Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

FIFe Svetovna razstava mačk - Biella, Italija 12/13.11.

Pojdi na stran 1 , 2
mango
Starost: 69Pridružen: 28. apr 2005Prispevkov: 16Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 21. nov 2005 13:18
Povezava do prispevka
Simona, hvala za obvestilo in res zanimive linke. Si kar ne morem predstavljati, kako izgleda tako velika razstava. Ali me oči varajo, a je bila ena od zmagovalcev zlato osenčena perzijka. Ali so bili na razstavi  tudi slovenski razstavljalci in kakšne uspehe so dosegli.

LP
mango
0
Nazaj na vrh
nota
Starost: 63Pridružen: 10. avg 2004Prispevkov: 210Kraj: Ljubljana/MariborStatus:Offline
Objavljeno: 21. nov 2005 14:50
Povezava do prispevka
Taka razstava izgleda fantastičnoooo  in je res doživetje ....
Vsekakor sta potrebna dva dneva,  da vse dobro pogledaš. V tistem prvem obhodu razstavljene mačke bolj preletiš, potem pa greš počasi, z užitkom in katalogom v roki od kletke do kletke, od mačka do mačka ... Gledaš, opazuješ, komentiraš ...
Mene sicer na tej razstavi ni bilo, sem pa bila na kar nekaj prejšnjih in je vzdušje res nabito s pričakovanjem, čuti se adrenalin ... in ko je konec, vsesplošno zadovoljstvo, veselje.
Mislim, da so sedaj organizatorji dodali še kratek filmček zmagovalcev in čeprav je težko s kamero ujeti to zmagovalno, končno vzdušje si morda lahko ob ogledu skušamo predstavljati, kako je bilo v dvorani.

Ja, med dolgodlakimi odraslimi mački je zmagal srebrno osenčen maček - black silver shaded (ne zlat), vzreja italijanskega vzreditelja ...
Zelo, zelo, zelo lep mačkon, morda barva oči ni čisto optimalna, je pa prekrasen po tipu, bil je v fantastični dlačni kondiciji, čudovito pripravljen. Kot vzrediteljica enake barve in ker vem kako je vzreja teh mačk težka, sem nanj res hudo, hudo ponosna ..

Ja, tudi slovenski razstavljalci so bili prisotni, vzrediteljica Tina Testen je razstavaljala svoje ragdoll mačke, žal se razstave zaradi bolezni nista udeležila zakonca Jelenko s svojimi ruskimi modrimi mački. Je pa bilo kar nekaj mačk slovenske vzreje, ki so bile prodane v tujino,  pa tudi njihovih direktnih potomcev. Odrezale so se fantastično  tako, da mirne duše lahko trdim, da slovenska vzreja sega v sam svetovni vrh.

Naslednje leto bo svetovna razstava na Danskem .. Časa za planiranje obiska ali razstavljanje imamo dovolj
0
Nazaj na vrh
Jerca
Starost: n/aPridružen: 15. maj 2004Prispevkov: 7789Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 21. nov 2005 21:20
Povezava do prispevka
 Joj, tale mačkonar je pa za pojest!!
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
FIFe Svetovna razstava mačk - Biella, Italija 12/13.11.
Stran 2 od 2
Pojdi na stran 1 , 2
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Nošenje bele barve v vročih poletnih mesecih je skorajda obvezno – in tako so tudi lahke in zračne bele obleke obvezen del poletne garderobe.