Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Seks kolega

Chupachups
Starost: n/aPridružen: 20. maj 2012Prispevkov: 2Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 20. maj 2012 19:42
Povezava do prispevka
Živjo, punce!

Drznila sem si odpreti novo temo, ker v iskalniku nisem našla nobene podobne...

Zanima me kakšen naj bi bil po vašem odnos med moškim in žensko, ki občasno seksata?
Pred enim mesecem sem na zabavi spoznala fanta, ki me je povabil na kavo. Glede na to, da sem imela zelo dolgo pavzo po zadnjem fantu sem šla in sploh ni bilo slabo Smile Imela sva se v redu in rekla, da se kaj slisiva. Naslednič, ko sva se dobila sva že pristala med rjuhami, čeprav to nisem ravno planirala. Tako se je potem zgodilo še 2x, vendar me je zmotilo, da sem morala biti jaz pobudnik, da se dobiva. Nazadnje sem ga vprašala, če greva na pivo in je rekel, da se mu ne da. Torej, naj si mislim, da je pač izgubil interes? Kako pogosto se dobivate? In ali je potem sploh čudno, če se kdaj dobite samo na kavi? Zdi se mi, da če ga še naprej kontaktiram, da zgubljam svoj ponos, po drugi strani me pa nekdo po dolgem času spet privlači in mu še neki bi takoj zdaj rekla adijo.
0
Nazaj na vrh
magrateja
Starost: n/aPridružen: 19. okt 2008Prispevkov: 2577Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 20. maj 2012 22:46
Povezava do prispevka
Jaz bi pri takih zadevah pričakovala/hotela izrecen dogovor. Da oba vesta, kakšna je situacija in s kakšnim namenom se dobivata.
0
Nazaj na vrh
cookiesncream
Starost: 39Pridružen: 6. avg 2011Prispevkov: 162Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 21. maj 2012 0:58
Povezava do prispevka
Se strinjam, fajn je, da se ve, kje so meje. Jaz sem imela z enim eno zelo prijetno izkusnjo in sicer med nama je bil "tihi" dogovor (nikoli se nisva o tem pogovarjala, a sva oba vedela), da se bova dobivala samo in izrecno le za seks. Iz dolocenih razlogov se nisem zelela navezat (saj vemo, da se dostikrat v takih primerih nekaj zaiskri in potem nekdo pricakuje nekaj vec), niti on, tako da ni bilo nobenih pijack in podobnega. Tudi ko sva se dobila, sva se pogovarjala o cisto vsakdanjih stvareh, nic prevec osebnega, ker bolj kot cloveka spoznas, lazje se navezes. Tako da pri nama je to super laufalo, ker je temeljilo samo na telesni privlacnosti. Saj me je parkrat vprasal, zakaj sem tako skrivnostna in mu nic ne povem o sebi, a meni je tako cisto ustrezalo in verjamem, da je bilo zaradi te skrivnostnosti se toliko vec (ze skoraj zivalske) privlacnosti med nama. Big smile Vem pa (mi je povedal kasneje, ko sva to seks zadevo prekinila), da mu je bilo pri meni vsec to, da sem bila sposobna furat res samo telesno razmerje, brez da bi kaj vec od njega pricakovala, mu tezila, ga klicarila itd.
0
Nazaj na vrh
Chupachups
Starost: n/aPridružen: 20. maj 2012Prispevkov: 2Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 21. maj 2012 19:11
Povezava do prispevka
Hvala za mnenje. Vidim, da bo treba načet pogovor. A ima katera kakšno idejo kako, ker se mi zdi mal čudno kar iz nekje potegnit tako temo?
0
Nazaj na vrh
ninnna
Starost: 39Pridružen: 18. jan 2006Prispevkov: 2123Kraj: pod kovtromStatus:Offline
Objavljeno: 21. maj 2012 19:58
Povezava do prispevka
Pri prijateljčkih za seks ne bo šlo drugače kot less talk more sex and just sex. Kavice in pirčki ne pridejo v poštev, ker to je že druženje, pri katerem se vzpostavlja odnos in fant se najbrž noče dodatno zapletati (ali te mogoče na dolgi rok prizadeti) in ne poda pobude /najbrž isto pričakuje od tebe.
 
Jaz sem v obdobju divjadi (nobene želje po resnem življenju v dvoje) imela 3 različne tovrstne prijateljčke (ne naenkrat ofkors :), z dvema ni bilo nobenih "težav", eden pa se je poskušal neki dobivat, pa ni šlo nikakor, ker res nisva imela nobenih tem za pogovor.
 
Je pa zabavno, da po tem ko sem že 4 leta v resni zvezi še vedno od vseh treh dobim voščilo za rojstni dan in na začetku zveze so mi vsi zaželeli vse najboljše in podali še zaščitniško izjavo da naj se pazi, če me bo prizadel ali kaj podobnega. Skrajno hecno Smile
 
 
 
 
How come Barbie never got pregnant? Ken always came in another box
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Seks kolega
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Usnjena krila obožujejo tudi zvezdnice – od Meghan Markle do Olivie Palermo.