Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Najbolši prijatelj in čuden odnos

Pojdi na stran 1 , 2
BiiP GiRl
Starost: 10Pridružen: 4. apr 2013Prispevkov: 7Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 4. apr 2013 14:28
Povezava do prispevka

Imam že nekaj let najboljše prijatelja in nekje pred letom in pol naju je zaneslo in sva se zapletla.Pol leta kasneje še intimno,čeprav sva prej spala skupaj nisva nikoli imela odnosov.Od tedaj se je vse spremenilo.Ko sva skupaj je kot da bi stala oba sredi rajskega otoka obkrožena z najlepšimi stvarmi na svetu.Vse je tako popolno.Po telfonu se lahko meniva ure in ure in nama ne zmanjka besed.Popolni prijateljski odnos in recimo da imava popolno sex življenje,ker se ujameva v vsem.Vem da me ima rad in jaz imam njega.Fant ima sicer punco a me ne moti.Pravzaprav mi nekako ustreza :/ Ampak pridejo dnevi ko me ignorira....nevem zakaj.Ve da sem nekje zunaj in zgleda da mu ni prav in me da na ignor.Zelo grdo mi odgovarja ali pa pa tudi to ne.Skregava se tako zelo da mu jaz za zaključek napišen(roko na srce) resnično nečloveške besede(saj bi jih napisala ampak ne sodijo na forum ) potem je mogoče en da mir in zopet sva skupaj.Nekako ne moreva narazen.Prijateljice ki vejo za to so mi rekle da bi me že zdavnaj odpisale ker sem včasih nečloveška do njega.On pa je enak do mene in me ignorira.Vem da bo zopet vse ok ampak meni preseda to kar mi počne.

0
Nazaj na vrh
Itchy
Starost: n/aPridružen: 16. sep 2006Prispevkov: 67Kraj: NeverlandStatus:Offline
Objavljeno: 4. apr 2013 14:59
Povezava do prispevka

 

BiiP GiRl je napisal/a

Ko sva skupaj je kot da bi stala oba sredi rajskega otoka obkrožena z najlepšimi stvarmi na svetu.Vse je tako popolno.Po telfonu se lahko meniva ure in ure in nama ne zmanjka besed.Popolni prijateljski odnos in recimo da imava popolno sex življenje,ker se ujameva v vsem

Zelo grdo mi odgovarja ali pa pa tudi to ne.Skregava se tako zelo da mu jaz za zaključek napišen(roko na srce) resnično nečloveške besede(saj bi jih napisala ampak ne sodijo na forum ) potem je mogoče en da mir in zopet sva skupaj.Nekako ne moreva narazen.

 

No, potem pa ni vse tako rajsko?! Plus podatek da ima punco, in te to sploh ne moti... Joj, jojsmiley. Pa ona kaj sumi? Vse tole na prvem mestu ni fer do punce, in da ti to dopustiš in nadaljuješ, se mi zdi skrajno grdo. Kaj, če bi bila sama na drugi strani?

Pa kake pa sploh so tvoje opcije? Bi on bil pripravljen pustiti punco zate in biti s tabo ali bi samo nadaljevala vse skupaj? Jaz itak pravim samo stran, očitno vajin odnos le ni tako rožast, če se tako grdo skregata, pa nista ubistvu niti par (še?). Sta se zmožna pogovoriti o teh stvareh in razčistiti? Se ti zdi, da bi lahko enkrat funkcionirala kot pravi par? In pa še ali bi mu lahko sama enkrat zaupala, da ne boš tudi sama prevarana? 

Po vsem tem očitno ne bosta mogla več biti samo prijatelja, in kar pozabiti vsega. Tako da pojdi stran in pretrgaj vse stike, ali pa se pogovorita kako naprej - skupaj. 

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
Albert Einstein
0
Nazaj na vrh
BiiP GiRl
Starost: 10Pridružen: 4. apr 2013Prispevkov: 7Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 4. apr 2013 17:22
Povezava do prispevka

Glej ne razumeš.Med nama je dejansko sanjsko ko sva v dobrih odnosih ko pa se spreva pa je kaos.Z njim jaz nebi bila ker mu ne zaupam in imava razlikov letih.Njegova punca neve nič in tudi nič ne sumi.On meni omenja da bova nekoč skupaj ampak mene ne gane.Ali me ne verjamem ali pa enostavno ne želijm biti z njim čeprav ga imam zelo rada in nimam nobenega drugega in me sploh ne interesirajo.Vem da ni fajn da to počnem ampak ne me obsojat ker imam tudi jaz svoje potrebe po njem in se mu res težko odpovem in dobro veš kako je ko ti nekdo zleze pod kožo.Jezi me to ko mu omenim da sem zunaj ali pa če slučjano ve da je v bližini keri moj bivši se dejansko spremeni njegov odnos do mene.Piše mi kratko in hladno.Ko pa je vse ok pa mi zna ponoči polepšat noči in mi pošilja sladke sms,čeprav potem takoj zaspi.

0
Nazaj na vrh
Lubenica
Starost: n/aPridružen: 10. jul 2006Prispevkov: 6018Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 4. apr 2013 17:58
Povezava do prispevka

Ti najprej razčisti, kaj bi sploh rada od njega in od nas. Meni ni jasno, kako je lahko en moment vse idealno, potem se pa spreta do smrti. Zaradi česa? Zdi se mi, da če bi se dejansko spustila v razmerje, bi počilo že prvi teden, tako pa ima on lahko nekaj časa mir pred tabo in je s svojo punco, ki pa izgleda tudi ni idealna, sicer ne bi s tabo imel nič. Igra se s tabo, ker vidi, da ima lahko obe, tebi pa očitno to tudi ne paše. Glede na to, da se zapletaš z nekom, ki je vezan, potrjuje, da niti ti nimaš morale, ker ti je najbrž zdaj že jasno, da svoje punce zate ne bo pustil (sicer bi jo že). 

Svetujem ti, da presekaš odnose in si najdeš drugo družbo. Nazaj na prijateljske odnose kot so bili, preden sta postala intimna, ne bosta več šla, to je jasno. Priznam pa, da iz tvojega posta človek težko kaj razume, ker se vse skupaj sliši kot totalen nonsense za kogarkoli z malo samospoštovanja.

0
Nazaj na vrh
BiiP GiRl
Starost: 10Pridružen: 4. apr 2013Prispevkov: 7Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 4. apr 2013 18:07
Povezava do prispevka

Nisva skupaj zaradi prevelike razlike v letih(in ne mi rečti da to ni ovira ker je in ne poznate najine preteklosti odnosa in staršev) in pa zaradi nezaupanja...ne saj ne sprašujem kaj narediti da ga dobim.Vem da bi jo pustil če bi imela jaz drugačna leta,vem da bi jo.Mir pred mano?Ne ni res.Še piše mi ko je pri njej in ona pri njem.V bistvu je preden sva midva sploh kaj začela sva si zaupala čisto vse.Jaz vem za vsako njegovo punco on pa za vsakega mojega fanta.Priznam da nimam rožnate preteklosti in on prav tako ne.In tu ni zaupanja.Žal mu ne zaupam in pika.On meni vedno trdi da imam jaz ziher nekoga poleg njega pa čeprav ni res.In potem poči in se skregava.

0
Nazaj na vrh
Cheeks
Starost: 36Pridružen: 22. feb 2010Prispevkov: 935Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 4. apr 2013 18:10
Povezava do prispevka

...

Nazadnje urejal/a Cheeks 19. sep 2019 19:13; skupaj popravljeno 1 krat
0
Nazaj na vrh
Lubenica
Starost: n/aPridružen: 10. jul 2006Prispevkov: 6018Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 4. apr 2013 18:21
Povezava do prispevka

Tole je katastrofa na vseh koncih. In on, ki ima punco, je ljubosumen, da imaš ti še nekoga? Ironija, kajne? Starejši moški, ki niti sam ne loči, kaj je prav in kaj ne, res ni vreden tvojega časa, truda in živcev. Nismo več v srednjem veku, da bodo starši narekovali, kakšno ženo bo imel sin. Menda nisi stara 15 let (resnično upam, da ne)? Na forumu je precej planetk srečnih v zvezah, kjer je razlika v letih precejšnja.

Naj ti še enkrat povem ta očitno: iz tega ne bo nič, najdi si nekoga drugega in ne dovoli, da boš odnesla še več psihične škode kot je imaš že zdaj. Slednje pravim samo zato, ker bi se ženska s hrbtenico in samospoštovanjem že zdavnaj spokala stran (sploh če je prisotna tretja oseba!), ti pa te racionalne odločitve izgleda nisi sposobna naredit, ker se ga verjetno oklepaš iz čistega strahu pred osamljenostjo. Ne rabiš več razlagat, kako in kaj, to je moje iskreno mnenje in dvomim, da bodo dodatne podrobnosti karkoli spremenile.

0
Nazaj na vrh
BiiP GiRl
Starost: 10Pridružen: 4. apr 2013Prispevkov: 7Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 4. apr 2013 18:29
Povezava do prispevka

Jaz starejša on mlajši.

Jaz vem da imate vse prav...priznam da imate.Ampak nekaj me tako vleče k njemu da ne znam opisat.Mogoče sem res nora da vztrajam,ampak je kot da bi magnet imela prilepljen s sekundim lepilom na sebi in bi me neprestanoma vleklo in vleklo...mogoče je samo vse naveza da nisem sama,čeprav vem da bo lahko dobila fanta,ampak me drugi ne privlačijo.V bistvu sploh nevem kaj me je sploh začelo vleči k njemu.Nima me samo za seks ker sva bila veliko skupaj v postelji in nisva nikoli seksala(preden sva se sputila v to).Poznam vso njegovo družino ker me je doma predstavil,sem bila pri njih doma tudi ko je mel tisto punco,poznam pol sorodnikov...Sva bila najdlje 6 tednov narazen in sem ga ves čas pogrešala čeprav sem vsem lagala da ga ne...in ko se mi je končno oglasil sva zopet začela najino avnaturo....

0
Nazaj na vrh
Jeremish
Starost: 32Pridružen: 31. jan 2012Prispevkov: 975Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 4. apr 2013 18:36
Povezava do prispevka

Kaj pa potem sploh hočeš od nas? "Požegnat" tega vajinega odnosa ne moremo, kritike te pa ne ganejo. Praviš, da imajo punce prav in se strinjaš, da je to "razmerje" totalno nezdravo in nevredno osebe, ki spoštuje sama sebe (in druge), ampak da ne glede na vse ne boš prekinila z njim. In kaj zdaj? Zakaj si se sploh odločila pisat sem, če nisi pripravljena ničesar spremeniti?

Maybe we're not supposed to be happy. Maybe gratitude has nothing to do with joy. Maybe being grateful means recognizing what you have for what it is. Appreciating small victories. Admiring the struggle it takes to simply be human. Maybe, we're thankful for the familiar things we know. And maybe we're thankful for the things we'll never know. At the end of the day, the fact that we have the courage to still be standing is reason enough to celebrate.
0
Nazaj na vrh
Lubenica
Starost: n/aPridružen: 10. jul 2006Prispevkov: 6018Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 4. apr 2013 18:36
Povezava do prispevka

Resnično se rabiš z nekom pogovorit, da ti razloži, da se svet ne vrti samo okoli njega in da te zvleče v neko novo družbo, da spoznaš druge ljudi. Čisto možno, da te trenutno nihče drug ne privlači, zato pa bi bilo dobro navezat nove stike in poznanstva. Lahko počakaš, da on malo odraste, za zdaj prekineš stike in čez par let vidiš, če vaju usoda spet združi. Mogoče boš v vmesnem času že povsem pozabila nanj.

0
Nazaj na vrh
BiiP GiRl
Starost: 10Pridružen: 4. apr 2013Prispevkov: 7Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 4. apr 2013 18:46
Povezava do prispevka

Jeremish napisala sam da ne moren stran od njega...ne da NE ŽELIM...malo bolj beri Wink

 

Ja lubenica prav imaš ja...ampak se vseeno bojim da mi ne bo uspelo.Ker se ob njeme res počutim najboljše in najlepše...vem da se mogoče sliši smešno ampak ko sva skupaj je zares popolno.Ampak jaz ne morem več prenašat tega obnašanja.Enostavno me duši...imam nekoga ki mi polepša jutra,imam nekoga ki se zna z mano menit o vsem,on je nekdo ki me spravi v smeh čeprav imam najbolj beden dan,v njeogvem objemu sem zares srečna...in zares vsak dan me pokliče pa tudi če ve da sem z vso silo jezna nanj...

0
Nazaj na vrh
Cheeks
Starost: 36Pridružen: 22. feb 2010Prispevkov: 935Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 4. apr 2013 19:16
Povezava do prispevka

...

Nazadnje urejal/a Cheeks 19. sep 2019 19:13; skupaj popravljeno 1 krat
0
Nazaj na vrh
BiiP GiRl
Starost: 10Pridružen: 4. apr 2013Prispevkov: 7Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 4. apr 2013 19:19
Povezava do prispevka

Kot mi je ena napisala da bom potem osamljena...in najbrž se tega bojim.

0
Nazaj na vrh
Nala.
Starost: 44Pridružen: 29. mar 2013Prispevkov: 70Kraj: VelenjeStatus:Offline
Objavljeno: 4. apr 2013 20:02
Povezava do prispevka

Že zjutraj sem vidla tvoj post pa nisem razumela kaj sploh hočeš od nas - kritiko, odobravanje, mnenje...? Vsi te razumemo, da te nekaj "vleče k njemu" in se mu ne moreš upret in oh in sploh. Ja, tut sama sem bila taka, noro zaljubljena v fanta, ki je imel punco, bil je starejši od mene, bil je tist pravi bad boy, ko vse punce norijo za njim. Vsakič, ko smo bili zunaj sva se lubčkala, objemala, pogovarjala, celo k njemu sem šla prespat eno noč. Ampak sem bila stara 15 let in se kljub temu nikol nisem spustila v intimne odnose z njim. To so bili časi srednje šole, ko sem bila zelo nesamozavestna, imela sem en kup problemov sama s sabo (pač kot večina najstnikov) pa sem kljub temu imela tok pokončno hrbtenico, da nisem imela intimnih odnosov z njim čeprav si je sam to želel. Zdaj, ko se spominjam teh časov nazaj sem zgrožena nad sabo, da sem lahko sploh karkoli imela z nekom, ki je bil v zvezi. Pa je bilo tut vse popolno, ko sva bila skupaj in sva se dobro razumela. Treba je pač odrasti in spoznati vrednote, ki ti v življenju nekaj pomenijo in predvsem morajo naša dejanja sloneti na teh vrednotah. Ne predstavljam si, da bi varala svojga fanta, ker konec koncev ga potem ne rabim če imam tako močno, neustavljivo željo po nekom drugem? Si kdaj pomislila, da si tvoj prijatelj s tem, ko ve, da si ga dve želita samo dviguje ego in zadovoljuje svoje potrebe? Pa misliš, da starejši, ki so poročeni nevem koliko let nikoli ne flirtajo z nekom ali pa se malo lepše pogledajo? Pa to še ne pomeni, da se bodo vsi prepustili strastem in pozabili na svoje partnerje, otroke in ljudi, ki bi jih prizadeli samo zaradi lastnega užitka. Tisti, ki pa se...ah to je pa že druga tema.

Tudi sama sem mislila, da tega fanta ne bom prebolela in da je konec sveta. Še isto leto pa sem spoznala fanta s katerim sem že osmo leto in na tistega fanta gledam samo kot na eno veliko napako, ki sem jo nardila kot zmešana najstnica. Pa še nekaj...ko sem bila s svojim fantom približno tri leta me je ta isti fant klical in vabil k sebi, da bi, po njegovo, nadoknadila zamujeno priložnost. In ja, me je zamikalo za sekundo, ker nikoli ne bom na njega gledala samo kot na znanca saj je bil moja velika ljubezen, ampak sem ga kljub temu jasno in glasno zavrnila. V takem trenutku se pač vprašaš kaj si želiš in kaj je prav. Saj smo vsi samo ljudje, ampak tako kot so že predhodnice povedale - treba si je postaviti mejo, saj nisi več otrok in veš (ali pa bi morala vedeti) kaj je prav in kaj narobe.

0
Nazaj na vrh
meme
Starost: n/aPridružen: 24. avg 2011Prispevkov: 1393Kraj: /Status:Offline
Objavljeno: 4. apr 2013 20:48
Povezava do prispevka

Ne vem, ampak zadnje čase prav opažam ta trend 'bojazni' pred tem, da bi ostali sami in potem neko neracionalno oklepanje vsakega (ne glede na to, kako se ta človek do nas obnaša), nekako po načelu: bolje išta nego ništa. Ne morem se bolj NE strinjati s takim mišljenjem in razmišljanjem, a opažam, da postaja to nekako trend. Ker je danes tako zelo pomembno, da te nekdo pač ima ''rad'', karkoli že to pomeni. Imeti nekoga rad oziroma biti v zvezi sta postala dva tako raztegnjena pojma v smislu interpretacije, da pod to spada zdaj že vse. Tudi, če te tip tepe, vara, piše grozilne sms-e, je bolestno ljubosumen.... Pha, ni važno! Važno je, da me ''ima rad'', da lahko rečem, da 'nekoga imam' in da 'sem v zvezi'.

Ne vem, kdaj je to postalo večja vrednota kot so samostoštovanje, zaupanje, pristen odnos, spoštovanje ostalih ljudi itd... Skratka nek uber alles pojem in najvišji cilj v življenju.

Sama sem prepričana, da dokler nisi sam dovolj zrel in nimaš razdelanih in razpucanih stvari v glavi, kje so tvoje meje, kaj zate pomeni sploh besedna zveza 'imeti nekoga rad' ali celo 'ljubiti', kaj točno spada pod te pojme, si v svetu zvez in odnosov lahko hitro izgubljen in povožen. Ne govorim tu o nekih idealnih ''filmskih'' predstavah o brezpogojni ljubezni, nerealnih pričakovanjih da je partner nezmotljiv, vsemogočen, oh in sploh popoln.

AMPAK: neko mejo pa si vsak pri sebi mora postaviti, vsaj neko minimalno toleranco, preko katere se pač ne spusti. Jaz nikoli (in ja, čeprav se zarečenega kruha največ poje) ne bi zmogla bit z osebo, ki je v zvezi (tu predpostavljam, da bi jaz zato vedela, drugače tako ali tako odpade). Ker varanje je nekaj najbolj nesramnega, zahrbtnega, grdega...kar lahko nekomu storiš. Še posebej, če si ga po tem sposoben pogledati v oči in mu reči tiste besede ''rad te imam'' ali celo ''ljubim te''. In vsak, ki pri tem sodeluje (torej tisti 'ta novi') je prav enako kriv.

To nametavanje takih izrazov, kar tako malo sem ter tja, brez globje vsebine, je katastrofa. Jaz nikoli nisem bila sposobna reči 'rada te imam' zelo hitro . Preden sem to rekla, sem imela ogromen cmok v grlu in me je stiskalo v želodcu. Ker mi ta fraza veliko pomeni in tega ne rečem kar vsakomur. Te besede so pridržane za nekoga, ki ga dejansko imam rada. 
Gre za besedno zvezo, napolnjeno z vsebino. Zame to pomeni, da osebi zaupam (ti si napisala, da se imata super, ampak da mu sploh ne zaupaš? Verjetno zato, ker s tabo vara svojo punco? hm), da lahko povem svoje mnenje, da ni več tistih otročarij in ignoriranja, da se lahko o vsaki stvari pogovorim, tudi če je še tako blesava, da lahko jokam, da se lahko zanesem na tako osebo. Ja, vse to pričakujem in zajamem, ko nekomu rečem, da ga imam rada.

Ampak, kot pravim. Zdaj je postalo pa najbolj bistveno na tem svetu, da pač nekoga imaš. Tudi če te vara. Tudi če ti nikamor ne pusti, je ljubosumen kar tako, te ignorira. Še vedno te vleče nazaj. Zakaj?
Zato, ker nimaš razčiščenih stvari pri sebi, ker ne veš, kaj pomeni beseda 'rada te imam' ali 'ljubim te', ker se hočeš definirati preko njega, oziroma tega kar imata (kar je nič), namesto da bi delala na sebi in svoji samozavesti.

Sem malo preterala vse skupaj, ampak me take stvari res pogrejejo. In ja, najlažje je biti pameten in nekaj napisat. Storiti kaj v lastnem življenju pa je težje. Meni je 'uspelo', sem pustila fanta po 4 letih na vzven zelo krasne in popolne zveze, da so me vsi debelo gledali. A zame je bila to najboljša odločitev, ki bi jo verjetno morala sprejeti že kakšno leto ali dve prej. Ker je moj 'rada te imam' takrat pomenil ravno to: hočem imeti nekoga, ker nočem biti sama, tudi če se slabo počutim v tej zvezi. Pa sem se malo poglobila, razmislila in ugotovila, kaj si želim od svojega partnerja in kaj je moj ''minimalni standard'', ki sem ga ravno zaradi zgoraj opisanih stvari postavila relativno visoko. In čeprav zaradi tega odpade kar precejšen del moške populacije, mi je zdaj tako všeč. Fant zadosti prav vsem mojim ''pogojem'' in moram rečt, da sem res zelo srečna z njim.
Če pa stvari niso razčiščene, ne postaviš mej in niti ne veš, kaj si sploh želiš, pa vsak dela s tabo, kar želi oziroma, kolikor mu dovoliš.

0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Najbolši prijatelj in čuden odnos
Stran 1 od 2
Pojdi na stran 1 , 2
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Profesorica je razkrila, da je uživanje mesa nujno za duševno zdravje, saj veganska hrana ne vsebuje ključnih hranil.