Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Znaki zodiaka, ki so popolni partnerji

9. maj 2023 8:15
0

Oglasno sporočilo

... občudovanja vredna. So potrpežljivi, sočutni in razumevajoči. Po pravici povedano, so popolni partnerji. Poglejmo, kateri znaki zodiaka sodijo mednje.

Raki

Raki so znani po svoji negovalni in skrbni osebnosti. Pogosto so družinsko usmerjeni in cenijo družinsko življenje. Kot možje so običajno velika podpora partnerki in zvesti partnerji, ki dajejo prednost blaginji svojih ljubljenih.

Devica

Device pogosto veljajo za zanesljive in praktične partnerje. So usmerjeni in delavni, zaradi česar so lahko odlični možje. Pozorni so na potrebe svojega partnerja in so pogosto pripravljeni iti čez sebe, da bi ga osrečili.

Škorpijon

Znani so kot strastni in intenzivni partnerji. Cenijo čustveno intimnost in so pogosto globoko predani svojim odnosom. Ponavadi so zelo zvesti in zaščitniški do svojih partnerjev in so pripravljeni narediti vse, da jih podpirajo.

Ribi

Ribe so sočutni in empatični možje, ki so intuitivni in občutljivi na potrebe svojega partnerja. Spretni so v zagotavljanju čustvene podpore. So ljubeči in romantični partnerji, ki dajejo prednost čustvenemu počutju svojih ljubljenih.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop: 8. do 14. maj 2023

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Zavedati se moramo ene pomembne stvari: eno so moda in trendi, ki pridejo in gredo; drugo pa je večna, ženstvena klasika.