Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Predstavitev Davidoff Adventure.

belivolk
Starost: 39Pridružen: 8. jan 2011Prispevkov: 14Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 8. jan 2011 22:37
Povezava do prispevka
BeliVolk Testira Davidoff Adveture. odlična kozmetika zelo obstojna, vohal sem malo mandarine in limone v osnovni noti, ter tudi črni poper. V srednji noti se voha predsem črni sezam, z rahlim navdihom pimenta. Končno noto pa zaključuje cedra, ki se rahlo poigrava z belim mošusom. Dišava je zelo aromatična in moška, katera v osnovni noti deluje sveže, a ne spada med citrus vonje, saj ji poper, da tisto določeno pikantno noto, ki je še kako dobro poznana iz hiše davidoff. črni sezam naredi dišavo zame zelo umirjeno in prijetno, skratka nekaj kar ti pusti zaplavati med oblake, a vendar ostati prisoten. (tukaj se voha predsem vpliv pimenta, saj dišava ne deluje dolgočasno, ampak prej raziskovalno,kar pove tudi sam naslov adventure.) Končna nota name deluje zelo sproščujoče. Ponavadi je ta vpliv imela name vedno sandalovina, kateri pripisujejo terapevski namen, a tokrat je name imela isti vpliv tudi ta kreacija, cedra v kombinaciji z vetiverjem in rahlim vplivom belega mošusa, enostavno super deuje na razpoloženje, a človeka ne razburi, saj vsekakor ni agresivna. Slednje poznamo pri kreacijah Hugo Bossa (Beri zelo obstojne in močne dišave, ki pri preveliki količini delujejo že kar vsiljujoče) Ta dišava je torej čisto nasprotje Hugo Bossa, a ima vseeno dovolj veliko obstojnost, da je prisotna do konca.


Končna analiza. Dišava, ki je vsekakor vredna nakupa, saj nas popelje na potovovanje, ki ga na koncu zelo umirjeno in elegatno konča, preden se dokončno poslovi.

Lep Pozdrav BeliVolk.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Predstavitev Davidoff Adventure.
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
V razvitih državah se pomanjkanje vitamina B12 običajno pojavi pri dojenih otrocih, katerih matere so vegetarijanke ali veganke.