Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 15. do 21. februar 2021

14. feb 2021 16:42
0

Kmalu nastopi obdobje Ribic, natančneje 18. februarja, zatorej vse najlepše in najboljše tem nežnim, ljubečim znamenjem! Preskok z Vodnarja na Ribice je precej očiten, kajti stvari so bile zadnje tedne precej natrpane. Prehod v obdobje Ribic bo spominjal na prvi požirek osvežujoče vode po nekaj urah na žgočem soncu. In dejansko prihajajo lepše vreme in boljše počutje, sploh ker v tem obdobju ne bo kakih posebnih lunacij.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Rib: Steve Jobs, Sharon Stone, Javier Bardem, Drew Barrymore, Albert Einstein, Elizabeth Taylor, Rihanna, Dakota Fanning, Lupita Nyong’o, Justin Bieber, Bruce Willis, Jon Bon Jovi, Daniel Craig, Michael Caine, Rachel Weisz, Glenn Close.

 

Ovnica

Vaši vikend plani, da bi Valentinovo nedeljo preživeli v crkljanju ali ob gledanju kake romantične komedije, so bili prekinjeni, saj ste morali posredovati v nepričakovanem prepiru. Oh, ko bi ljudje poslušali, da bi slišali, namesto da bi odgovorili. Ni kaj, retrogradni Merkur spet seka. V četrtek se začne sezona Ribic, kar bo za vas pomenilo malce zatišja. Izklopite obvestila vseh družbenih omrežij – vsaj za vikend – in dovolite komu drugemu, da opravlja nehvaležno delo mediatorja.

Sporočilo tedna: Rešite prepir v službi in nikar ne začnite novega.

 

Bikica

Obdobje Vodnarja je bilo stresno. Vam je uspelo prebiti se skozenj, ne da bi skorajda pregoreli od stresa? Na srečo se v četrtek začne obdobje Ribic, kar bo osvetlilo vaš sektor skupnosti in vaše vibracije bodo preveč pozitivne, da bi bile še pod stresom. Eden izmed sodelavcev, za katerega ste mislili, da vam ne bo nikoli odpustil napake, zaradi katere je skupni projekt propadel, vam bo napisal ganljivo sporočilo. A četudi gre vse tako, kot bi moralo, se vseeno dogovorite za obisk frizerja. Saj veste, prvi vtis ustvarimo s svojo podobo.

Sporočilo tedna: Uspeva vam s pomočjo prijateljev.

 

Dvojčici

Ta teden pazite na svoje besede, Dvojčica. Čeprav se v četrtek začne sezona Ribic, kar bo za vas pomenilo velik preboj, pa je vaš vladajoči planet, Merkur, še vedno retrograden, kar pomeni, da lahko kdorkoli spreobrne vaše besede po svoje. Če boste svoj skrivni načrt, da boste s svojim hobijem prešli v resen posel, povedali svoji navidezni prijateljici, se to utegne razvedeti in lahko pride do čudnega spopada s partnerjem. V soboto se bo Merkur končno postavil spet naravnost, kar bo razjasnilo marsikatero nejasnost, a na žalost sprožilo še več opravljanja. Pazite, s kom se družite in komu zaupate.

Sporočilo tedna: Dobro premislite, preden spregovorite.

 

Rakica

Ta teden bo Luna zasijala, vi pa tudi, draga Rakica. Ker se Sonce v četrtek pomakne v Ribici, se bodo vaši konstantni strahovi razblinili. Odkrili boste, s čim ste odlašali – npr. striženjem las (kaj vam pomaga dolžina, če imate povsem razcepljene konice?), obiskom ginekologa ali kozmetičarke (le zakaj ne bi bile urejene samo zase?) ali pomaganju prijateljici pri načrtovanju poroke. Karkoli že je – dovolj je bilo in prekinitev odlašanja bo prekinila tudi vašo monotonijo. Čeprav je ohranjanje zavesti tukaj in zdaj svojevrsten izziv, pa vam bo, ko boste naredili prvi korak, močno odleglo. In nad novo frizuro boste navdušeni!

Sporočilo tedna: Za premik naprej potrebujete odločitev in sedaj je pravi čas.

 

Levinja

Celo obdobje Vodnarja ste se ubadali s svojimi največjimi blokadami, kar se tiče intimnosti; in vsakič znova ste prišli do zaključka, da so odnosi težki! In čeprav vam Valentinovo ni prineslo prav nič novega ali obetavnega, bo retrogradni Merkur srečal ekspanzivnega Jupitra, kar bo vam in vašemu partnerju prineslo kar nekaj blizkih trenutkov. V četrtek se začne sezona Ribic in čeprav se boste čutili bolj videni in slišani, je zelo verjetno, da ne bosta mogla uiti partnerskim terapijam.

Sporočilo tedna: Par, ki skupaj joka, skupaj ostane.

 

Devica

Koliko lažje bi bilo življenje, če bi se preprosto klonirali, kaj? Eden od vaju bi moral vajinega osnovnošolca naučiti matematike, medtem, ko bi drugi telovadil na napravi, ki ste jo kupili in jo imate sedaj za zbiranje prahu. Obdobje Ribic, ki se začenja v četrtek, vas bo spomnilo, da čeprav nimate klona, pa imate partnerja ali prijateljico ali brata … ki vam lahko pomaga pri vsem, kar se vam je nabralo. Začnite prositi za pomoč, ko jo potrebujete.

Sporočilo tedna: Delitev odgovornosti in dela povezuje.

 

Tehtnica

Čeprav na Valentinovo radi razvajate svojega partnerja – ali pa zgolj sebe – in se oblečete v posebej lepa in seksi oblačila, vam letos preprosto ni do tega. Vzdušje zaradi vsega dogajanja preprosto ni pravo in povsem ok je tako. Venera se bo v petek zoperstavila Marsu in za vas to pomeni aspekt, ki bo vzbudil napetost ali strast. Zato prestavite vaše Valentinovo na petek, 19. 2., če se želite izogniti nepotrebnemu prepiru; če pa ste sami, si privoščite kompletno razvajanje, kakršnega si že dolgo niste privoščili (masaža, depilacija, nohti in frizer na isti dan – prerojeni boste!)

Sporočilo tedna: Razpoloženja se pač ne da vsiliti.

Škorpijonka

Valentinovo bo letos odšlo kot je prišlo in za vas precejšnje razočaranje, draga Škorpijončica. Neprestano ste delali na sebi: govorili ste si pozitivne afirmacije pred ogledalom; najkasneje ob 21h ste izklopili vse elektronske naprave in močne luči; vsak dan spili liter in pol vode … Ljubite se, kar veste, da se morate pred vsemi ostalimi – a vaša simpatija vam ne odgovori. Kaj se dogaja? Na srečo se v četrtek začne obdobje Ribic, kar bo osvetlilo vaš sektor užitka in vas spomnilo, da četudi vse pripade, imate še vedno sebe.

Sporočilo tedna: Niste ravno angel, a potrpežljivost je lepa čednost.

 

Strelka

To, da nimate dostopa do avantur in doživetij, ki vas napolnijo do zadnje celice, vas dela totalno depresivne. V nedeljo, na Valentinovo, je retrogradni Merkur srečal Jupiter in to vas je navdihnilo, da ste se odpravili vsaj na vožnjo ali kratek izlet – sami, s partnerjem ali prijateljico ali … svojim psom. Prigrizek imate, najljubšo glasbo tudi – čas je, da se odpeljete nekam stran za vsaj nekajurni odklop. V četrtek se začne obdobje Ribic in za vas bo to dobesedno odprlo Pandorino skrinjico 'naredi sam' projektov, ki vas bodo okupirali v prihajajočih tednih. Bo to za vas konec dolgčasa?

Sporočilo tedna: Sami poskrbite za svojo zabavo.

 

Kozoroginja

Sezona Vodnarja je za vas pomenila neprestan občutek, da vas ne cenijo dovolj. Lastni posel je težak zalogaj – prav tako ostati pozitiven v tej lažni pandemiji, z izgovorom katere namenoma uničujejo gospodarstvo. A v četrtek se začne sezona Ribic in svojo energijo boste lahko preusmerili v svoje okolje. Komu boste namenjali svoj dragoceni čas? In – še bolj pomembno – kaj želite, da vas obkroža? Konec tedna si vzemite čas ne le, da temeljito počistite svojo domačo pisarno, temveč jo tudi na novo dekorirate. Rastline dajo svež zrak in življenje!

Sporočilo tedna: Včasih potrebujete le pospravljeno mizo in jasne misli.

 

Vodnarka

Za vami je turbulenten rojstnodnevni mesec in ker prihaja obdobje Ribic, se boste počutili, kot da stopate v jacuzzi olajšanja. Pozornost vseh je bila prijetna, a za nekoga, kot ste vi, je bilo to preveč dobrega. Sonce bo osvetlilo vaš finančni sektor in čas je, da se soočite s svojimi dolgovi in koliko škode ste s svojimi odločitvami naredili drugim. Mar res mislite, da vam vse kar pripada? Zberite se, nehajte igrati žrtev in prevzemite odgovornost.

Sporočilo tedna: Nevihta je že davno mimo – ampak kakšna je škoda?

 

Ribi

Vse najboljše, Ribici! Vaša empatična, občutljiva nrav je močno občutila težo zadnjega meseca – da zadnjega leta niti ne omenjamo. Na koncu ste že skoraj otopeli na bolečino. A brez skrbi, v četrtek se začenja vaša sezona, kar bo delovali kot preklop na šalterju. Končno boste spet občutili, da imate telo in da ima to telo svoje potrebe. Če le lahko, si privoščite masažo ali kopel z eteričnimi olji – in seveda ne pozabite na piling telesa. Tudi doma se lahko razvajate in si privoščite pravo SPA doživetje.

Sporočilo tedna: Razvozlajte vse, kar vas tišči.

PREBERITE TUDI: Kako je biti v razmerju z nekom, ki je po horoskopu riba?

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Pospešeno staranje bi lahko povečalo tveganje za nastanek rakavih tumorjev.