Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Prepoved oglaševanja

Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45016Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 25. nov 2007 22:45
Povezava do prispevka
10. člen
Oglaševanje

Oglaševanje, promoviranje, prodajanje ali kakršnokoli pristransko podajanje mnenj na forumu, osebnih straneh, Kozmetometru ali kjerkoli drugje na portalu, ki ni dogovorjeno z uredništvom portala Planet Lepote, je prepovedano. Sporočila s tako vsebino se nemudoma umaknejo brez predhodnega obvestila člana. V primeru nadaljnjega nespoštovanja tega pravila se članstvo deaktivira.

Prav tako je prepovedano prikrito oglaševanje (npr. elektronski naslov, ki nakazuje na druge komercialne strani, zloraba zasebnih sporočil, podpisov v sporočilih na forumu, blogov in podobno). O tem, kaj sodi pod prikrito oglaševanje, presoja uredništvo.

Prepovedano je kakršno koli pristransko podajanje mnenj in komentarjev o določenem izdelku/blagovni znamki/storitvi. Pod pristransko podajanje mnenj se šteje vsako podajanje mnenj, od katerih bi imela oseba, ki mnenje podaja, lahko materialno korist.

Prepovedano je namensko navajanje spletnih povezav do komercialnih spletnih strani. Namensko navajanje pomeni, da ima lahko oseba, ki povezavo navede, od tega neposredno materialno korist.

Prepovedano je namensko navajanje kontaktnih podatkov (elektronskih naslovov, telefonskih
številk, ipd.) do komercialnih poslovnih subjektov. Namensko navajanje pomeni, da ima lahko oseba, ki kontakt navede, od tega neposredno materialno korist.

Vsem poslovnim subjektom (fizičnim IN pravnim osebam), ki se ukvarjajo s trženjem, prodajo ali distribucijo določenih blagovnih znamk, izdelkov  ali storitev, je prepovedano sodelovanje v temah, v katerih se izraža mnenja o teh blagovnih znamkah, izdelkih ali storitvah.

Za kršitev prepovedi oglaševanja se ne šteje objavljanje prispevkov posameznih uporabnikov, ki se ljubiteljsko ukvarjajo z izdelavo nakita ali s kakšnim drugim ustvarjalnim hobijem.

Prav tako se za oglaševanje ne šteje sodelovanje članov in uporabnikov, ki so zastopniki, uvozniki ali distributerji določenih izdelkov, blagovnih znamk ali storitev, če le-ti sodelujejo v temah, ki se ne nanašajo na njihovo dejavnost.

Pri registraciji je možen vpis podatkov v rubriko 'podpis', katere vsebina se pojavlja pod sporočili članov. V to rubriko ni dovoljeno vpisovati reklam in povezav na komercialne strani oz. vse ostale strani, preko katerih je možno posredno oglaševanje konkurenčnih strani.
Če ste zainteresirani za oglaševanje na spletnem portalu Planet Lepote, nam pišite na elektronski naslov urednistvo(at)planet-lepote.com

Celotna pravila portala PL
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Prepoved oglaševanja
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Visoko občutljivim osebam je soočanje z vsakodnevnimi izzivi precej težje kot "navadnim" ljudem.