Toja, a si ze kupil kaj za umivanje obraza?
:*: Simona :*:
Toja, a si ze kupil kaj za umivanje obraza?
Simona: Jutri zjutraj imam namen iskat. Sicer sem pogledal v predal kjer imam pač vso "kozmetiko", in sem našel, mi je mami kupla od garnier-a eno milo za umivanje obraza, pa mi kr paše, tko da jutr grem useen po tiste zadevce.
lp
No, super. Potem pa samo porocaj kako se bo koza popravljala!
Če imaš tega, ne rabiš kupovat novega - je ta tudi zelo fajn.
To je pa tonik iz iste linije:
Če se bo kaj izboljšalo bom z veseljem poročal, drugače pa pač ne tako z veseljem
Simona: kakšne maš pa ti "probleme"?
Nope nimam tazga. Na mojmu piše:
hautklar
Tiefenwirksames wasch-gel reinigt die poren taglich mit reinigenden wirkstoffen + zink.
bwa?!?
V dm-u nimajo nobenega od naštetih tonikov. Kaj drugega, ali naj počakam?
LP
Nobenega od naštetih treh nimajo. Prosil prosil.A pa majo to sam v Dm-ju?
Toja, prepričana sem, da so imeli vsaj katerega, če ne celo vseh. AMPAK, kot se je že pogosto zgodilo puncam, ki so kaj iskale: prodajalke so rekle, da nimajo ali celo da prvič slišijo, potem so pa vse, kar so iskale, same našle na policah.
Toliko o tem, koliko se lahko zaneseš na prodajalke...
No, differin sem dubu. pa še eno vprašanje, na babylove piše washgel- je to uredu?
.
da ne odpiram nove teme, bom kar tukaj vprasala....
v zadnjem cau so se mi zacele pojavljati akne. dobila sem ful grdo kozo. in moj dragi ima zame prav poseben tretma , pri katerem mi kozo naprej umije, nato izstisne vse, kar se izstisniti da in mi nato vse skupaj umije z alkoholom. odkar to pocneva vsak vecer in si jaz seveda vec ne mrcvarim po obrazu , se mi je koza zelo izboljsala. in zdaj vprasanje, glede ne to, da sem zasledila, da odsvetujete preparate, ki vsebujejo alkohol: ali tudi to, da mi fant umije kozo, kjer je izstisnil mozolj z alkoholom tako zelo skoduje? in ce ja, s cim mi naj potem razkuzi vse skupaj??
se ne spoznam preveč, tukaj na forumu poznavalke zelo odsvetujejo alkohol. menda sta žajbelj in rožmarin naravna "razkuževalca"...jaz si naredim poparek, ko se ohladi, si ga pa nanesem kot tonik
priden, tale tvoj dragi..
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...
Tanja je všečkal/a forumski zapis Kaj ste danes uporabile za osnovno nego obraza? II. del.