Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Več kot prijatelja?

IndigoWoman
Starost: n/aPridružen: 4. sep 2012Prispevkov: 1Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 4. sep 2012 12:50
Povezava do prispevka
Pozdravljene!
Ponavadi na forume ne hodim po nasvete, ampak tokrat pa potrebujem totalno objektivno mnenje.
Gre za prijatelja, ki ga poznam že iz osnovne šole, ki ga vsa moja okolica pozna in se zato z drugimi o njem nočem pogovarjati.
Poznava in druživa se že vrsto let, včasih manj, včasih več. Zadnji mesec se spet več druživa. Ker se toliko že poznam, vem v čem je problem, da se obračam na vas. Všeč mi je postal na romantičen način. Večkrat si piševa, večkrat me pokliče in se dobivava. Vedno na samem, brez prijateljev. Vse skupaj je doseglo svoj vrhunec to soboto, ko sva se srečala na večji lokalni fešti. Oba sva bila pijana, jaz precej bolj kot on (se mi zdi, da je bil skoraj trezen), in družila sva se samo midva celo noč. Ko je prišel mimo moj bivši, je dal roko čez mene, kar naprej me sprašuje o mojih 'loverjih', žalosten je, da grem ta mesec nazaj v univerzitetno mesto. No v toku noči pa se je zgodilo to, da sva se začela prijemati in držati za roke, plesati precej skupaj, malce otipavati Big smile Opazila sem, da poskuša narediti vtis na mene, iskal me je vsepovsod med nočjo. Skupaj sva se vozila v avtu, držala za roke, pospremil me je do doma in potem sva se pogovarjala, da pridem v naslednjih dneh k njemu na palačinke ipd. Poljubiti me ni poskušal. No, ampak od sobote se nisva slišala.

Vem, da zvenim kot najstnica, ampak res ne vem kako ravnati naprej. Nočem izgubiti edinega prijateljstva, ki ga imam z moškim, hkrati pa me zanima kaj več, ampak nevem, če on čuti podobno. Zato bi kakšno objektivno mnenje bilo dobrodošlo:)
0
Nazaj na vrh
SwanHeart
Starost: n/aPridružen: 18. jul 2005Prispevkov: 1527Kraj: Nekje v temi s prekrizanimi rokamiStatus:Offline
Objavljeno: 4. sep 2012 13:37
Povezava do prispevka
ja nevem... js bi rekla in vino veritas. Potreba po dotiku, neznosti, ki sta jo cutila oba ipd. Ocitno je, da se privlacita in da mu je fajn bit s tabo, ampak pomoje se je zdej po mosko mal umaknu in caka na tvojo potezo. Moski to radi delajo. Pac mal ego futr pa to.  Smile Dej casu cas do naslednjic k se vidita. 
There is only 1 part of the universe you can change and that part is your own self.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Več kot prijatelja?
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Mirno lahko rečemo, da je dogodek Met Gala največja modna noč!