Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Povečanje prsi - Slovenija

mare15
Starost: 37Pridružen: 4. jul 2007Prispevkov: 300Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 12. feb 2020 13:21
Povezava do prispevka

Punce pozdravljene smiley

Najprej naj povem, da sem že  pred leti poizvedovala vse o povečanju prsi. Sedaj sem pa odločena, ampak, ker žal ne najdem dovolj informacij sem s tem namenom odprla novo temo.

Kot prvo bi rada povedala, da sem pred cca. 5 oz. 4 leti prebirala podobno temo, z vsaj 1000 komentarji, ampak na mojo žalost sedaj tega foruma ne najdem več. Čeprav sem prepričana, glede na to, da sem le tu bila kdaj aktivna, da je bil na tem forumu.. smiley

Skratka me zanima, koliko se je kaj spremenilo v zadnjih 5 letih z vsem protokolom okoli povečanja prsi?

Kateri so tisti TOP kirurgi, ki bi jih priporočili (tiste, ki ste osebno šle na ta kirurški podvig) in zakaj?

Na kaj naj bom pozorna pri razgovoru s kirurgom? Kako poteka? Moram kaj prinesti s sabo? Pridem lahko v svojem push up modrcu?

Bi priporočile točno določene implatante? Mentor? Polkrožno, krožne, kapljičaste? Nekaj na to temo se spominjam, nekaj že berem zadnje dni po spletu, ampak se vedno pridobivam vse informacije..

Še nekaj info: Tujina ne pride v poštev.. Z dojenjem sem končala.. smiley

Sedaj pa še nekaj najbolj pomembnega, želim naravni izgled, želim čimprejšnjo okrevanje in nasvete kako bi vse skupaj lahko izpeljala.. Imam partnerja, ki bi le on vedel za to, in dva majhna otroka ( ena in tri) za katere naj bi on skrbel (še zdaj ne vem kako).. No kako poteka okrevanje? Je res tako, da vsaj 5 dni ne morem sama nič, ne morem uporabljati rok? Je katera tako naredila, da ni bila v bližini doma in je vse potiho speljala mimo vseh znanih?? Jaz imam problem, ko imam otroka in si ne predstavljam, kaj bi rekla svoji družini.. Kaj mi je.. Imam gripo?? smiley

Kako ste ve preživele okrevanje in kdaj ste se vrnile nazaj v službo? Je po dveh tednih težko delati v pisarni (sedenje in tipkanje)? Do kdaj ste jemale protibolečinske tablete? Vem da je pri vsaki drugače, ampak vsaka informacija je dobrodošla..

 

Naj poudarim, da me komentarji, kot naravno je najlepše, bodi srečna da si zdrava, ne dajaj plastike nase in podobno ne zanimajo!! Tiste, ki ste -A v košarici, torej čisto čisto ravne kot deska in ste že skoraj okoli 30, potem veste, kako je bilo živeti zadnjih 10 let, ko nisi mogel napolniti košarice niti za dobro A. Tiste, ki ste se prepoznale v opisu želim slišati ..

 

No dajmo malo oživeti to temo, da slišim še punce, ki imate sedaj že več let implatante, kako se počutite, je to kar ste želele, ste imele kakšne težave takoj po operaciji ali z leti? So se implatanti kaj spremenili? Kako dolgo jih že imate..??

 

Uh, kakšen spis.. upam, da sem s tem odprla novo berljivo debato.. Lep pozdrav

imejte se radi!!
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45016Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 13. feb 2020 10:27
Povezava do prispevka

Mare15, morda si iskala katero izmed teh tem?smiley

Katerega kirurga za rinoplastiko in povečanje dojk? dr. Testen ali dr. Fabjan?

Povečanje prsi - lastna izkušnja

Katerega kirurga priporočate za povečanje prsi?

Povečanje prsi: zakaj ne pri Fabjanu?

Ali bi si dale povečati prsi?

Sicer smo si ženske med sabo zelo različne; ne le po obliki in velikosti prsi, temveč tudi višini, teži, konstituciji, delovanju organizma ... Zato ni enotnih odgovorov na tvoje vprašanja - nabolje ti bo svetoval lepotni kirurg. Zadnja leta sta čedalje bolj priljubljena Medved Višnjar, ki sta se učila pri dr. Planinšku, kar mislim, da tudi nekaj šteje. Morda se obrni na njiju in boš videla, kakšen občutek boš dobila.smiley

A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
PlanetLepote
Starost: n/aPridružen: 20. okt 2011Prispevkov: 222Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 19. feb 2020 9:15
Povezava do prispevka

mare15, smo ugotovili težavo: ostale prispevke si dodala še pred prenovo 2012 (najnovejši je 30. junij 2011), zato žal niso zabeleženi v newsfeedu.

0
Nazaj na vrh
mare15
Starost: 37Pridružen: 4. jul 2007Prispevkov: 300Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 19. feb 2020 9:39
Povezava do prispevka
Ne, nič nisem našla.. Sem že obupala.. Vse kar sem prebrala, ni primerljivo tisti debati, ki je včasih bila tu na tem forumu.. Sedaj sem se obrnila na tuje forume, ampak kaj ko ne iščem mnenj o kirurgih in postopkih, ki jih izvajajo v tujini... Res je, da sem si osvežila spomin s prebiranjem tujih forumov, ampak na koncu, ko si vprasam, OK, h kateremu grem, pa na to vprašanje ne znam odgovoriti...Na sploh na naših forumih ni dovolj informacij o vsem.. Zal.. Včasih (se mi zdi), da je bilo tega dosti več.. Unhappy
imejte se radi!!
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45016Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 19. feb 2020 12:28
Povezava do prispevka

Mare15, zagotovo je vse na tem forumu, le iskalnik išče le od 2012 dalje, žal.smiley

Saj bo kmalu prenova, upam, da se bo tudi to uredilo.smiley

Je pa tako, da je taka odločitev vedno težka. VSAK kirurg ima koga, ki ni bil najbolj zadovoljen, tako, da se boš morala odločiti sama na podlagi osebnega stika in dobljenih informacij.

A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
JanaKU
Starost: 34Pridružen: 2. mar 2020Prispevkov: 4Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 10. mar 2020 11:36
Povezava do prispevka

Živjo! Jaz sem si dala povečati prsa cca leto in pol nazaj. Zame osebno je bila to najboljša odločitev Smile

Tudi jaz sem fuuul brskala za koga se odločit in sem se na koncu (tudi na podlagi posveta z zdravnikom) odločila za dr. Fabjana. Bila sem pod splošno anestezijo, poseg ne vem če je trajal več kot uro, še isti dan sem šla itak domov. Smile Nisem sicer več prepričana po koliko dneh so mi odstanili šive, mislim pa da nekje po 8 dneh, po 10 pa sem šla spet v službo Smile Imam pa kapljičasto obliko vsadka.

To tko na hitro Smile Če te še kaj zanima, vprašaj.

Se pa pri Fabjanu res u nulo posvetijo, upoštevajo želje, vse razložijo.. tko da res men ni žal Big smile

Zdej sicer razmišljam še o dvigu zadnjice, ker zdej zgleda k da jo sploh nimam haha smiley Je že bla mogoče katera?

0
Nazaj na vrh
mare15
Starost: 37Pridružen: 4. jul 2007Prispevkov: 300Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 10. mar 2020 14:34
Povezava do prispevka

Ko sem prebrala tvoje sporočilo, sem kar zadihala... KONČNO ENA!! ENA! smiley

Če sem iskrena, nisem niti pomislila na dr. Fabjan, zaradi mešanih komentarjev... Pri kom točno si pa dala povečati? Mi prosim podrobno razložiš svojo izkušnjo.. ?
Kako je bilo z okrevanjem, po dnevih? Imaš otroke?

Katere vsadke točno ste dobila? Kapljičaste in koliko ml? Visok, srednji profil? Joj, tok sem navdušena, da imam polno glavo vprašanj... Smile

Se da zmeniti za kakšne slike sedaj po 1.5l? in mogoče pred posegom? smiley

Koliko časa so potrebovale, da so se "vsedle" in da so tako, kot naravne - predvidevam, da izgledajo naravno?

Prosimmmm za odgovore.... smiley

imejte se radi!!
0
Nazaj na vrh
mare15
Starost: 37Pridružen: 4. jul 2007Prispevkov: 300Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 10. mar 2020 14:38
Povezava do prispevka

Konec meseca sem naročena pri dr. Testenu, ki je bil v komunikaciji zelo prijazen... Dr. Amadej je bil kratek in totalno neugoden - prav tako je rekel, da njegov pregled traja le 15min. Sedaj pa ne vem, punce na tujih forumih so pisale, da je to premalo časa za vsa vprašanja, probo ipd..

Razmisljam še da bi šla k dr. Božikovu, skoraj zagotovo.. sedaj sem pa še v dilemi glede dr. Fabjana... Videla sem njegove slike, ki jih dela Živa in mi res niso všeč.. Vsaj njeno delo smiley in potem si mislim, ženska je pa takole dela..

Nato sem stopila v kontakt z dr. Medved Višnjar, zelo prijazni, ampak slike so tako zelo fotošopirane, da ne razbereš realnega dela in slike. .. Žal me nista navdušila na podlagi slik. Še partner je rekel, kako grozno delo na podlagi slik.. Preveč obdelata pomoje, zato je potem tako vidno... ne vem ... to je moja izkušnja za zdaj...

imejte se radi!!
0
Nazaj na vrh
JanaKU
Starost: 34Pridružen: 2. mar 2020Prispevkov: 4Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 20. mar 2020 7:21
Povezava do prispevka

Živjo. Oprosti za pozen odgovor - sej veš tale bedna situacija trenutno Unhappy

V glavnem...jaz sem bila takrat na posvetu pri dr. Maticu. Res je bil fuuuul prijazen, sploh glede na to, da sem ga zasula z milijon vprašanji Big smile Itak pač dokler nisem prišla do njega, nisem vedla niti to kakšna je razlika med okroglimi in kapljičastimi Smile Ful je dobr, ker sem lahko tam pomerla moderček in primerjala razlike v velikosti. Jaz sem res dobila feeling da točno ve kako in kaj, pa da mu lahko 100% zaupam. 

 

Imam pa 280ml, ker sem itak hotla bolj naravni rezultat. Kar se tiče okrevanja...res je da moraš skos nositi tisti kompresijski modrček, ampak če hočeš TOP rezultat, pač potrpiš Smile Sem se pa zdej še spomnila, da 10 dni sem bla v bolniiški, pol pa še kakšen teden delala od doma, ker narava dela to dopušča Smile No, ulegle so se mi pa nekje po 3 tednih do 1 meseca. 

V glavnem..men itak ni žal, če boš šla pa do dr. Matica ti pa sploh ne bo.

Slikic pa sej veš, ne bi tuki objavlala, dej poglej na njihovo Insta stran, mislim da majo estetika_fabjan Smile

Pa želim ti srečno, če se za to odločiš, pa javi se kej;)

0
Nazaj na vrh
JanaKU
Starost: 34Pridružen: 2. mar 2020Prispevkov: 4Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 31. mar 2020 9:43
Povezava do prispevka
Heeeej. A si se že kej odločla ??? Smile :)
0
Nazaj na vrh
mare15
Starost: 37Pridružen: 4. jul 2007Prispevkov: 300Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 30. apr 2020 18:51
Povezava do prispevka

Živjo, sem že večkrat odpisovala preko telefona, pa nikoli ne pošlje oz. se komentar nikoli ne objavi smiley 

 

Odločam se med dr. Testenom in dr. Božikovom.. Skoraj popolnoma različno sta mi svetovala.. Na tujih forumih sem pridobila ogromno informacij.. Prav tako ne skoparijo s slikami v ZS.. Tu pri nas je pa to očitno še vedno tabu tema smiley

imejte se radi!!
0
Nazaj na vrh
mare15
Starost: 37Pridružen: 4. jul 2007Prispevkov: 300Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 30. apr 2020 19:50
Povezava do prispevka

Prebiram vse ostale teme tu na forumu, na eni temi so objavljene tudi slike od ene članice, pa jaz tega ne morem videti.. Ima še katera s tem težave? 

Res imam težave z pridobivanjem informacij.. potem pa še na telefonu ne dela vse BP, zdaj še na kompu :( 

imejte se radi!!
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Povečanje prsi - Slovenija
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Kmetijstvo je temelj sodobne civilizacije, vendar je ustvarilo nočno moro za naše zobe – kmetijska revolucija je spremenila vse in to dejstvo je nemogoče zanikati.