Punce, rabim nasvet Sem končno našla ene škorenjce, ki so mi noro všeč, samo je prodajalec rekel, da so iz umetnega usnja, sedaj pa ne vem, če naj jih kupim ali ne... Kakšne izkušnje z umetnim usnjem?
Odvisno za kaj jih boš nosila. Takšni čevlji so le za lepo vreme, torej nikakor za dež ali sneg. Jih boš morala merkat in se več ukvarjati z nego, ker če ne boš pazila se bo umetno usnje hitreje znucalo in bodo zgledali zelo neugledno.
Pri škornjih zna biti umetno usnje nasty, ker ne diha, in je to bolj očitna slaba stran, ker imaš pokrit in "zaprt" precejšen del noge in goleni.
[size=9:391e3108a4]Half a bee, philosophically Must ipso facto half not be. But half a bee has got to be. A vis a vis its entity- d you see?[/size:391e3108a4]
No mene pa nekaj zanima, sama iščem škornje - špičake, ki bi bili iz notranje in zunanje strani usnjeni, vendar sem do sedaj dobila samo take, ki imajo zunanjo stran iz usnja, notri pa je plastičen - sintetičen material. Po moji logiki se ti v takih noga vseeno pot, in nič ne pomaga, če je samo zunanja stran iz usnja. Ali se motim?