Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Oskarji 2009

Pojdi na stran 1 , 2
sillyblond
Starost: 42Pridružen: 28. jul 2008Prispevkov: 766Kraj: Dežela NijeStatus:Offline
Objavljeno: 23. feb 2009 11:49
Povezava do prispevka
Meni je bil Hugh J. car!!!!!!!!!!!!!!!! Res najboljša uvodna točka ever na Oskarjih. Nasmejala sem se do solz, še posebej ko je plesal mi je bil totalna faca...pa ko mu je šlo na smeh. Res super, pa tudi podeljevalci so bli smešni, še posebej Tina Fey in Steve Martin. Žal nisem celih pogledala, tako da sem nekaj na youtube pogledala, nekaj pa bom še v ponovitvi. V glavnem se mi zdijo da so nagrade dobili res tisti, ki so jih zaslužili, s kakšno izjemo. Smile Sicer pa kot rečeno uvodna točka je bla 1A...že sem jo 3x pogledala na youtube in vsakič sem se nasmejala. Najboljše je blo ko je rekel "I'm an Australian, who played an Australian in a movie called Australia and I'm hosting" :))) Crknila sem Smile
0
Nazaj na vrh
armyBITCH
Starost: 39Pridružen: 17. maj 2006Prispevkov: 1678Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 23. feb 2009 11:55
Povezava do prispevka
ja res predvidljivo, glede Ledgerja se strinjam, vsi smo vedeli da ga bo dobil samo zato ker je mrtev, čeprav res ni slabo odigral jockerja, ampak vseeno je malo patetično Smile

Katki jaz privoščim, ker ga tako čaka že tako dolgo, je pa res da je v revolutionary road boljša, Penelope si ga je IMHO res zaslužila, s tisto o Streepovi se pa ne bi strinjala s tabo paisley, ker je bil meni tale doubt tako grozljivo beden film, da že dolgo ne take bedarije, tudi ona....sej je faca, taka vloga ji je res pisana na kožo, ampak zame noben presežek.
Brangelina cuple je ostal brez, če bi ga dobil samo eden bi bilo čudno, če bi ga dobila oba bi bilo cheesy, tako so pač oba pustili praznih rok, itak si ga pa nobeden ni zaslužil.
Všeč mi je ker je dobil en netipično oskarjevski film nagrado za naj film (slumdog), ker ponavadi dobivajo te nagrade aviatorji, titaniki....pač neki holivudski spektakli Smile
Obleke pa po večini OMG, Penelope je bila meni lepa, pa uhani od Angeline, samo to je pa že druga tema Smile
Life begins at the end of your comfort zone
0
Nazaj na vrh
paisley
Starost: 42Pridružen: 18. maj 2005Prispevkov: 2025Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. feb 2009 12:03
Povezava do prispevka
sillyblond je napisal/aNajboljše je blo ko je rekel "I'm an Australian, who played an Australian in a movie called Australia and I'm hosting" :))) Crknila sem Smile

Ta del je bil za polulat LOL

Obleke pa po večini OMG, Penelope je bila meni lepa, pa uhani od Angeline, samo to je pa že druga tema

Ja Evil Smile

In se strinjam z Brangelino. Če bi onadva letos kaj pobrala, bi jaz protestno nehala gledat oskarje.
Women, not girls, rule my world. - Prince
0
Nazaj na vrh
Lai Ming
Starost: -13Pridružen: 11. jan 2005Prispevkov: 13584Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. feb 2009 13:56
Povezava do prispevka
armyBITCH je napisal/aVšeč mi je ker je dobil en netipično oskarjevski film nagrado za naj film (slumdog), ker ponavadi dobivajo te nagrade aviatorji, titaniki....pač neki holivudski spektakli :)

Emm, spektakli so bili "in" vrsto let nazaj, zadnja leta pa res ne

Sicer pa precej predvidljivo, sploh za Penelope in Slumdog M. Pri ženski gl. vlogi sem bila v dvomih, ker se mi je zdelo, da bi tudi Meryl Streep lahko dobila, pri gl. moški pa Mickey Rourke. Uspelo mi je ujeti RC, potem sem pa že zaspala Unhappy
0
Nazaj na vrh
armyBITCH
Starost: 39Pridružen: 17. maj 2006Prispevkov: 1678Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 23. feb 2009 14:32
Povezava do prispevka
Ne saj to je čisto res, da zadnje dve tri leta niso spektakli, zadnji je bil verjetno LOTR, ampak še vseeno je slumdog čisto druga vrsta filma, kot so bili poprej oskarjevi zmagovalci. Mogoče bi se bolje izrazila, da ni bil tako holivudski Wink
Life begins at the end of your comfort zone
0
Nazaj na vrh
paisley
Starost: 42Pridružen: 18. maj 2005Prispevkov: 2025Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. feb 2009 15:03
Povezava do prispevka
Ja, zadnje čase so bili sami "globoki" Clown

Letos me je prav presenečena, ker ni bilo nobenega tipičnega indija. Mogoče lahko Slumdoga dam v indie kategorijo, v tem primeru se pa vse izide lepo in predvidljivo kot arhimedov zakon Clown
Women, not girls, rule my world. - Prince
0
Nazaj na vrh
*Ka*
Starost: n/aPridružen: 2. mar 2007Prispevkov: 368Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. feb 2009 21:06
Povezava do prispevka
Jaz sem ful zadovoljna z vsemi podeljenimi Oskarji, res se nimam za pritoževat. Super mi je, ker je Kate končno dobila zaslužen kipec pa ful mi je imela lep govor. Tak iskren. Nisem gledala celih, ker sem bila že tako ali tako danes v šoli čisto skurjena, sem se pa zbudila za red carpet in pa za zadnje oskarje in res mi ni bilo žal. Hugh Jackman mi je bil kul, ful simpatičen.
Unlock your imagination.
0
Nazaj na vrh
Tikka
Starost: 43Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 23. feb 2009 22:12
Povezava do prispevka
Bohh, ta akademija je kot ena naša EMA. Predvidljivo in brez presežkov. Sicer nobenemu zmagovalcu ni nič oporekati (sploh ne Sean Penn-u, vem že v naprej), a c'mon kje je ustvarjalnost? Inovativnost? Kje je genialnost?

Z izjemo Ledgerja, nisem baš neki thrilled. Slumdog odličen film ampak to je vse skupaj že pravo pretiravanje, Wrestler...hm, je bilo nekaj boljših filmov letos.

No, bom pogledala še cel "asortima" filmčkov do konca pa morda spremenim mnenje, ampak še vedno se mi zdi vse bolj al manj dobra reciklaža filmskih uspešnic, noben pa ni "THE MOVIE". Kot sem že danes izjavila na to temo, na koncu je vedno tako, da me (ponovno) navduši igra/scenarij/režija enega filma iz 70/80/90tih let, ali nizkoproračunska genialna grozljivka.

Alien in Saw I rules!

Mogoče me zj*** to da imam res freaky okus za filme LOL (in z leti je vedno slabše)

Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Oskarji 2009
Stran 2 od 2
Pojdi na stran 1 , 2
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Koža je naš največji organ in prvi obrambni zid pred zunanjimi vplivi.