Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Takšna je impresivna prehrana Jennifer Lopez

21. jan 2016 13:10
2

Oglasno sporočilo

Pravzaprav se v zadnjih 20 letih sploh ni kaj dosti spremenila, kaj šele postarala. Čemu se lahko zahvali za to? Prav zagotovo se poslužuje kakih tretmajev za neinvazivno pomlajevanje kot so laserji in kislinski pilingi, a največ sta zaslužna njena čista, zdrava prehrana in redno gibanje. To je potrdila tudi njena trenerka, Tracy Anderson. In kako se prehranjuje J.Lo?

Z nepredelano, ekološko pridelano hrano, ki temelji na zelenjavi. Ah, ja – nič novega torej. “Vse, kar JLo jé, je ekološko pridelano in natančno premišljeno; gre za uravnoteženo kombinacijo visoko kakovostnih beljakovin in veliko ekološke zelenjave, ki vsebuje ogromno koristnih hranil,” je povedala Andersonova.

Dan Jennifer Lopez se tako običajno začne s proteinskim napitkom in kavo brez kofeina (no ja, tole prav gotovo ni najbolj zdrava izbira). Za kosilo poje veliko solato s svežim lososom, za večerjo pa mešanico žitaric – najpogosteje kvinojo – s pustim mesom. “Vse je sveže,” je povedala Anderson. “Nobene predelane hrane, le proteinski napitek zjutraj, ki je prah.”

A kljub vzorno zdravi prehrani si Jennifer občasno privošči, kar ji zapaše, kar je tudi prav. “Smo le ljudje. Mislim, da ni prav, da se kaznujemo, če naredimo napako ali če si kdaj kaj privoščimo.” A dveh stvari se nikoli ne dotakne: kofeina in alkohola. Svojo impresivno prehrano dopolnjuje s treningom s težo 3-krat do 4-krat tedensko in vedno poskrbi, da spi vsaj 7 ur. Torej preverjeno učinkovit sistem, ki ni zelo daleč od življenjskega sloga Gisele.

Skratka, kako do zdravja, vitalnosti, dobrega počutja in lepega videza, ni nobena skrivnost in nihče ne odkriva tople vode – gre le za to, ali se odločimo, da bomo nekaj naredili zase ali ne.

Kakšna pa sta tvoja prehrana in 'režim' gibanja? Kako skrbiš za svoje zdravje in vitalnost?

2

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
   • Tanja

   • 22. jan 2016 14:59

    Tudi meni še dodatna motivacija oz. potrditev. Kapo dol! Thumbs Up

   0
   • Trinity

   • 21. jan 2016 15:44

    OMG! Tole me je pa spodbudilo, da grem danes po nekaj mesečnem zatišju končno začet migat!

   0
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Kot celota se dobro počutimo le, če smo urejene kot celota – torej na to vpliva tudi izbira spodnjega perila.