Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Priljubljeni igralec je na ljubezen svojega življenja čakal 57 let

7. apr 2022 10:06
0

Oglasno sporočilo

Bruce Willis, eden od hollywoodskih akcijskih zvezdnikov, je velik navdih za romantike po vsem svetu. Po neuspešnem zakonu mu je pri skoraj 60 letih uspelo najti sorodno dušo in zdaj živi svojo pravljico. Kako je zvezdnik serije Umri pokončno dosegel zakonski blagor in ustvaril nerazdružljivo mešano družino? Vse, kar je bilo potrebno, je bila zelo posebna ženska.

Leta 1987 se je Bruce Willis poročil z Demi Moore. Ta dva hollywoodska zvezdnika sta bila videti kot popoln par, s katerim se ni bilo mogoče kosati. Skupaj sta imela tri čudovite hčerke. Kaj drugega bi si lahko želela? Toda za njunimi nasmehi na rdeči preprogi se je skrivalo družinsko življenje, ki preprosto ni delovalo. Par se je uradno ločil leta 2000.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

 

Kljub temu njun zakon ni bil neuspešen. Sprejela sta zrelo odločitev, da gresta vsak svojo pot, in kot prijatelja sta lahko zgradila še močnejši odnos. Bruce in Demi sta si še vedno blizu zaradi svojih hčera, kar je pogosto mogoče opaziti tako na Demijinih kot na družabnih omrežjih njunih deklet.

Po ločitvi se je Willis leta 2004 za kratek čas zaročil, vendar nekaj ni bilo v redu. Šele ko je spoznal Emmo Heming, je spoznal, kaj mu manjka. Razkril je, da je bilo samsko življenje zanj težko: "Zadnjih deset let sem bil samski in večinoma nesrečen. Na temnem mestu. Nikoli nisem mislil, da je biti z nekom drugim rešitev. Rekel sem: 'Sem sam, vendar nisem osamljen'. Vendar sem se samo slepil."

 

 

Bruce je dodal, da je Emma spremenila njegov celoten pogled na ljubezen in da se je naenkrat vse postavilo na svoje mesto: "Od 'je*eš ljubezen' sem prešel na 'ljubezen je resnično pravi odgovor'... Potem sem se začel družiti z Emmo in moje življenje je postalo iz dneva v dan bolj srečno." Leta 2009 se je Willis poročil s Hemingovo in začela sta pot sorodnih duš.

Kmalu po poroki sta Emma in Bruce dobila hčerki Mabel in Evelyn. Nenadoma je bil igralec obkrožen s petimi čudovitimi hčerkami, ki so dopolnile njegovo popolno mešano družino. Vse hčerke se odlično razumejo in rade skupaj pozirajo na družinskih fotografijah.

Willis ima resnično srečo, da ima v življenju toliko čudovitih žensk, in ne mine dan, da tega ne bi cenil. Nekoč je dejal: "Obožujem ženske in vedno sem se počutil varneje, ko sem bil v njihovi bližini."

 

 

Leta 2019 se je srečni par odločil, da bo svojo desetletnico praznoval tako, da si bosta ponovno rekla "da"! Njuna ljubezen se je z leti le še krepila, zato sta jo želela izpovedati pred svojo družino, pri čemer je bila prisotna celo Demi Moore. Emma Heming je dejala: "Sprejela me je v svojo družino, tako kot sem jaz sprejela njo v našo."

 

 

Podaljšanje zaobljube je bilo še bolj posebno, saj sta bili tam tudi hčerki Mabel in Evelyn, da sta bili priča, kako sta njuna starša "praznovala rojstvo, ljubezen in življenje v najinem srečnem kraju", kot je Emma ljubeče zapisala v objavi na Instagramu.

 

 

Bruce Willis nam dokazuje, da nikoli ni prepozno, da bi našli "tisto pravo", saj mu je to uspelo pri 57 letih. Svoji čudoviti ženi pogosto poje hvalnice in ne prenese, da ne bi bil ob njej: "Nikakor si ne želim biti stran od Emme. To je najbolj poseben odnos, kar sem jih imel v življenju."

Kar zadeva Emmo, tudi ona ve, da je Bruce njena sorodna duša, in se počuti presrečno, da si z njim deli življenje: "Še vedno imava enkrat na teden večerni zmenek! Vedno poskušava najti čas eden za drugega. Moj mož me zelo podpira – dobro se ujemava."

 

 

Ob pogledu na ta čudoviti par nam je pri srcu prav toplo!

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Od zdravja srca do zdravja kosti in lepe, napete, mladostne kože – morski kolagen ima izjemne pozitivne vplive na naše zdravje in videz.