Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Izgubljena Mucka

Pojdi na stran 1 , 2 , 3
Tikka
Starost: 43Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 7. okt 2005 10:37
Povezava do prispevka
Dekleta, strašno mi je hudo in bi Vas prosila za kakršnokoli pomoč. Včeraj pozno zvečer nam je ušla mucka in tega nismo takoj opazili. Ker je hišna muca, se bojim, da ne bo našla poti domov in ne vem več kaj narediti, da pride nazaj. v Okolici sem polepila letake in poklicala na radie za oglase. Pozno v noč sem jo iskala okoli hiše in danes celo jutro med lepljenjem letakov, kaj lahko še naredim?

Kakšna je možnost da se vrne?

Kakršnakoli spodbudna beseda bo dobrodošla, zaenkrat ne morem priti k sebi...
Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
alexa
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2005Prispevkov: 6840Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 7. okt 2005 10:40
Povezava do prispevka
Oh Tikka....upaj, da se vrne! In se tudi bo, če se ji ni kaj zgodilo. Mislim, da bi morala znat pridet domov kljub temu, da je hišna mucka, ker so izredno inteligentne živali. Držim pesti!
0
Nazaj na vrh
Tikka
Starost: 43Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 7. okt 2005 10:43
Povezava do prispevka
Hvala Alexa, že to da sploh kdo razume kako se počutim, mi pomaga. Drugače me samo postrani gledajo, ker sem objokana zaradi mačke...
Zdaj čakam če pride, potem grem spet v obhod.
Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
Vanni
Starost: 13Pridružen: 29. apr 2005Prispevkov: 4903Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 7. okt 2005 10:45
Povezava do prispevka
Tikka, mislim, da si naredila vse, kar si lahko . Čeprav je hišna muca, bo lahko vseeno našla pot domov. Upaj na dobre ljudi, ki bodo muco našli in ti jo vrnili... Vso srečo! Držim pesti .
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Antoine de Saint-Exupery)
0
Nazaj na vrh
Tinka
Starost: n/aPridružen: 27. mar 2005Prispevkov: 2751Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 7. okt 2005 10:49
Povezava do prispevka
Tika, verjamem, da ti je hudo in te čisto razumem. Verjetno si res naredila vse, kar je možno. Lahko ti povem našo izkušnjo izpred kar precej let. Našo GLUHO mucico smo dali "na počitnice" k mojim staršem, ker smo sami odšli na morje. Arika je bila sobna muca, zunaj je bila le na vrvici oz. pod našim nadzorom. Zgodilo se pa je, da je staršem ušla že kar prvi večer. Iskalo jo je vse sorodstvo, z baterijami, pod grmovjem, po celi soseki! Ker je bila gluha, seveda kakršno koli klicanje in ropotanje z briketki ni prišlo v poštev. Mama je pozneje pripovedovala, da je že razmišljala, kje bo dobila novo mucko, še preden se mi vrnemo z dopusta. No, ampak glej čudo! Arika se je zgodaj zjutraj sama vrnila in zamijavkala ter sporočila, da je nazaj s potepa. To je bilo veselje v hiši, starša pa sta si močno oddahnila.
Tako da ne obupaj, mucka se morda celo sama vrne. Razen če jo je kdo kar "posvojil", pa še ta se morda omehča ob tvojih prizadevanjih, da najdeš svojo ljubo živalico, in jo vrne.

Skratka, ne obupaj!
0
Nazaj na vrh
Tikka
Objavljeno: 7. okt 2005 11:02
Povezava do prispevka
Tinka,

Sem tudi razpisala nagrado za najditelja, tako da če jo bo kdo želel posvojiti, da si bo premisli. Samo upam da bo vse v redu, tukaj v okolišu namreč ni varno, samo bom obveščena če bo prišlo do kakršnekoli nesreče (močno močno trkam), ker sem klicala tudi na ODPMž.
Zdaj mi je malce bolje, ko sem tole prebrala, res. Nihče me ne potolaži tako kot Planetke.
Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
ostrzek
Starost: n/aPridružen: 9. jul 2005Prispevkov: 618Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 7. okt 2005 11:27
Povezava do prispevka

Tikka vs bo o.k.!

V zadnjem letu smo imeli 3 primere, ko so jim stanovanjske muce v blokih padle cez balkon. Nasli smo prav vse 3 cele in neposkodovane! Skrivale so se v blizini doma, vecina v kleti. Na naslednji povezavi imas napisano vse kar moras vedeti, bistvo pa je , da je mucka nekje cv blizini (nekaj 100m od hise) in da je preplasena?

http://www.dpmz-trbovlje-drustvo.si/NASVETI/ko-muca-izgine.html

Ne obupaj! Hitro bivakirat pred hiso, da slisi tvoj glas!

Bos videla, da jo boste nasli!

Optimisticna ostrzka

0
Nazaj na vrh
majchika
Starost: 39Pridružen: 5. apr 2005Prispevkov: 1932Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 7. okt 2005 11:51
Povezava do prispevka
Jaz verjamem da se bo tvoja mucka vrnila domov,mačkice so res
inteligentne živali..enkrat sem gledala eno oddajo kjer je bila zgodba
o muci ki je prepotovala zares dolgo pot, celo do druge države in našla
svoje posvojitelje..res neverjetna zgodba.

Upam in držim pesti zate in za tvojo mucko
0
Nazaj na vrh
*malla*
Starost: n/aPridružen: 8. jun 2005Prispevkov: 4164Kraj: above starsStatus:Offline
Objavljeno: 7. okt 2005 11:53
Povezava do prispevka
joj tikka jaz te popolnoma razumem in držim pestke da se bo mala potepinka kmalu prikazala nazajimage file name: 2kf5e53657ae.gif. ubistvu vem da se bo
0
Nazaj na vrh
Alena
Starost: 46Pridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 23299Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 7. okt 2005 12:20
Povezava do prispevka
Tikka držim pesti, da se vrne. In ziher se bo, mačke so zelo inteligentne živali.  Smo že imeli take pripetljaje doma, pa se je ponavadi dobro izteklo.

Sporoči kako poteka iskalana akcija.
0
Nazaj na vrh
bambi
Starost: 46Pridružen: 27. jan 2005Prispevkov: 1610Kraj: Goriška stran SlovenijeStatus:Offline
Objavljeno: 7. okt 2005 15:40
Povezava do prispevka
Tudi meni je pred nekaj meseci izginil mucek Garfield, ki pa je bil po navadi potepuh, saj sem ga lih posvojila ker ni imel doma. že potem, ko je bil pri meni kakšna dva meseca je izginil in se ni vrnil tri tedne. Prepričana sem bila, da ga je kakšen avto povozil.... Končno se je prikazal, cel shujšan in še zdaj mi ni jasno, kje je bil. Manjkal pa je natančno tri tedne. Sedaj mu dajem tolk dobre hrane, tako da bo dvakrat premislil, preden izgine za tolk časa!

Tikka upam da se bo tako pojavila tudi tvoja mucka!

0
Nazaj na vrh
gita
Starost: 42Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 17636Kraj: t.Status:Offline
Objavljeno: 7. okt 2005 15:45
Povezava do prispevka
tikka, nebi te mogla bolj razumet kot te, ker smo doma vsi jokali, ko našega muca ni blo en teden domov ... k sreči se je vrnil, sicer s poškodovanim očesom ... samo smo bili veseli samo da je prišel, koneckoncev so mu pa tudi oko pozravili.

0
Nazaj na vrh
Tikka
Objavljeno: 7. okt 2005 16:03
Povezava do prispevka
Zdaj smo naredili še en obhod in polepili druge plakate s slikami, okoli 60 plakatov...nekako nimam dobrega občutka, ker se je dobesedno vdrla v zemljo in je tudi vprašanje koliko časa bodo sosedi pri volji imeti odprta vhodna vrata (živimo v stanovanjski hiši). Razen tega je dejstvo, da je hišna muca...lahko se sploh ne znajde v tej zunanji kolobociji, sploh tu v centru, ko je tak kažin.
Zvečer gremo spet okoli, držite pesti.
Mislim, da še nikoli nisem tako močno upala, da bi mi zvonil telefon...

Malo sem se skulirala od jutra, ker me dragi bodri in preganja po Kopru na iskanje in si izmišljuje kup zgodbic, kje se je skrila in da se bo vrnila.
Držte pestke, fejst fejst.

Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
Kirka
Starost: 43Pridružen: 12. apr 2004Prispevkov: 3553Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 7. okt 2005 16:05
Povezava do prispevka
Tikka. Držim pesti najbolj,najbolj na svetu
[color=orange:ddc61ba942]
0
Nazaj na vrh
Alena
Starost: 46Pridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 23299Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 7. okt 2005 16:37
Povezava do prispevka
Tikka držim pesti!
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Izgubljena Mucka
Stran 1 od 3
Pojdi na stran 1 , 2 , 3
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Koža je naš največji organ in prvi obrambni zid pred zunanjimi vplivi.