- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano
- Make up &
ličenje - Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanjeZadnje novice
Najbolj brano
- Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano
- Nosečnost &
starševstvo
Ima katera piercing v ličkah, tam kjer pridejo smejalne jamice
Kako je s celjenjem in ali je po odstranitvi opazna večja pikica/brazgotinica/luknjica?
Predlagam, da pobrskaš po tej temi in iščeš informacije o labretu, to je piercingu pod ustnico. Za lička veljajo vsa navodila za labret
Jaz bi pa imela eno vprašanje.. Imam oz. imela sem vertical hooda na intimnih delih. Pred nekaj meseci sem se ga malo naveličala in dala dol. Zdaj bi pa ga rada nazaj, ampak se je luknja skrčla (ne zamašila, samo skrčla) in stari uhanček ne gre čez. Kaj lahko naredim?
Kakorkoli imam namen kmalu it do punce, ki mi je pierc delala, ampak bi pred tem rada vedela kakšne so sploh možnosti. Hvaaala
Uhani se navadno dajejo nazaj s pomočjo lubrikanta in nekaj malega bolečine; če seveda luknjica ni že preveč zaraščena in je potrebno ponovno prebadanje. Lahko poskusiš sama z lubrikantom
Hvala _*Shaheena*_ za nasvet, mi je ratalo. Sej luknja se bo čez nekaj časa sama spet razširila tolko, da bom lahko menjala uhanček? Zdaj mi je namreč ratalo ga čez spravit okoli obrnjenega in nisem upala še enkrat ven dajat..
Luknja se je razširila nazaj na prvotno velikost že s tem, ko si ponovno vstavila nakit. Ker pa ti bo telo uhan zaznalo kot nov tujek, ga pridno čisti (kot, da bi imela čisto svežo luknjo) in vsaj 10 dni počakaj z menjavo. Potem bi moralo vse funkcionirati kakor prej, preden si ga dala ven.
Nadaljevanje teme: Piercing 2. del
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...