Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Bobbi Brown, Illamasqua, TheBalm, Stila, Kryolan, Fullips, BareMinerals, Artdeco ...

Mariam
Starost: 33Pridružen: 6. jun 2009Prispevkov: 214Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 23. sep 2015 11:48
Povezava do prispevka

Punce (in fantje)! Odločila sem se, da spravim v škatle vsa ličila, ki jih imam. Vsakič ko sem se ličila (v zadnjih 40 dneh) sem vzela produkte, ki sem jih potrebovala, in jih uporabila ter postavila nazaj na polico v kopalnici. Kar je ostalo v škatlah pa sem se odločila dati naprej, saj se mi zdi brez veze, da pri meni stojijo na policah, če jih lahko nekdo drug s pridom koristi. Sploh ker gre za produkte, ki jih veliko ljudi (sploh sodeč po Youtubu) obožuje in si jih želi.

1-The Balm Meet Matt(e) Nude

9 mat senčil naravnih odtenkov v paletki z velikim ogledalom. Ta paletka je doživela veliko reklame na Youtube (druga najbolj popularna paletka od The Balm takoj za Nude Tude) in po eni strani mi jo je skoraj škoda dati stran (odličen smokey eye se lahko namreč ustvari s kombinacijo M. Sigh + M. Garcia + M. Wood ali pa z M. Lombardi + M. Rosen + M. Wood), ampak preprosto ne posegam več po njej, zato mora naprej.

Cena: 26 EUR

 

2-Urban Decay Baked Bronzer Gilded

Ta bronzer sem kupila zaradi množičnih pohval na Youtube, a ga skoraj nikoli nisem uporabila. No v bistvu nikoli ne uporabljam bronzerjev, zato sta se oba, ki jih posedujem znašla na tem seznamu. Ta bronzer bi bil idealen za vsako svetlopolto punco, ki ima rada bronzerje, ki dajo nek tak zdrav lesk.

Cena: 20 EUR

 

3-Bobbi Brown Bronzing Powder Natural 1

Verjetno ne rabim razlagati o tem bronzerju. Verjetno najboljši mat bronzer, kar jih lahko človek najde za svetlejšo kožo ali kožo svetlejših odtenkov, če ga znaš uporabljati. Ampak preprosto nikakor ne morem začet uporabljat bronzerjev.

In action: https://youtu.be/AEC5kwQ24ek?t=11m46s

Cena: 34 EUR

 

4-Kryolan Paletka s tremi senčili (RB 36, S 5, H 19)

Kryolan morda ni tako zelo znan med vsakodnevnimi uporabnicami, saj gre za profesionalno linijo ličil. In po kvaliteti senčil se po mojem mnenju in mnenju mnogih mojih kolegic MUA nobena »popularna« znamka ne more primerjati s Kryolan in Ben Nye. Razlog, zakaj gre naprej, leži predvsem v barvi senčil – ne posegam po teh barvah, zato sem paletko uporabila verjetno le enkrat. Ampak bolj drzna uporabnica bi lahko naredila nore kombinacije. Prav tako je iz paletke možno senčila vzeti ven in zamenjati za druge barve.

Cena: 13 EUR

 

5-Kryolan Paletka s tremi senčili (sandstone, timber, YR)

Kombinacija treh nevtralnih senčil – prvo vsebuje malo bleščic (pearl finish), drugo je mat, tretje je duochrome (glede na svetlobo je enkrat zlato, enkrat roza). Moj problem s to paletko je zopet izbor barv – na moji bledi koži izpadejo oranžne. Ko sem jih kupila, jih je nosila prodajalka, ki je imela srednje temno, nekoliko zagorelo kožo in je na njej izgledalo čudovito – zato sem jih tudi kupila.

Cena: 13 EUR

6-Kryolan Cream Liner (barva Lapis Lazuli)

Vodoodporni kremni eyeliner intenzivne temno modre barve. Izredno obstojen (brez oljnega odstranjevalca se ga ne da odstraniti). Alternativa črnemu eyelinerju.

Cena: 8 EUR

 

7-Kryolan Cream Liner (barva Aubergine)

Vodoodporni kremni eyeliner intenzivne barve jajčevca. Izredno obstojen (brez oljnega odstranjevalca se ga ne da odstraniti). Super se kombinira z roza-vijolčnimi senčkami.

Cena: 8 EUR

 

 

8-Illamasqua Neutral Palette

Tole paletko bom dala s težkim srcem, ker je preprosto kombinacija najbolj lepih osnovnih mat barv in ene ne čisto obične zlate v elegantni črni embalaži stila Illamasqua, ampak preprosto nikoli ne posežem po njej, ker imam vse te barve v drugih paletah, ki jih uporabljam.

Cena: 41 EUR

 

9-Illamasqua Rich Liquid Foundation (barva RF 105 – bela z roza podtonom)

Ta barva je namenjena mešanju z drugimi podlagami za posvetlitev. Priporočam zelo svetlopoltim osebam, osebam, ki uporabljajo kakšen drug odtenek Rich Liquid Foundation in bi lahko uporabili mešanico za poživitev pod očmi (Kim Kardashian style) ali pa tistim, ki obožujejo kakšno podlago, a je ta za njih pretemna.

Cena: 33 EUR

 

10-Stila Custom Colour Blush – Self Adjusting Pink

Stila je znana po svojih kvalitetnih rdečilih. Custom Colour je linija blushov, ki se prilagodijo tenu kože in v stiku ustvarijo »popolno« barvo za posameznico/ka. Imam skoraj identičen blush od Narsa in od Illamasque, zato ne potrebujem še tega.

Cena: 13 EUR

 

 

11-BareMinerals Shine On paletka (limited edition)

Ta paletka je vse v enem – 2 senčili, 1 rdečilo (prečudovitega odtenka!), 1 svinčnik za oči (nikoli uporabljen), primer (nikoli uporabljen) in lip gloss (nikoli uporabljen). Kupila sem jo zato, da bi imela pri fantu, ko bi prišla prespati. Zelo elegantna embalaža in pride v elegantni zlati torbici. Mineralna ličila, primerna za občutljive uporabnice.

Cena: 23 EUR

 

12-Fullips (small)

No tega me je skoraj malo sram. Big smile Zato ne bom razlagala za kaj gre: https://www.youtube.com/watch?v=C20sxH4Ss80 .

Cena: 17 EUR

 

13-Artdeco Beauty Box Quattro

Prazna paletka za 4 artdeco senčila oziroma 2 korektorja oziroma 1 blush in 1 senčilo ali druge možne kombinacije. Dober deal za ljubiteljice senčil Artdeco.

Cena: 6 EUR

Lepota, ki pritegne pozornost in karakter, ki zaznamuje srce tvorita neuničljivo celoto.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Bobbi Brown, Illamasqua, TheBalm, Stila, Kryolan, Fullips, BareMinerals, Artdeco ...
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Profesorica je razkrila, da je uživanje mesa nujno za duševno zdravje, saj veganska hrana ne vsebuje ključnih hranil.