ojla!
zjutri k ustanem se umijem s peno potem uporabim tonik, koza za tem postane rdeca, moji mozolji se bolj vidni, ce pa ne dam tonika se pa po umivanju z peno luscim, a je to sploh normalno????? kr moji kozi se mesa, totalno! po toniku ali pa brez njega si namazem differin. vsi ga hvalite ampak men ne pomaga cist nc, uporablam ga ze dve leti moj obraz pa kar poka od teh mozolov..po nosu in po celu nimam groznih mozoljev ampak ogrce. po licih in po bradi pa tiste grozne mozolje, nekateri me prav bolijo, ko grem s prsti po obrazu , mi prsti kar take hribcke in dolince delajo, od vseh teh mozoljev, nekateri so podkozni, in ta predel je ves rdec.., no zjutri je koza suha, pol cez dan se pa tako zamasti, da kr ne morem vrjeti, rdeca sm po ceu dan..nekateri me zard tega zmerjajo, zdej vem kako se pocutijo tisti ki so malo bolj mocni in okrogli, ko jih folk zmerja!!!
vsi hvalite clinofug, diane35...vse to sm ze jemala..pa NE POMAGA NIC!! jemala sm se ene antibiotike, ki pa tudi niso nic pomagali!
sej vem js sm izgubljeni primer...v ponedeljek imam dermatologa, k njemu hodm ze 2 leti ni nobenga ucinka, nc ni bols, sam se slabs je..kadarkol mu potozm da mi te njegove kremce ne pomagajo nc, sej sam vidi kaksna sm, on pa men se kr naprej predpise ta differin, k ne pomaga nc!!!
a je mela ze katera tak problem. kr js mam vsega skp dost, sploh ne vem kaj naj se nardim..vem da se to ne mroe pozdravt cez noc, to razumem, ampak ta problem mam js ze 5 let..sam ne mi govort naj potrpim da bo bols, kr u to ne vrjamem vec..dost mam..sploh se vn ne upam it, ce pa ze grem grem pol k so mal teme nardi, da se moji mozolji ne opazjo, s tem tut tipe odvracam...
dejte povedat kaj naj se nardim s to kozo, kr tkole js ne morem vec, stara sm pa 18 let.
tut mojim sosoolcem je hudo zame, kr sm res grozna zard teh prekletih mozoljiev, vsi mi govorijo dej probi to, dej probi ovo, ono..grozna sm, koza je tut cist zmatrana..
prosm pomagite!!!!! kaj naj se nardim?? a je mela ksna tak problem...???
prosm!! HELP