Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Ta čedalje bolj priljubljen trend pri kopalnicah je enostavno posnemati

8. jan 2019 10:41
0

Oglasno sporočilo

Pri trendih kopalnic ni nič več popularen mat nikel, ki je krasil ročice predalnikov, ključavnice in druge elemente kopalnic, ampak so se notranji oblikovalci premaknili korak naprej in v svojih okusih postali bolj eklektični, ter prepričani v svoje znanje dekoriranja. Spoznajte letošnji najboljši in opaznejši trend pri opremljanju kopalnic: kombiniranje metalnih zaključkov.

To je po novem normalno

Lansko jesen je bilo kombiniranje metalnih detajlov kot so kovinski zaključki in črni kuhinjski aparati, velik trend pri kuhinjah, po poročanju splete strani Houzz, ki je povzela ameriško študijo o trendu kopalnic, pa kuhinje niso več edine, pri katerih lahko eksperimentiramo s kovinskimi dodatki. Normalno je postalo, da se detajli v kopalnicah ne ujemajo popolnoma, ampak se med seboj mešajo celo barve (zlata armatura, srebrni ročaji na predalih, bel umivalnik, ...).

Tako enostavno

Najboljši del tega trenda je v različnosti, ter enostavnem posnemanju. Ni namreč omejitev pri kombiniranju ogledala, ročajev, pohištva, okrasnih detajlov, armature, ... Poigrajte se s kombiniranjem različnih kovinskih elementov. V beli kopalnici s srebrnimi ročaji, si lahko na primer brez zadržkov privoščite ogledalo z bogatim zlatim okvirjem, ali pri čni kopalniški armaturi, zlate lončke za zobne ščetke, luč nad ogledalom, ...

Kako vam je všeč ta letošnji kopalniški trend?

Foto: Pinterest

 

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Partner je oseba, na katero najprej pomislimo v dobrih in slabih trenutkih.