Jaz imam pa zadnje čase fetiš na čevlje + torbice. NPji :
Kia, nekaj mi zaupaj. Kako misliš kaj kombinirat te čeveljčke? S črnimi oblačili, al pa kako pink majčko? Meni so tako lepi , da jih hodim gledat že 2 dni, pa se ne morem odločit, če bi jih kupila ali ne.Nič nimam v taki pink barvi...
J.Lo, jaz sem imela v mislih npr. kakšno črno oblekico, malo bolj opletajočo, spodaj črne pajkice (malo čez kolena), okrog pasu pa en tak roza pas. To je elegantnejša izvedba..
Sicer pa kakšne črne kratke hlače, roza pas, zgoraj črna ali pa roza majčka... Tudi na temnejše kavbojke ne bi bilo problema. Pri pink majčkah moraš pa bolj paziti, da so bolj dodatek, da ne izgledaš potem kot papiga
Janči, super NPji!! A kratkih hlač pa nisi dobila?
Save the earth. It's the only planet with chocolate.
Do 15.ure je odprt...men je blo rak fajn. Ful malo ljudi, ker so bli vsi v sparu V ostalih trgovinah pa redko kdo kje JE pa res da sem prisla ob dveh tja.
J.Lo, jaz sem imela v mislih npr. kakšno črno oblekico, malo bolj opletajočo, spodaj črne pajkice (malo čez kolena), okrog pasu pa en tak roza pas. To je elegantnejša izvedba..
Sicer pa kakšne črne kratke hlače, roza pas, zgoraj črna ali pa roza majčka... Tudi na temnejše kavbojke ne bi bilo problema. Pri pink majčkah moraš pa bolj paziti, da so bolj dodatek, da ne izgledaš potem kot papiga
Ja no, sej ravno zato, ker nočem izgledati kot papiga, jih še nisem kupila. Jaz sem zelo delikatna pri kombiniranju, vse mora tipi topi skupaj pasat, drugače raje ne oblečem...Kje boš pa dobila tak podoben roza pas?
Moje mnenje: Pa saj ni nujno bit v roza ali črni... Na te čevlje lahko oblečeš jeansike pa kako sexy turkizno majčko ali pa travnato zeleno-pa se mi ne zdi da bi zlo napačno izgledal; nevtraliziraš pa lahko z črno torbico, čevlji so tako črno-roza. Pomoje lahko kombiniraš z veliko barvami in maš veliko možnosti, pa vseeno super izpade-samo mal drznosti. Kia upam, da se boš fotkala za outfit s temi čevelčki.
J.Lo te barve bo v trgovinah ogromno, težko boš pa dobila točno tako.
Jst sm se pa v tele zaljubila in so na mojem WL
"A girl must be two things: classy and fabulous" Coco Chanel