Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

5. dobrodelni Repkov tek - 29.3.2009

Lai Ming
Starost: -13Pridružen: 11. jan 2005Prispevkov: 13584Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 16. mar 2009 16:27
Povezava do prispevka
vir

je napisal/aV imenu Športno kinološkega društva Krim v sodelovanju s Športnim društvom Špic, Tekaškim forumom, radijsko postajo Dur in revijo Lisa vas vabim na

5. REPKOV TEK,

ki bo v nedeljo, 29. marca, ob 11. uri v parku Tivoli, za bazenom pri RadiuDur (pozor vsi, ki ste ga do sedaj obiskovali, letos bo tek v Tivoliju!)

Že peto leto pripravljamo tek z namenom ljudi vzpodbuditi k rekreaciji in osveščati s problematiko, ki je zadnja leta vse bolj pereča: obnašanje psov in lastnikov na javnih površinah. Prireditev ima tudi dobrodelno noto, saj namenimo vso zbrano štartnino za Društvo Repek, štirinožci bodo pomagali drugim štirinožcem v stiski.

Prijavnina je 5 evrov, razveselili pa vas bomo tudi z vrečko s simboličnimi nagradicami tako za psa kot tudi njegovega lastnika. Vsak tekač oziroma obiskovalec s psom bo dobil tudi vrečko za pobiranje iztrebkov. V želji, da se nam v nedeljo pridružite in pripeljete svoje prijatelje Vas lepo pozdravljam!

Ilona Penzeš
ŠKD KRIM
Kontakt: 051/681-128

0
Nazaj na vrh
Mašy
Starost: n/aPridružen: 29. avg 2005Prispevkov: 622Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 17. mar 2009 17:27
Povezava do prispevka

Komaj čakamo na tale tek!! Edino nekaj me je zmotilo - med brskanjem po netu sem za letošnji Repkov tek  zasledila 2 različni uri - da bo tek ob 11h oz. ob 14h.. Zdaj pa ne vem, ali je napačna ura ob 11h, ker je info v bitsvu copy-paste lanskega teka s popravkom datuma?? Bo treba poklicat... da bomo točni hehe. Se vidimo!
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
5. dobrodelni Repkov tek - 29.3.2009
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Nošenje bele barve v vročih poletnih mesecih je skorajda obvezno – in tako so tudi lahke in zračne bele obleke obvezen del poletne garderobe.