 2004 15:15
Povezava do prispevka
Ja sej mi2 bi tud sla ta tedn...v cetrtek je dan odhoda
0
Nazaj na vrh
soncek
Starost: 46Pridružen: 22. okt 2003Prispevkov: 784Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 26. jul 2004 15:34
Povezava do prispevka
Moj sodelavec je bil ravno ta vikend v kampu Stoja, pa je bil zadovoljen, pa tud ful je mel na izbiro prostora. Drugače pa grema midva isto varianto, samo naslednjo sredo. Baje da ni ravno neke gužve, pa da se da dobit prenočišče. Midva sma se odločla, da bova kar nekje ustavla, pa vprašala. Nekje bo ziher kaj.
"Misli nas varajo...Občutki nikoli!" (E. Flisar)
0
Nazaj na vrh
Taši
Starost: 42Pridružen: 21. feb 2004Prispevkov: 1031Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 26. jul 2004 16:07
Povezava do prispevka
Ojla,

jaz sem se ravno vrnila z dopusta. Bila sem v Sovljah (to je blizu Vodic) in v Šibeniku. V Sovljah in v Vodicah sva dobila apartma in sva bila oba zelo zadovoljna. So pa cene približne okoli 30,00 eurov na dan.

Poleg Vodic v Tisnem mi je bil všeč en kamp (sicer sem pozabila kako se imenuje), tam sva se večinoma kopala, ker je voda zares čista in božanska. Kot sam kamp mi pa ni bil všeč, ker je bilo vse tko natrpano turistov, pa stranišča imajo zanemrajena itd..

V Šibeniku je pa full dober kamp, v kompleksu hotelov Solaris. (na novo urejen kompleks) Kakor sem videla je zelo čisto in urejeno. Je pa zraven bazen, plaža, restavracije, full dobr organizirana glasba v živo itd.. Kamp v Šibeniku v kompleksu Solaris je super..-priporočam. Samo morje pa ni tako božansko kot v Tisnem, je pa OK.

P.s.:upam, da sem kaj pomagala.
0
Nazaj na vrh
Sinthija
Starost: n/aPridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 9772Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 26. jul 2004 17:55
Povezava do prispevka
Letos se baje da dobit apartmaje tudi v glavni sezoni, ker niso nikjer na Hrvaškem 100% zasedeni! Jaz sicer nisem videla, ampak prijateljica pa je rekla, da je videla večkrat kje ob cesti, da ljudje ponujajo prenočišča in apartmaje.

Sydney, drugače pa so v Kvarnerju apartmaji dosti dražji kot malo nižje.
"Najlepši okras ženske je ljubezen. Najlepša oblačila na ženski pa so roke moškega, ki ga ljubi."
0
Nazaj na vrh
anni
Starost: n/aPridružen: 21. jul 2004Prispevkov: 797Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 26. jul 2004 18:01
Povezava do prispevka

mi gremo vsako leto na pag v isti apartma in sicer s prijatelji zakupimo kar celo ampartmajsko hiso. ampartmaji so skozi leta dobili naziv predsedniski- in to ne brez razloga: moderno opremljeni, velika marmorna terasa s pogledom na morje, klimatizirani, do vode je 30m, do centra novalje pa 100m. res so vredni svojega denarja. sicer so pa letos lastniki zadaj za to hiso zgradili se manjse apartmaje, prav tako klimatizirane in lepe. ce te zanima mi poslji pm.

sicer pa kar se kampov tice - meni je v istri vsec valkanela, ki pa se je mocno podrazila in imajo letos zato menda 40% manj gostov; ravno prav folka torej

Imam svoje napake, spreminjanje mojega razpoloženja pa ni med njimi.
0
Nazaj na vrh
anni
Starost: n/aPridružen: 21. jul 2004Prispevkov: 797Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 26. jul 2004 18:06
Povezava do prispevka

aja, ta valkanela je pri vrsarju.

kater kamp pa ze imata v mislih??

Imam svoje napake, spreminjanje mojega razpoloženja pa ni med njimi.
0
Nazaj na vrh
nina
Starost: n/aPridružen: 18. okt 2003Prispevkov: 2384Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 26. jul 2004 18:48
Povezava do prispevka

Jaz sem bila prav zdaj v campu Kovacine na Cresu! Saj je bilo lepo,samo motilo me je ker je prevec ljudi,camp pa je ogromen in tudi sam Cres mi ni prevec vsec.

Jaz sem se zmeraj najbolj zadovoljna s campom na Murterju,ker imas res lahko tak plac,da imas zasebnost,samo to vama je verjetno predalec

Sidney,verjetno sta mislila iti na Losinj...jaz ti priporocam kar Losinj,ker tam je res lepo. Sem bila tudi zdaj en dan na Losinju in prav pri temu campu,voda je lepa,plaze so kamnite in betonske,lahko najdes super plac za kopat,ce ne maras horde ljudi,trgovina je v campu,mesto je blizu....

Kar se pa tice apartmajev je pa spet tako,da so se letos na Hrvaskem campi precej podrazili in je prakticno ena nocitev campa isto kot v apartmaju,kar je rahlo debilno...konec koncev moras v campu se zmeraj vse delati,postavljati sotor,hoditi na wc stran,....medtem ko v apatma pa samo prides,vrzes torbo in gres,nic se ne zafrkavat s postavljanjem sotora,z elektriko.... Tko da ce vama je res vseeno kam,je vseeno boljsi apartma,placala bosta skoraj isto.

0
Nazaj na vrh
mamy
Starost: -13Pridružen: 18. okt 2003Prispevkov: 3274Kraj: v raju na zemljiStatus:Offline
Objavljeno: 26. jul 2004 20:46
Povezava do prispevka

Ja, letos so se kampi na Hr obupno podražili (so na tretjem mestu po cenah v Evropi!!!). Poleg cen kampiranja, ki so navedene v cenikih, zaračunajo še prijavo 7,31 kn/dan, ekološko takso 2,19 kn/dan, poleg tur. takse in vsega ostalega. Primer je Baška na Krku.

Sydney, jaz ti priporočam Krk: Punat ali Baško. LEPO!

Ali ima katera CCI kartico? Z njo je kampiranje 5 ali 10% cenejše.

mamy od sina
0
Nazaj na vrh
Sydney
Objavljeno: 26. jul 2004 21:01
Povezava do prispevka

V mislih imava kamp Cikat na Malem losinju. Ceno so pa se kar zmerne, vsaj nama se tako zdi http://www.camp-cikat.com Lahko pogledate.

Mamy: lani sma bila na Krku v kampu Jezevac...ta mi je full vsec. Baska pa mnda nima NIC sence...vsaj tak zgleda na slikah.

0
Nazaj na vrh
mamy
Starost: -13Pridružen: 18. okt 2003Prispevkov: 3274Kraj: v raju na zemljiStatus:Offline
Objavljeno: 26. jul 2004 21:08
Povezava do prispevka
Sydney, sence v Baški sicer res ni veliko, ampak se kar najde kakšno nezasedeno drevo. Plaža je čudovita, ampak brez naravne sence.  Uživaj, kamorkoli greš.
mamy od sina
0
Nazaj na vrh
minca
Starost: 41Pridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 1232Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 26. jul 2004 22:15
Povezava do prispevka

Z apartmaji je pa bolj slabo, midva s fantom sva šla za vikend v Crikvenico. Bila sva v petih agencijah prej ko sva dobila sobo, ker je nihče ni hotel dati za dva dni, saj so misli, da bodo prišli ostali turisti, pa jih zapolnili za cel teden, ker se je ravno začela glavna sezona. Potem pa sva poslušala na plaži, kako se jo joče, da ne bodo preživeli, do naslednjega leta.

Se pa zelo pozna, da ni gostov, lani sva bila enako v Crikvenici, vendar za cel teden, če si prišel po 10 uri na plažo, si lahko bil samo še na soncu, vse je bilo zasedeno prav tako ležalniki, letos pa več kot polovica praznih.

0
Nazaj na vrh
Sinthija
Starost: n/aPridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 9772Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 27. jul 2004 0:03
Povezava do prispevka
minca je napisal/a

Z apartmaji je pa bolj slabo, midva s fantom sva šla za vikend v Crikvenico. Bila sva v petih agencijah prej ko sva dobila sobo, ker je nihče ni hotel dati za dva dni, saj so misli, da bodo prišli ostali turisti, pa jih zapolnili za cel teden, ker se je ravno začela glavna sezona. Potem pa sva

"Najlepši okras ženske je ljubezen. Najlepša oblačila na ženski pa so roke moškega, ki ga ljubi."
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
kamp
Stran 1 od 3
Pojdi na stran 1 , 2 , 3
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Kate se je vedno upirala pravilom hitre mode in cikličnim trendom, saj daje prednost klasičnemu slogu