Grazie Sonja (smem vprašati zakaj je ta najprimernejša)
Grazie Sonja (smem vprašati zakaj je ta najprimernejša)
uuu druga stran je že.jst pa gledam u prazno tm.
ahm, jah ker sem zdej neki novga zvedu, kar prej nism.pa saj sama veš kako je to ko se glava napolni na hitro z nekimi novimi informacijami.
Bom kupil kar uno Babylove.
Tanja: do 3 tedne nazaj sem biu s svojo kožo (mozolji) kar tko, ni bilo uredu, ampak vseeno megastično bolše od obdobja lani. Sedaj pa se mi tem času vse nazaj vrača(pa morm rečt da prov grozno zgleda(se zarad tega sekeranja učasih počutm k ženska preoblečenga v fanta)) in me skrbi da nebi šlo še na slabš
Nič nimam za pripomnit, samo nekaj bom probal če dela.(si malo urejam tale moj profil)
žIvjo
Mene pa neki zanima, in mam s tem že kar nekaj časa problem, namreč moji delavniki potekajo tako da sem pod tušem najman dvakrat dnevno. Sedaj pa mene zanima kako naj takrat očistim obraz, ko se tušeram in je do večera še kar dolga(namreč do takrat ko naj bi si umil obraz z "čistilnim gelom"). ALi naj ga uporabim tudi takrat pod tušem, ali naj naredim s tem kako drugače?
LP
A zdej bom pa še tonik rabu al kaj?
Očitno bom mogu še to kupit, mi kaj priporočaš?
LP
Cera di Cupra (cca. 800 sit), Garnier Fresh (1.000), Scheller beli čaj in ginseng (1.700) - vse imajo v dm. Pa ne pozabi ploščatih blazinic Ebelin, z njimi nanašaš tonik (podolgovata zadeva na sliki):
Ko ženske ugotovimo, da kaj rabimo, smo pa presrečne.
Ja sej to sem nekako dojeu, isto je pri moških če izvemo da potrebujemo kaj novega za avto (predelava) oz pripomočki pri športu,tako da mislim da je kar enak občutek...in vejretno bi se tudi ti enako počutila če bi se začela "ubadati" s kakšno stvar ki je bolj značilna za fante kot pa za punce.ane?
te blazinice, a je važno kakšne so?!? (verjetno ne ane)
Je - te so najboljše.
Sicer se pa strinjam, da imamo vsi svoje "igračke".
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...
Tanja je všečkal/a forumski zapis Kaj ste danes uporabile za osnovno nego obraza? II. del.