Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tokratni retrogradni Merkur se začne 9. septembra in konča 2. oktobra

9. sep 2022 18:48
0

Nato bo 23. septembra ponovno vstopil v znamenje Device in se 2. oktobra v Devici ponovno usmeril direktno.

Ker se ta retrogradnost začne v Tehtnici, zračnem znamenju, ki je povezano s harmonijo, prijateljstvom in romantiko, lahko pričakujete, da bo ta izkušnja povzročila nekaj večjih nesporazumov v vaših odnosih. Vendar se začne tudi na 8 stopinjah Tehtnice, kar je stopnja Škorpijona, kar tej retrogradni izkušnji doda odtenek intenzivnosti in strasti. Da ne bo pomote – ta retrogradnost vas sili, da se prebijate skozi blato travm v odnosih ter iz njih izstopite močnejši in bolj pripravljeni, da sprejmete globljo ljubezen.

Ko se bo retrogradni Merkur na 24 stopinjah Device končal, vam bo ponudil neverjetno zdravilno obljubo novega začetka. Devica je zodiakalno znamenje, ki obožuje praktične načrte, kar vam bo dalo konkretna orodja za premagovanje težav v odnosih. In ker je 24. stopnja znana kot stopnja Rib – in ker je povezana z empatijo in odpuščanjem – lahko pričakujete, da bo marsikdo med nami pripravljen sprejeti opravičilo, se pomiriti in iti naprej.

Retrogradni Merkur bo vplival na vsa zodiakalna znamenja, vendar ga bodo najbolj občutili Tehtnica, Oven in Dvojčki.

September je vedno zapleten čas v letu. Poletje se zaključuje, kar je zelo neprijetno; poleg tega pa je prisotno močno vzdušje vrnitve v šolo, ko se je treba pripraviti na delo, ne glede na to, ali ste študent ali ne. Vesolje se je odločilo, da je to tudi odličen čas za retrogradni Merkur.

Pomembno je poudariti, da čeprav ima retrogradni Merkur slab sloves, to ne pomeni, da se bo vaš svet zrušil ali da se bo zgodilo kaj, kar vam bo uničilo življenje. Morda se vam bo le zdelo, da so stvari nekoliko pretresene.

Vsak retrogradni Merkur je tudi nekoliko drugačen. Tokrat bo planet retrograden 9. septembra 2022 v znamenju Tehtnice, kar bo vplivalo na vašo sposobnost uravnoteženja življenja. Tukaj je vse, kar lahko vaše zodiakalno znamenje pričakuje od zadnjega retrogradnega Merkurja.

Kako bo septembrski retrogradni Merkur vplival na vaše zodiakalno znamenje?

Ker se retrogradni Merkur dogaja v znamenju Tehtnice, pričakujte, da se bo v vašem življenju spremenilo splošno ravnovesje. Tako boste morda delali do poznih nočnih ur ali pa boste zgodaj odšli, da bi bili prvi na veselih uricah. Vmesnega obdobja ne bo veliko. Če imate občutek, da se preveč nagibate k delu ali zabavi, bodite pozorni na to, kako preživljate svoj čas, in se v tem času po najboljših močeh prilagodite.

Ta retrogradni Merkur se veliko ukvarja z odnosi, zato boste morali ponovno razmisliti o stvareh v svojem ljubezenskem življenju. Ste z nekom, za katerega menite, da je za vas najprimernejši – ali pa stvari le nekako preživljate, ker je to lažje, kot da bi se dejansko razšli? Če stvari trenutno niso ravno idealne, vendar veste, da si na koncu želite biti s svojim izbrancem, razmislite, kaj je treba spremeniti, da se vajino razmerje preusmeri. In če greste skozi "težko obdobje", ki mu ni videti konca, je morda bolje, da ste samski.

Seveda je tu pomembno tudi vaše družabno življenje. Morda boste ugotovili, da so vaši najboljši prijatelji v zadnjem času nekoliko bolj zaposleni kot običajno, kar vas bo prisililo, da nekoliko razširite svoj družabni krog. Vendar brez skrbi, kmalu se bo vse uredilo. In zakaj ne bi svoji ekipi dodali še nekaj novih obrazov?

PREBERITE TUDI: To so 3 zodiakalna znamenja, ki jih bo polna Luna (10. 09. 2022) najbolj prizadela

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Obstaja kar nekaj zvezdnic, katerih hčere so njihove naslednice, ali pa so jim vsaj vizualno vsaj malo podobne.