Midva imava Delimano vok in pekač.
Vok mi je super, sploh za kakšen pražen krompir, praženo zelenjavo, omake, meso,...Za jajca mi ni vredu, ker se prime, sicer ne zažge, ker gre še vedno dol, le niso dobra tako spečena jajca.
Sicer se kdaj prime hrana, če vsa voda povre recimo, ni pa zažgano. Brez problema gre dol.
Ne drgnem po njem s kovinskimi pripomočki, imam eno lopatko iz Ikee, ki je za take zadeve ali s kuhalnico.
Naredile so se manjše rjave pikice, ne vem od česa, ni videti poškodovano, niti nič slabše se ne kuha zaradi tega.
Ni nič obarvano, tako kot ste nekatere napisale.
Pereva vse na roke, stroja (zaenkrat) nimava. Naj se pa ne bi pralo v pomivalcu. Tudi, če bi ga imela ne bi pomivala tako, ker je takoj pomito, v stroju bi zavzel preveč prostora.
Pekač je isto super. Ga imam za ribe, pečen krompir, vse kar se tako peče in mi tudi ustreza.
Še to: kuham na plinskem štedilniku.
Oboje sva kupila v Sparu na njihove popuste. Imajo pa to tudi v večjih Mercatorjih, v Žito diskonutu (na Šmartinski).
Bi imela še ponev za palačinke, ampak ni nujna. Beri ni placa v omari, ki je že tako natlačena.
Tudi lonci mi ne delujejo slabi, le majhni so.
Meni je ta posoda super.
