Več tukaj.
Tukaj pa je obrazec.
Dohodnina 2008

.
.

Skratka, vsako leto neki izgovori, da jim podatki manjkajo in pol jim osebno dostavljam "manjkajoče" podatke še 1x in vse skupaj potem traja do oktobra. Ampak letos so mi pa dvignili pokrov in grem drug teden tja. Naj pred mano pogleda v bazo, če spet kaj manjka (sigurno bodo kaj našli, čeprav letos nimam več ŠS). In potem ji tisti papir napopam na čelo in posnamem njeno izjavo na mobitel, da pa zdaj ima vse in da v naslednji rundi dobim.
Lani sem šla na primer avgusta in ji nesla VSE še 1x, pa mi je obljubila, da septembra dobim, ker zdaj pa ima vse podatke. In potem septembra seveda nisem dobila, ženska pa mi je tumpala, da ona pač meni ni nič "obljubila". Mislim, za bruhat so......
Ali mislite, da je napaka na Vidi ali je dejansko možno, da pošta pošiljke, ki jih ima že od 31.3. nosi šele 4, 5 dni pozneje (v čem bi bila sploh fora tega
)?

Ali mislite, da je napaka na Vidi ali je dejansko možno, da pošta pošiljke, ki jih ima že od 31.3. nosi šele 4, 5 dni pozneje (v čem bi bila sploh fora tega
)?

), sem zelooo pozitivno presenečena
.Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...