Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Nakup čevljev

Pojdi na stran 95 , 96 , 97 , 98 , 99 , 100 , 101 , 102 , 103 , 104 , 105
sanda
Starost: 42Pridružen: 5. jun 2005Prispevkov: 4168Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. sep 2006 9:05
Povezava do prispevka
Ja, najbrž je res odvisno od tega, kakšna je. Ampak načeloma so mi všeč tanjše petke 
0
Nazaj na vrh
Pegasus
Starost: 41Pridružen: 22. okt 2005Prispevkov: 13101Kraj: LitijaStatus:Offline
Objavljeno: 22. sep 2006 9:11
Povezava do prispevka
Tanjše petke so absolutno bolj seksi, sploh tiste, ki so v sredi tanjše, na koncih pa se malo razširijo so meni Je pa  polna peta veliko bolj udobna za hodit. Jaz jo imam na škornjih, tam bo super, da mi ne bo drselo
You have enemies? Good. That means you ve stood up for something, sometime in your life.
- Winston Churchill
0
Nazaj na vrh
Čenča
Starost: 46Pridružen: 22. maj 2005Prispevkov: 1846Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. sep 2006 19:45
Povezava do prispevka
Ushy je napisal/aimage file name: 2kd612d3770f.jpg

Ful ful podobne (ista špička, podobna petka) sem si jaz kupila v Stiefelkonigu - znamka Miss Divine.
V centru LJ (tam nasproti Joe Penasa) imajo bistveno večjo izbiro tovrstnih čeveljcev znamke M. Divine kot v BTC-ju. Jaz sem si jih sicer kupila v Avstriji, sem pa potem pri nas videla še olivno zelene, itd. (a le v mestu).

Evo, pa še ena slaba slikca z mobitelom

image file name: 2kda0e127755.jpg
0
Nazaj na vrh
sanda
Starost: 42Pridružen: 5. jun 2005Prispevkov: 4168Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. sep 2006 20:02
Povezava do prispevka
Khm, kaj pa cena , če nam lahko zaupaš?
0
Nazaj na vrh
Čenča
Starost: 46Pridružen: 22. maj 2005Prispevkov: 1846Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. sep 2006 20:09
Povezava do prispevka
Različni modeli na isti način nekje od 15.000 do 20.000. Seveda je moj model med dražjimi  (ne vem, zakaj mi med "enakimi" zadevami, vedno padejo v oči ta dražje - je pa res, da sem imela v Bati ogledane še dražje podobne čeveljce)
0
Nazaj na vrh
juki
Starost: n/aPridružen: 13. jul 2004Prispevkov: 867Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 22. sep 2006 20:52
Povezava do prispevka
Jaz sem pa probala vsaj 5 različnih modelov salonarčkov s polno peto (takih kot so bronxovi omenjeni na temi pohvale in kritike prodajalkam) in pri čisto vseh me je 39 prevelika, če porinem prste čisto naprej mi ostane zadaj malo manj kot 1 cm, pri 38 imam pa tako stisnjeno stopalo, da me boli noht na palcu, ker pritiska na čevelj, sem kupila tudi opetnik v massu (300sit) ampak mi to čisto nič ne pomaga, pri 39 se mi še zmeraj sezuva noga ko hodim.

Zdaj pa vpršanje ali mi je tako tesna 38 premajhna, ali se bi tak čevelj še kaj raztegnil (nekateri modeli so bili iz usnja drugi spet ne)?
Stoj zravnano, veselo se nasmehni, in pusti, da razmišljajo, zakaj si vedno dobre volje.
0
Nazaj na vrh
gita
Starost: 42Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 17636Kraj: t.Status:Offline
Objavljeno: 22. sep 2006 21:22
Povezava do prispevka
pa se ti prav sezuva ko hodiš? ker pri meni je tako, da mi je 37 prav udobna ampak ko pa jaz začnem komplicirat in nogo rinit čisto naprej, mi pa ostane zadaj približno toliko prostora kot tebi ...

pri 36 je pri meni ista pesem kot pri tebi pri 38.
0
Nazaj na vrh
juki
Objavljeno: 22. sep 2006 21:35
Povezava do prispevka
Ne sezuva se mi vaskič, deluje res udobno, amapak ko hodim imam občutek da bi bo vsak čas peta zdrsnila ven, kdaj se tudi zgodi, ampak takrat stisnem mišice (ne znam obrazložit kaj točno naredim) in tako obdržim peto notri v čevlju, kar je neprijetno in zato se kar matram ko hodim. Pri 38 pa ko hodim, mi ful močno prsti pritiskajo na sprednji del, noht palca pa boli, amapk mi tudi deluje kod da bi se to znalo razširiti in bi bilo potem bolj vzdržno, samo jaz ne upam tako kupiti čevlja. 
Stoj zravnano, veselo se nasmehni, in pusti, da razmišljajo, zakaj si vedno dobre volje.
0
Nazaj na vrh
gita
Objavljeno: 22. sep 2006 21:39
Povezava do prispevka
ja, pri meni je pri manjši številki enako kot pri tebi, pri večji se mi pa nezdi ravno, da se mi sezuva ... hmmm, nevem no, jaz bom ob priliki še enkrat probala in bom videla (ker sem se že enkrat uštela takole, pri blink čevljih - sem jih še potem na forumu prodajala, ker so me res tiščali, ko sem vzela manjšo številko), če ne bom pa kakšne druge - cenejše
0
Nazaj na vrh
Sinthija
Starost: n/aPridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 9772Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. sep 2006 21:46
Povezava do prispevka
Meni so marsikateri takšni za nataknit, kot je Ushy nalepila, full epi, samo meni se vsi sezuvajo, ker imam ozko nogo. Imam ene tak model doma, pa jih sploh ne morem nosit.
"Najlepši okras ženske je ljubezen. Najlepša oblačila na ženski pa so roke moškega, ki ga ljubi."
0
Nazaj na vrh
Kirka
Starost: 43Pridružen: 12. apr 2004Prispevkov: 3553Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 22. sep 2006 21:53
Povezava do prispevka
image file name: 2kd612d3770f.jpg
Kok hudi čevlji. I think i m in love.
[color=orange:ddc61ba942]
0
Nazaj na vrh
LIVvy
Starost: 42Pridružen: 4. jan 2006Prispevkov: 4786Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 22. sep 2006 22:07
Povezava do prispevka

juki je napisal/aJaz sem pa probala vsaj 5 različnih modelov salonarčkov s polno peto (takih kot so bronxovi omenjeni na temi pohvale in kritike prodajalkam) in pri čisto vseh me je 39 prevelika, če porinem prste čisto naprej mi ostane zadaj malo manj kot 1 cm, pri 38 imam pa tako stisnjeno stopalo, da me boli noht na palcu, ker pritiska na čevelj, sem kupila tudi opetnik v massu (300sit) ampak mi to čisto nič ne pomaga, pri 39 se mi še zmeraj sezuva noga ko hodim.

Zdaj pa vpršanje ali mi je tako tesna 38 premajhna, ali se bi tak čevelj še kaj raztegnil (nekateri modeli so bili iz usnja drugi spet ne)?

Ne sezuva se mi vaskič, deluje res udobno, amapak ko hodim imam občutek da bi bo vsak čas peta zdrsnila ven, kdaj se tudi zgodi, ampak takrat stisnem mišice (ne znam obrazložit kaj točno naredim) in tako obdržim peto notri v čevlju, kar je neprijetno in zato se kar matram ko hodim. Pri 38 pa ko hodim, mi ful močno prsti pritiskajo na sprednji del, noht palca pa boli, amapk mi tudi deluje kod da bi se to znalo razširiti in bi bilo potem bolj vzdržno, samo jaz ne upam tako kupiti čevlja. 

juki,

tudi meni se včasih zgodi podobno med 38 in 39. Kupim 39, ki so mi najprej točne in se potem z nošenjem raztegnejo tako, da se mi zadaj sezuvajo. Tako sem enkrat nekje kupila ene škornje 38 (ker 39 niso imeli), ki so mi bili zelo zelo na tesno (skoraj že pretesni). Ker so bili usnjeni sem si rekla, da se bodo že raztegnili.
Pri raztegovanju sem jim pomagala tako, da sem jih malce natrla s špiritom (pomaga usnju, da se zmehča in oblikuje po nogi). Sedaj so mi točni in jih z veseljem nosim.
Bolj elegantna varianta pa je, da jih neseš k čevljarju, ki ti jih za kak dan natakne na kopito in se malo raztegnejo.

Jaz bi ti svetovala, da kupiš manjše, ker raztegneš jih vedno lahko. Če so že zdaj preveliki, se bodo pa kvečjemu še bolj raztegnili.
Če so čevlji s peto, ti bo pa noga še bolj silila naprej in se ti bodo zadaj še bolj sezuvali.
0
Nazaj na vrh
Ushy
Starost: 40Pridružen: 1. feb 2006Prispevkov: 764Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. sep 2006 23:03
Povezava do prispevka
danes sem bila v vseh možnih trgovinah...iz Bate sem odšla čisto
razočarana, ker so tiste črne sicer imeli, ampak mi je bila 36
pretesna, 37 pa prevelika (zgleda se nam vsem to dogaja!!
), potem sen našla ene super s polno peto v Humanicu, pa v črni barvi
ni bilo moje številke...resnična groza pa v Massu, kjer sem se
zagledala v troje čevlje, vsi čez 15.000, pa sem potem ugotovila, da so
prav zanič kvalitete! (podplat se je lepil od čevlja stran, pri enih pa
se je trgal našitek...) skratka, razočarana čisto..bom pa šla v torek
še v mesto v stiefelkoniga pogledat - hvala za namig, čenča Wink
Kupiti ali ne kupiti..?
0
Nazaj na vrh
gita
Objavljeno: 23. sep 2006 10:32
Povezava do prispevka
no to težavo elegantno reši npr. alpina, kjer sem lepo kupila špičake št. 36,5 in je cool, kot ulita!
0
Nazaj na vrh
juki
Objavljeno: 24. sep 2006 0:59
Povezava do prispevka
Livvy mene pa skrbi da če kupim take zelo tesne, da me bo zeblo v stopala. Kaj ti misliš?
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Nakup čevljev
Stran 100 od 119
Pojdi na stran 95 , 96 , 97 , 98 , 99 , 100 , 101 , 102 , 103 , 104 , 105
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Večina žensk (in tudi vseh ostalih) si predstavlja menopavzo povsem napačno.