Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

REPKOV TEK - Ljubljana, 18.3.2006 - VAbljeni!

Pojdi na stran 1 , 2
Šamuk
Starost: n/aPridružen: 28. jul 2004Prispevkov: 424Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 2. mar 2006 10:58
Povezava do prispevka
Evo, kopiram s Tekaškega FORUMA in obenem vabim tudi v Repkovem imenu! Smiley

"drage prijateljice in prijatelji,

že zdaj vas vabim na 3. Pomladni tek Tekaškega foruma - Repkov tek.

tek, pohod, tek s pasjimi prijatelji, spremljevalni program, žrebanje nagrad, ... vse to bo dogajalo v soboto, 18. marca 2006 od 11. ure dalje na parkirišču nasproti ljubljanskega živalskega vrta ob Večni poti.

soprireditelji teka smo, ob Tekaškem forumu seveda, Športno društvo ŠPiC Ljubljana, Kinološko društvo Krim Ljubljana in revija Lisa. prispevek za udeležbo na prireditvi je 1.000,00 SIT in gre v celoti za Društvo Repek.

pomlad letos res prične v ponedeljek, 20. marca ob 19:26 a mislim, da bo za vse bolj primerno, če se dobimo v soboto dopoldne. potem greste lahko v nedeljo na sneg na Pokljuški maraton in ponedeljek zvečer v miru pričakate pomlad med tekom v lastni izvedbi.

o podrobnostih vas bomo sproti obveščali. vidimo se na Repkovem teku.

Prisrčno vabljeni!

mama Repka
0
Nazaj na vrh
mojcej
Starost: 49Pridružen: 16. okt 2004Prispevkov: 10057Kraj: My planetStatus:Offline
Objavljeno: 3. mar 2006 7:51
Povezava do prispevka
No, kaj pravite? Se bomo prijavile ?
Packarije http://mojcej.moj-album.comBedarije :) http://mojcej.webs.com
0
Nazaj na vrh
Šamuk
Objavljeno: 3. mar 2006 9:06
Povezava do prispevka
mojcej je napisal/a
No, kaj pravite? Se bomo prijavile ?

Naj samo namignem, da nihče ne pričakuje teka čez drn in strn... nekateri bomo špuro enostavno prehodili!

lp, Katarina

0
Nazaj na vrh
mojcej
Starost: 49Pridružen: 16. okt 2004Prispevkov: 10057Kraj: My planetStatus:Offline
Objavljeno: 3. mar 2006 9:32
Povezava do prispevka
To mi je pa mejčken bolj všeč

Kaj pa tisti, ki nimamo pasjih prijateljev? Bo tam kakšen takšen, ki bi ga peljali na sprehod? 
0
Nazaj na vrh
Šamuk
Objavljeno: 3. mar 2006 10:02
Povezava do prispevka
he, he, saj sem vedela, da moram zadevo predstavit čimbolj humano. Lahko si čisto brez pesjančka, je pa res, da nas je kar nekaj, ki nimamo le enega, tako da ni vrag, da ne dobiš kakega na štrikcu!
0
Nazaj na vrh
ostrzek
Starost: n/aPridružen: 9. jul 2005Prispevkov: 618Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 3. mar 2006 12:54
Povezava do prispevka
Lepotice!
toplo priporočam tole simpatično prireditev... Mi smo bili lani in smo seveda bolj hodili in čvekali kot tekli 

Genialno se mi je zdelo ker so tekači tekli po progi tja in nazaj in smo bili "pešci" pravzaprav ves čas med takšnimi in drugačnimi pesjani, ki so brzeli mimo nas...
Poleg tega pa spet eden izmed dogodkov, kjer lahko končno spoznamo kakšega forumovca.

lp navdušena ostržka, ki že trenira ::)
0
Nazaj na vrh
juki
Starost: n/aPridružen: 13. jul 2004Prispevkov: 867Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 5. mar 2006 16:19
Povezava do prispevka
Jaz imam 2 nadutkota, pa nevem čisto dobro kako bi se obnesla med tolkimi kužki.
Stoj zravnano, veselo se nasmehni, in pusti, da razmišljajo, zakaj si vedno dobre volje.
0
Nazaj na vrh
Šamuk
Objavljeno: 6. mar 2006 8:58
Povezava do prispevka

juki je napisal/aJaz imam 2 nadutkota, pa nevem čisto dobro kako bi se obnesla med tolkimi kužki.

Glede prisotnosti pesjančkov pa takole:

Upoštevajte, da bo najbrž (sploh če bo lepo vreme) na tem teku veliko različnih ljudi in njihovih psov, ki se bodo različno obnašali, govorili, premikali.....zato je pametno, da pred prihodom presodite, če je vaš kosmatinec/kosmatinka pripravljen na take okoliščine. V kolikor imate plašnega, nezaupljivega, nepredvidljivega ali celo agresivnega psa, vas lepo prosim, da ga v tem primeru v izogib neprijetnim situacijam pustite doma - tako bo najbolje tudi zanj/zanjo. Vsi bodo seveda naprošeni tudi, da imajo svoje pse ves čas pod kontrolo in na povodcih. Lani se je vse zelo lepo in mirno odvijalo, zato iskreno upam, da bo tako tudi letos.

Sama imam tri pse, s sabo bom imela le enega ali dva.

lp, Katarina

0
Nazaj na vrh
Šamuk
Objavljeno: 14. mar 2006 12:09
Povezava do prispevka
Hej, prijatelji,

v soboto tečemo tudi za kužka NINKOTA, njegovo žalostno zgodbo si lahko preberete tudi na tem forumu....

Tečemo torej za njegovo ozdravitev, za primeren nov dom, tečemo pa še za vse ostale, ki bodo našo pomoč še potrebovali. Pa še to - tečemo tudi proti človeški brezbrižnosti in krutosti!

Hvala, ker boste tekli z nami!

Katarina, društvo REPEK

0
Nazaj na vrh
Šamuk
Objavljeno: 17. mar 2006 8:31
Povezava do prispevka
EVO, KOPIRANO S TEKAŠKEGA FORUMA, ZALO NATANČEN PLAN JUTRIŠNJE PRIREDITVE: Smiley

Spoštovane prijateljice in prijatelji, pohodniki, tekači, kužki, ...

Vabimo vas na sobotni Repkov pomladni tek Tekaškega foruma.

.....sledijo podrobnosti o prireditvi, tehnična navodila, napotki, program, še kaj, ...  Smiley

kje?
Ljubljana, parkirišče pri živalskem vrtu

kdaj?
Od desetih dalje bo odprta prijavnica. program prične ob 11h, tek pa bo 11:30

kaj?
Repkov tek -  pred tekom pa prikaz pasjih trikov kužkov iz KD Krim, agility, rally obidience (ne vprašujte - boste v soboto vse videli) ter še poslastica za konec - demonstracija canine crossa po poti in na travniku pod kolesarsko potjo.

ob 11h Pričnemo s programom na parkirišču pri ZOOju in se po tem vsi skupaj organizirano in v skupini preselimo čez cesto na spodnje parkirišče ter si ogledamo pasje vprege.

ob 11:30 Sledi start teka ali pohoda - kot želite, zmorete in se počutite. Po kolesarski poti se bomo odpravili v smeri proti centru mesta in čez slabega pol kilometra zavili preko mostička in nazaj na pot ob Malem grabnu. Od tu dalje je pot deloma zasnežena in na redkih mestih tudi malce blatna zato vas prosim za potrebno previdnost. Pa obujte se razmeram primerno, ker nimate štirikolesnega pogona, kot naši štirinogi prijatelji. 
Pot nas vodi dalje ob grabnu do mostička pri Biotehnični fakulteti. Do tu je točno kilometer. Kar naprej in na PST do ceste, kjer se pri zadnjem mostičku obrnemo, gremo nazaj po PST in pri mostičku čez graben in mimo Biotehnične fakultete proti Večni poti. Na kolesarski poti zavijemo desno in gremo v cilj. Tu je na asfaltu še malo snega.
Krog je sklenjen. Dolg je dobra dva kilometra in pol. Kdor želi (večina?), si takoj lahko privošči še enega. Lahko pa med kroženjem izpustite krak po PST in tako krog skrajšate na 1,6 km.

Na terenu pa je stanje tako: ponekod suho, drugje sneg in malo blata... 

Na vseh križiščih in obratih bodo usmerjevalci, ki vas bodo usmerjali in vam pomagali. 

kaj še?
Da ne pozabim - namen je pomagati živalim, ki potrebujejo osnovno in nujno veterinarsko pomoč. Vaši prispevki za udeležbo (1.000 SIT, lahko tudi več ) gredo v društvo REPEK, kjer jih bodo znali dobro in primerno izkoristiti.

Mislili pa smo tudi na vas in vaše štirinožce. Tako boste ob prijavili prejeli vrečko z darili naših pokroviteljev za vas in za kužke ter sodelovali pri žrebanju. Za pijačo med programom in po teku bo poskrbela ekipa iz Prosporta.

za konec...
Pridite na zrak, razmigajte se, pomagajte pasjim prijateljem. Kljub temu, da bo v soboto Pomladni tek, so razmere še prav zimske, zato se primerno opremite. Predvsem na spodnjem parkirišču in na dveh ali treh mestih na progi bo bogato blatno.

hvala!

Hvala pokroviteljem in sodelavcem, s katerih pomočjo bomo skupaj pripravili to prireditev

VABLJENI ŠE S STRANI REPKA - KOT VIDITE SO NAM PRIJATELJI TEKAČI PRIPRAVILI PRAVI PRAVCAT ŠPORTNI DAN! Grin

LP, Katarina

0
Nazaj na vrh
mojcej
Objavljeno: 18. mar 2006 9:27
Povezava do prispevka
Kdo gre, kdo gre???
0
Nazaj na vrh
Šamuk
Objavljeno: 18. mar 2006 22:54
Povezava do prispevka
Evo, samo na hitro večerno poročilo, čim bom pa razpolagala s kakim fotomaterialom, bom pa postregla še s tem.

Skratka, kljub vremenu, ki nam je na začetku poslalo celo par čisto drobnih snežink, je bilo prijateljev brezdomčkov veliko, precej tudi njihovih 4nožnih spremljevalcev. Program smo izpeljali več ali manj po načrtu, skrinjica pa se je pridno polnila, zadnje, neuradno štetje se je ustavilo nekaj tolarčkov pred 200.000 sit!! Shocked Grin. Natančna cifra pa bo znana, ko bodo člani Tekaškega foruma še enkrat vse prešteli in naredili uraden zapisnik.

Torej, tudi ta, 2. Repkov tek je nedvomno uspel in upam si trditi, da bo takole tekaško srečanje postalo vsakoletno! Smiley

Hvala vsem obiskovalcem, donatorjem in tekačem, ter seveda sponzorjem, brez katerih bi težko izpeljali srečelov.

LP, zelo zadovoljna mama Repka
0
Nazaj na vrh
mojcej
Objavljeno: 19. mar 2006 10:45
Povezava do prispevka
Super! Pohvalno!
0
Nazaj na vrh
Šamuk
Objavljeno: 20. mar 2006 11:55
Povezava do prispevka
Pa še zahvala radodarnim sponzorjem, ki so razveselili tako tekače kot kosmatince:

- Lisa,
- Powerbar,
- Fundacija za šport,
- Radio Dur,
- Zavod za šport,
- Arden Grange,
- MDM Rostfrei,
- Trgovina Smrček,
- Pizzeria Luigi,
- nogavice Fabiani, Tandem - portreti živali.

Hvala, saj so bila prispevana darila in nagrade res zelo lepa!

Katarina
0
Nazaj na vrh
Šamuk
Objavljeno: 22. mar 2006 14:37
Povezava do prispevka

Evo, fotke:

http://www.moj-album.com/vstopnica/3zmqrwz_bl/

lp, Katarina

0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
REPKOV TEK - Ljubljana, 18.3.2006 - VAbljeni!
Stran 1 od 2
Pojdi na stran 1 , 2
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Nošenje bele barve v vročih poletnih mesecih je skorajda obvezno – in tako so tudi lahke in zračne bele obleke obvezen del poletne garderobe.