Jaz sem bila prav zdaj v campu Kovacine na Cresu! Saj je bilo lepo,samo motilo me je ker je prevec ljudi,camp pa je ogromen in tudi sam Cres mi ni prevec vsec.
Jaz sem se zmeraj najbolj zadovoljna s campom na Murterju,ker imas res lahko tak plac,da imas zasebnost,samo to vama je verjetno predalec
Sidney,verjetno sta mislila iti na Losinj...jaz ti priporocam kar Losinj,ker tam je res lepo. Sem bila tudi zdaj en dan na Losinju in prav pri temu campu,voda je lepa,plaze so kamnite in betonske,lahko najdes super plac za kopat,ce ne maras horde ljudi,trgovina je v campu,mesto je blizu....
Kar se pa tice apartmajev je pa spet tako,da so se letos na Hrvaskem campi precej podrazili in je prakticno ena nocitev campa isto kot v apartmaju,kar je rahlo debilno...konec koncev moras v campu se zmeraj vse delati,postavljati sotor,hoditi na wc stran,....medtem ko v apatma pa samo prides,vrzes torbo in gres,nic se ne zafrkavat s postavljanjem sotora,z elektriko.... Tko da ce vama je res vseeno kam,je vseeno boljsi apartma
,placala bosta skoraj isto.